Autors Tēma: nosaukumu izdomāšu vēlāk, nocirpts no "Grīziņkalna"  (Lasīts 5864 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: nosaukumu izdomāšu vēlāk, nocirpts no "Grīziņkalna"
« Atbilde #30 : 2016. gada 24. septembris, 15:49:29 »
vešenes tagad atstiepj internetveikalu kurjeri un 2 gadus par to kvalitāti atbild ražotājs un pārdevējs. Kāda dzimuma indivīdus tie atsūtīta, man vienalga, jo es par to maksāju- ka tik savu izdara. bet nešaubos, ka sievietes ar atbilstošu apmācību būtu spējīgas remontēt tehniku.
 Iztīrīt filtru, pievienot, atvienot un pat pārvietot vannasistabas ietvaros (ar visu niansi, ka tā sver vairāk par mani) protu. Sadalīt pietiekami nelielās daļās, ko spētu patstāvīgi izmest, arī varētu :) vairāk neko no vešenes nevajag :)

Sievietes būtu spējīgas, neapšaubu, bet tak nedara. Irš, ka mierīgi varētu, bet nedara.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #31 : 2016. gada 24. septembris, 15:54:13 »

Sievietes būtu spējīgas, neapšaubu, bet tak nedara. Irš, ka mierīgi varētu, bet nedara.
Kompju ķīlēšana skaitās?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2016. gada 24. septembris, 15:58:38 »
Es nevarētu, godīgi

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2016. gada 24. septembris, 16:03:46 »

Tagad vairs veči arī ar tādiem štruntiem, ja vien nav kāda hobijveidīga interese, nekrāmējas.
Izsauc profu, samaksā un miers.
Tie laiki, kad katrs garāžā laboja žigulīti jau garām.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #34 : 2016. gada 24. septembris, 16:05:01 »
Viskautkas skaitās, bet procis ta niecīgs, mutes lielas a, kad jādara, statistika phe - pipsiks kaut kāds.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2016. gada 24. septembris, 16:09:01 »
Tu pēc sevis spried?
Statistiku studijā!

Atslēdzies tex

« Atbilde #36 : 2016. gada 24. septembris, 16:10:29 »

dara. Tikai to, ko mājās dara sievietes, by default pieņemts uzskatīt par pašsaprotamu, nevis pasniegt kā baigo sasniegumu (=jebkurš sīkums, ko izdarīs vīrietis, gan tāds būs), līdz ar ko neslavē un nereklamē.
Kvadra un Trix ittas tēmā atzinās, ka ir pat (daļēji) izjaukušas un salikušas vešeni. Man, par laimi, nav bijusi vajadzība (tfu, tfu, tfu pār kreiso plecu)- tāpat darbojas. Aber mantai ar garantiju šajos laikos jebkura dzimuma clv parasti vnk zvana garantijas servisam.
Jā, tradicionāli iegājies, ka tajos strādā vīrieši un ka tehn. arodenēs un augstskolu programmās mācās pārsvarā vīrieši, bet nu jau ir arvien vairāk sieviešu.
lv mākslīgās apaugļošanas iestādījumos no internetā pieejamās info apmēram katrs otrais embriologs ir embrioloģe.

Saki, iemācījušies izaudzēt bērnus bez olšūnas(no citām šūnām?)? A kas iznēsās?... Vai tiešam varēs izaudzēt mākslīgi pilnībā?

Lielākā it firma LV: sieviešu īpatsvars uz aci 30-50%. Vadošie gan tikai veči....

Atslēdzies Mao

« Atbilde #37 : 2016. gada 24. septembris, 16:12:24 »

Tagad vairs veči arī ar tādiem štruntiem, ja vien nav kāda hobijveidīga interese, nekrāmējas.
Izsauc profu, samaksā un miers.
Tie laiki, kad katrs garāžā laboja žigulīti jau garām.

Nav tak nekāds sakars, ko kurš par naudu nedara. Ir lietas, kuras sievietes pārsvarā nedara, nedarīs, nemāk un nav ko muti brūķēt un otrādi. Mēs neesam vienlīdzīgi un nebūsim. Tiesības mums ir vienādas, bet spējas ne. Vēl var samaksāt un visiem stāstīt - es pagalmā bisti uz 5 tonnām uzstādīju.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #38 : 2016. gada 24. septembris, 16:13:55 »
Argumentu apstiprinājuma avots - CĀLIS  :rat: :rat: :rat:

Zin, tāda pipuka kā tu dēļ es neiešu pārbaudīt internetā publicētu huiņu un meklēt oriģinālos avotus. Pietiks tev ar šo.

Gribētu gan zināt, ko tu vari Tādu, ko nevaru es. Baidos, ka svaru kausi mēreni nolieksies ne tuvu tev par labu, un te es pat nepieminēšu bērnu dzemdēšanu. Tā ka ar saviem vispārinājumiem pasēdi pie siles.
Bet vispār smieklīgi tavi centieni uzsvērt savu Vīrietīša Krutumiņu un noniecināt sievietes.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #39 : 2016. gada 24. septembris, 16:15:40 »
Tu pēc sevis spried?
Statistiku studijā!

Man Tev jānes statistika, ka tehniskus, smagus, riskantus un t.t. darbus maksimālā pārsvarā dara vīrieši? A ieskrieties neplāno?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2016. gada 24. septembris, 16:16:39 »
Būs baigi labi, kad audzēs sīkos mākslīgi.
Tad vīrieši varēs dzīvot ar sev līdzvērtīgiem partneriem  un nafik tās vecenes,
kuras nenovērtē radības kroņus... un būs pilnīgs miers un laime pasaulē. :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #41 : 2016. gada 24. septembris, 16:21:09 »
Zin, tāda pipuka kā tu dēļ es neiešu pārbaudīt internetā publicētu huiņu un meklēt oriģinālos avotus. Pietiks tev ar šo.

Gribētu gan zināt, ko tu vari Tādu, ko nevaru es. Baidos, ka svaru kausi mēreni nolieksies ne tuvu tev par labu, un te es pat nepieminēšu bērnu dzemdēšanu. Tā ka ar saviem vispārinājumiem pasēdi pie siles.
Bet vispār smieklīgi tavi centieni uzsvērt savu Vīrietīša Krutumiņu un noniecināt sievietes.

Nē, nu gudra, ne?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #42 : 2016. gada 24. septembris, 16:22:28 »

Nav tak nekāds sakars, ko kurš par naudu nedara. Ir lietas, kuras sievietes pārsvarā nedara, nedarīs, nemāk un nav ko muti brūķēt un otrādi. Mēs neesam vienlīdzīgi un nebūsim. Tiesības mums ir vienādas, bet spējas ne. Vēl var samaksāt un visiem stāstīt - es pagalmā bisti uz 5 tonnām uzstādīju.

Tas no sērijas “sili mnogo uma ņe nado “?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #43 : 2016. gada 24. septembris, 16:24:07 »

Tas no sērijas “sili mnogo uma ņe nado “?

Nē, tas no sērijas, ka mēs neesam vienādi. Saskaņā ar dieva gribu, vai dabas iecerēto - kā kuram ērtāk.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #44 : 2016. gada 24. septembris, 16:27:20 »
Mēs neesam vienlīdzīgi un nebūsim.

Klasiskā loģikas kļūda ar "vienlīdzīgi" vai "VIENĀDI".