Ja godīgi - lasu un visu laiku brīnos. Nepazīstu nevienu dzīvu cilvēku savā tuvumā, kurš neēstu brokastis vai atteiktos no pusdienām. Vairāk dzirdu - netiku pusdienās, ģībiens nāk u.tml. Kas tie par darbiem, kur var neēdis strādāt, nesaprotu? Smadzenes nemaz netiek noslogotas, un kalorijas nepatērē? Nemaz par fiziskiem darbiem nerunajot...
Es ēdu ne tāpēc, ka "tā vajag", bet tāpēc, ka man gribās! Nu labi, pusdienas ne vienmēr tajos 13:00, kad man sākas pusdienlaiks, bet ja dažkārt netieku pusdienās, ap trijiem sāk sāpēt galva, iestājas bada sajūta, un nekāda strādāšana tāpat nav iespējama...
Nekādas uzkošanas starp ēdienreizēm neatzīstu kā sugu, ja nu kādu konfekti pie kafijas pēcpusdienā, kad sāk pietrūkt enerģijas...
Man ir trīs versijas:
- brokastu ēšana ir mazturīgu (vai bijušo mazturīgo) paradums - paēst no rīta mājās, lai vēlāk nav jāmeklē nekas "pa dārgo". Paķert kafiju pa ceļam Narvesenā - nu tas maksā apmēram tikpat, cik mājās pabrokastot ar visādiem gardumiem...
- brokastu ēšana ir to cilvēku paradums, kuri darba laikā intensīvi strādā, "acis paceļot" tikai tad, kad jāiet pusdienās
- brokastu ēšana ir vienkārši veselīgs paradums, jo - kā dienu sāksi, tā turpināsi (bez uzkošanas un visādu nieku grauzšanas)
ok, lieku uz balsošanu