Autors Tēma: Šķiršanās formula  (Lasīts 8290 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Šķiršanās formula
« Atbilde #15 : 2016. gada 28. septembris, 09:46:47 »
Šaubu ēnā - 3, tikai drusku uzprišināts un ar labākiem aktieriem nekā pa pilsētām salasīti amatieri...

Par tām nozagtajām šķērēm es ar sasmējos - saspringu, kad ta un kam durs, a nekā...

Kāpēc tā meitene - pašnāvniece - slepkava stāstīja savu stāstu tam Oskaram, arī nesapratu... Lai uzraksta? Vai kas tajā līgumā paredzēts... ka viņš ķipa ar seksu tādas ārstē?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #16 : 2016. gada 28. septembris, 10:05:30 »
autortiesiibas. man neraada :(
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Mango

« Atbilde #17 : 2016. gada 28. septembris, 14:55:43 »
Es sapratu, ka tas birojs, šķiršanās formula, kā psihkabinets, atnāc, izstāsti bēdu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #18 : 2016. gada 28. septembris, 17:18:03 »
Lai arī sajūsmā neesmu, kas man patika ? Aktierus jau pieminēju, bet arī tas, ka šis seriāls ir tuvāk realitātei, nebija visu to luksusa mašīnīšu, jaunā projekta dzīvoklīšu vai smuko privātmāju, kas citos seriālos aplaimo teju vai katru citu seriālu varoni, turklāt 30-gadniekus. Jauki jau būtu, ja mūsu tauta būtu tik bagāta, bet tā nav. Šajā seriālā nav tādu izskaistinājumu, vismaz pagaidām. Un nav arī  tās dāmīšu tukšās sarunas, kas "Viņas melo labāk", utml salkanajos seriālos.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #19 : 2016. gada 28. septembris, 18:52:54 »
Mašīnas jau bija gan.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #20 : 2016. gada 28. septembris, 19:40:53 »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies hm@

« Atbilde #21 : 2016. gada 28. septembris, 20:46:03 »
Man principā patika. Jocīgi redzēt Krastu pievilta vīra lomā, parasti viņš ir tas mīļākais:) Kaukuļa dziedātā dziesma ir tik dzelzvilcīga, kā agrākās labās dziesmas. Un tāpēc, ka ģībdama klausījos, sapratu, kāpēc Krasts šķēres nospēra- Ieraksti uz sienas, šķēres spilvenā.. :)
Bet vispār tas norādīja uz viņa dūrēja un sitēja dabu.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #22 : 2016. gada 28. septembris, 20:52:47 »
it kā jau skatāmāks par Viņas melo labāk, bet tāpat nevelk līdz labam. dialogi ir tik samāksloti, nedabīgi...īsti nesaprotu, kas īsti ir Rešetina varonis. blogeris, ok, bet vai vēl pie reizes psihologs, seksologs, žigolo? došu seriālam vēl vienu iespēju man iepatikties, noskatoties nākamo, otro sēriju. ja nebūs, tad nebūs. no Viņas melo labāk jau veiksmīgi atvadījos, nenoskatoties pēd.sezonu līdz beigām, nervus un laika kļuva žēl :)
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies taj

« Atbilde #23 : 2016. gada 02. oktobris, 21:29:25 »
Tikko noskatījos onlainā.

"Šķiršanās formula" - pa ilgiem laikiem latviešu seriāls, kas patīk! Vismaz pirmā sērija, bez garantijām uz tālāko, tomēr pirmais iespaids, ka patīk. Atminos, ka pirms laika sākuma patika "Māja pie ezera", bet tālāk tā arī neradu ierosmi skatīties, kaut kas nenostrādāja uz mani, lai gan iesākās cerīgi. Bet visus tos UG un "Viņas melo labāk" vienkārši neturu, kā izdzirdu tukšās, spalgās cacu balsis, tā viss. Jā, šeit smieklīgi tas, ka itin kā Bredšova ar savām pārdomām-komentāriem par attiecību tēmu, tā nevīrišķīgi. Bet viss pārējais kopumā labi. Nepārsaldināti, un par to vien prieks! Otro sēriju noteikti skatīšos. Un tad jau redzēs.

« Atbilde #24 : 2016. gada 03. oktobris, 22:42:21 »
Pēc manām domām, diemžēl tomēr stipri sviestains gabals, bet pagaidīsim nākamo sēriju. Starp citu, jūs zināt daudzus tādus vientuļus vīriešus, kas sev gatavo kokteili šeikerī, kad gribas iedzert?  :D

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #25 : 2016. gada 03. oktobris, 23:04:27 »
Nevienā brīdī nerādīja ka tas vīrs Rešetinu izseko. Un tā viņi satikās ... uz ielas ... naktī ... nejauši ... ar lauzni. Murgs.
Slucka nepatīk. Bet tā meitene slepkava patika pat ļoti
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #26 : 2016. gada 04. oktobris, 21:43:46 »
Pat nenoskatījos līdz beigām. Neinteresanti. Un kas tas par nezināmām un neizteiksmīgām aktrisēm - tumšmatēm - 1.sērijā tā sieva, abas sērijās tās stāstītājas. Rešetins it kā baigais vecis,bet no viņa tak nekā nav! booring
Varbūt pamācību filma jauniešiem?!

Atslēdzies reno

« Atbilde #27 : 2016. gada 04. oktobris, 21:46:03 »
mazohistes

Atslēdzies Mango

« Atbilde #28 : 2016. gada 04. oktobris, 21:48:28 »
Boring. Piekrītu. Pirmajā vsm kkas notika, šajā nekas.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #29 : 2016. gada 04. oktobris, 22:09:03 »
Tad jau "Māja uz / pie ezera" bija pat OK.

Tāda aktieru plejāde un čiks ....