Autors Tēma: nosaukumu izdomāšu vēlāk, nocirpts no "Grīziņkalna"  (Lasīts 5862 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: nosaukumu izdomāšu vēlāk, nocirpts no "Grīziņkalna"
« Atbilde #15 : 2016. gada 24. septembris, 14:12:15 »
Vispār, dāmas, pirms uzbraucieniem attiniet sākotnējo Mao viedokli, ap to vietu, kur tēma vēl ir par tēmu ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2016. gada 24. septembris, 14:14:22 »
a ķ vīriešu solidaritātei padarīsi. Izgrozīsies, kā vajag, lai tikai sievietes pie visam nebūšanām būtu vainīgas. Tik cieņu vai kādu citu pozitīvu attieksmi diez vai tādā veidā var no puslīdz normālām sievietēm izdabūt... Un tad var cepties pa apli...

Akal Tu runā par visām, šoreiz tjipa slīpētāks arguments - normālajām. Kapēc? Lai Tavi vārdi būtu sāpīgāki oponentam. Un sapelnīji riekšavām cieņas. Bravo.

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2016. gada 24. septembris, 14:18:35 »

Šitādā sīcenē es negribētu izplūst, mazreplika - to vešeni ij stiepi, ij skrūvēji, ij apkopsi ar pati, ja?
vešenes tagad atstiepj internetveikalu kurjeri un 2 gadus par to kvalitāti atbild ražotājs un pārdevējs. Kāda dzimuma indivīdus tie atsūtīta, man vienalga, jo es par to maksāju- ka tik savu izdara. bet nešaubos, ka sievietes ar atbilstošu apmācību būtu spējīgas remontēt tehniku.
 Iztīrīt filtru, pievienot, atvienot un pat pārvietot vannasistabas ietvaros (ar visu niansi, ka tā sver vairāk par mani) protu. Sadalīt pietiekami nelielās daļās, ko spētu patstāvīgi izmest, arī varētu :) vairāk neko no vešenes nevajag :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2016. gada 24. septembris, 14:21:37 »

Akal Tu runā par visām, šoreiz tjipa slīpētāks arguments - normālajām. Kapēc? Lai Tavi vārdi būtu sāpīgāki oponentam. Un sapelnīji riekšavām cieņas. Bravo.
man tā nav vajadzīga. Tev ir - ne jau mana, bet no kaut 1as, ko pats spētu cienīt ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2016. gada 24. septembris, 14:22:21 »
OK, sorry. Patinu atpakaļ, sods neadekvāts. Piekrītu.
Bet piekrītu arī Spārkas ieliktajam rakstam no Satori. Ja reiz likums tik samuhļīts un stiepjams, tad nebija godīgi šajā gadījumā klientu padarīt neredzamu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2016. gada 24. septembris, 14:27:42 »
Šitādā sīcenē es negribētu izplūst, mazreplika - to vešeni ij stiepi, ij skrūvēji, ij apkopsi ar pati, ja?

Nē, viņa samaksās par pakalpojumu. B@@@, nebrauciet taču auzās (skabūzī).
Cieņā
Spārka

Nu tiešām - auzas klāt. Tad jau, Mao, varam vel vairāk to bildi sarežģīt un piesaukt jomas, kur vīrieši neliek ne pirksta un nesaprot ne bū, ne bē. Ja es Tev jautātu, piem., par kreilisko valdziņu adīšanu, Tu būtu tikpat glupjš kā es pie veļasmašīnas remonta vai stiepšanas ;) Tādēļ tiešām nebraucam vēl dziļāk auzās un neskaldām matus! ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #21 : 2016. gada 24. septembris, 14:28:12 »
man tā nav vajadzīga. Tev ir - ne jau mana, bet no kaut 1as, ko pats spētu cienīt ;)

Un kurš ir adekvāts???

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2016. gada 24. septembris, 14:38:23 »

Un kurš ir adekvāts???
par citiem man pooo :) par sevi visu, ko man pagaidām vajag, zinu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #23 : 2016. gada 24. septembris, 14:44:25 »
Nu tiešām - auzas klāt. Tad jau, Mao, varam vel vairāk to bildi sarežģīt un piesaukt jomas, kur vīrieši neliek ne pirksta un nesaprot ne bū, ne bē. Ja es Tev jautātu, piem., par kreilisko valdziņu adīšanu, Tu būtu tikpat glupjš kā es pie veļasmašīnas remonta vai stiepšanas ;) Tādēļ tiešām nebraucam vēl dziļāk auzās un neskaldām matus! ;)

Es pats teicu, ka nevēlos izplūst sīcenē - bet fakti ir fakti. Raķetes un veļenes konstruē vīrieši. Arī dzijas vērpjamo verķi adīšanai. Zinu cik šis stulbi no mieta pilsoņa skatp. skan, bet tikai aizdomājieties - kurš tad īstenībā bez kura patiešām šajā sarežģītajā pasaulē varētu iztikt un kurš no kura ir vairāk atkarīgs, ja pat bērnu var uzaudzēt mēģenē, kuras lietuvi uzbūvējuši veči. Ko tad mēs bez jums nevaram?
A ko tikmēr dāmas - skatiet video, kas ir tās marionetes, kas RU vēlēšanās urnās ķēza - skolotājas un kult. darbinieces, sievietes. Pofigā iznīcina savu nāciju.

Šie ir ļoti, man pašam pretīgi, argumenti un vīrieši protams ir vainojami pie sieviešu apspiešanas gadu simteņos. Bet to laiku vīrieši. Tagadējiem ar to nav nekāda sakara. A cīnaties ar tagadējiem. Ņemiet, konstruējiet, būvējiet, rociet, kaliet. A - es samaksāju, gan nav arguments.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2016. gada 24. septembris, 14:46:26 »
Kā nav īpaši dzirdēts, ka prostitūtas būtu kungu cieņas objekts. Izmantošanas gan.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2016. gada 24. septembris, 14:50:26 »
Lai tajā mēģenē ko izaudzētu, vajadzīga vismaz sievietes olšūna :)

Bet vispār, netaisos karot, kurš dzimums krutāks, jo tāda nav. Esmu par cieņu, līdzsvaru un līdzāspastāvēšanu

Atslēdzies Mao

« Atbilde #26 : 2016. gada 24. septembris, 14:57:01 »
Kā nav īpaši dzirdēts, ka prostitūtas būtu kungu cieņas objekts. Izmantošanas gan.

Pareiz, pareiz - ciena nevis personību, bet nodarbošanos.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2016. gada 24. septembris, 14:58:52 »
Lai tajā mēģenē ko izaudzētu, vajadzīga vismaz sievietes olšūna :)

Bet vispār, netaisos karot, kurš dzimums krutāks, jo tāda nav. Esmu par cieņu, līdzsvaru un līdzāspastāvēšanu

Stulbi, galīgi negribētos tādā pasaulē dzīvot, bet - vairs nē... . Veči tur kaut ko saķīmiķojuši.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #28 : 2016. gada 24. septembris, 15:15:52 »
fakti ir fakti. Raķetes un veļenes konstruē vīrieši. Arī dzijas vērpjamo verķi adīšanai.

Aiz katra izgudrotāja un profesora stāv māte/māsa/sieva. :D Un bez viņām tas profesors tālāk par bikšupriekšu aizspļaut nav spējīgs. :D
Jumtu, protams, tālāk redz, bet bez pamatiem un sienām tas jumts ir tikai skārda čupa.

Starp citu - http://www.delfi.lv/calis/jaunumi/intelekts-bernam-tiek-nodots-no-mates-secina-petnieki.d?id=47937333
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #29 : 2016. gada 24. septembris, 15:19:33 »
Argumentu apstiprinājuma avots - CĀLIS  :rat: :rat: :rat: