Nu tiešām - auzas klāt. Tad jau, Mao, varam vel vairāk to bildi sarežģīt un piesaukt jomas, kur vīrieši neliek ne pirksta un nesaprot ne bū, ne bē. Ja es Tev jautātu, piem., par kreilisko valdziņu adīšanu, Tu būtu tikpat glupjš kā es pie veļasmašīnas remonta vai stiepšanas
Tādēļ tiešām nebraucam vēl dziļāk auzās un neskaldām matus!
Es pats teicu, ka nevēlos izplūst sīcenē - bet fakti ir fakti. Raķetes un veļenes konstruē vīrieši. Arī dzijas vērpjamo verķi adīšanai. Zinu cik šis stulbi no mieta pilsoņa skatp. skan, bet tikai aizdomājieties - kurš tad īstenībā bez kura patiešām šajā sarežģītajā pasaulē varētu iztikt un kurš no kura ir vairāk atkarīgs, ja pat bērnu var uzaudzēt mēģenē, kuras lietuvi uzbūvējuši veči. Ko tad mēs bez jums nevaram?
A ko tikmēr dāmas - skatiet video, kas ir tās marionetes, kas RU vēlēšanās urnās ķēza - skolotājas un kult. darbinieces, sievietes. Pofigā iznīcina savu nāciju.
Šie ir ļoti, man pašam pretīgi, argumenti un vīrieši protams ir vainojami pie sieviešu apspiešanas gadu simteņos. Bet to laiku vīrieši. Tagadējiem ar to nav nekāda sakara. A cīnaties ar tagadējiem. Ņemiet, konstruējiet, būvējiet, rociet, kaliet. A - es samaksāju, gan nav arguments.