Autors Tēma: Amigo pārsteigums  (Lasīts 3536 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Amigo pārsteigums
« Atbilde #15 : 2016. gada 26. septembris, 09:15:00 »
Nuja, pareizi, šito pavisam aizmirsu, ber mellene atgādināja - Latvijā esot, protams, lietoju savu mūžveco Latvijas numuru, tas man tāds foršs un mīļš, un kādēļ gan Latvijas draugiem un radiem galvu ar jauniem numuriem jaukt?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #16 : 2016. gada 26. septembris, 09:17:45 »
Rūciens bija par to,ka BEZ BRĪDINĀJUMA TIKA ATSLĒGTS NUMURS! viss pārējais-priekš kam vajag,par visu,jāmaksā, blablabla-ir lirika! vai es kā pakalpojuma pircējs nebiju pelnījusi vismaz elementāru cieņas izrādīsanu?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2016. gada 26. septembris, 09:21:19 »
Jā, lumberg, piedod, aizvirzījāmies. Man jautāja, nafig man vēl saistība ar LV numuriem, atbildēju :) Bet sākumā taču noskaidroju, vai tas saistīts ar LMT, lai paburkšķētu līdzi, ka man pirmo reizi dzīvē atnāca atgādinājums par avansa derīgumu

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2016. gada 26. septembris, 22:45:52 »
Lumberg-  :m: :m: bija, bija tev visas tiesības... manas tiesības arī, kkad mēģināja čakareet tele2.. zvanīju ,kasījos, gribēju atteikties.... atrada man piemerotu tarifu, atvainojās..paliku.
bet es vairs netceros,kas man nepatika toreiz... :scratch: iespējams, gribēja lai maksaju vairāk nekā es gribu maksāt, par nerunāšanu...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega