Autors Tēma: Šķiršanās formula  (Lasīts 8291 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

Re: Šķiršanās formula
« Atbilde #30 : 2016. gada 04. oktobris, 23:01:05 »
ja? man nesanāca ne 1.,ne 2.sēriju noskatīties,mož nemaz nemēģināt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #31 : 2016. gada 04. oktobris, 23:07:14 »
Kas to seriālu ir sabrūvējis?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #32 : 2016. gada 04. oktobris, 23:15:39 »
Vakars uz ezera nē, Saplēstā krūze tad jau bij labāka.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #33 : 2016. gada 05. oktobris, 08:45:41 »
nopietni  -tik slikti? pirmā sērija likās tāda ok priekš ieskriešanās. \bail būs otro sēriju skatīties. Mož tad labāk uzreiz vienkārši to filmu Svingerfi skatīties - tur arī labi aktieri un vismaz sižets divās stundās samezglosies un atrisināsies :)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #34 : 2016. gada 05. oktobris, 09:15:43 »
Man patika kā viņš no jumta nokrita(nolēca).Pļekc aiz loga.Vakardienas sērijā ,kamēr izdomāju,kas murgs,kas reālā dzīve,pamanījos atkal aizmigt.Mēģināšu šodien.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #35 : 2016. gada 05. oktobris, 10:40:34 »
noskatījos otro sēriju. totāls murgs. aktrise, kas spēlēja slepkavu, manā skatījumā diezgan slikta aktrise, spēle bija nedabiska. sižets arī diezgan sviestains. cikos šo garadarbu rāda pa TV? cerams, ka ne bērnu vakara  pasaku laikā.

un kas pie velna ir Oskara nodarbošanās? psihologs?

Oskaram esot smadzeņu aneirisma. ok, pieņemsim, ka nav operējama.  bet kā viņš to atklāja? vai tad, kad nobliezās no jumta, tas ir tika taisīts, pieņemu MRI. iespējams, ka "harizmātiskais" Oskars nemaz negrib operāciju un laimīgs dzīvot uz naža asmens. vārdu sakot, bullshits atkal sanācis. un pēc sitiena ar lomiku pa galvu, jau tik sprigans nākamā dienā, bet tak esot no nāves važām izglābts. nu mazliet realitātes pietrūkst.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #36 : 2016. gada 05. oktobris, 15:28:39 »
Tāda sajūta, ka jūs te savā starpā sacenšaties, kurš šo seriālu vairāk "apliks". ;)  Kaut kā jau tendenciozi izklausās.
Atkārtošu savu iepr.domu, ka ne viss man patīk un kopumā nav nekāds šedevrs, bet tomēr vismaz reālistiskāks un bez izkaistinājumiem. Salīdzinot ar tiem sieviešu seriāliem "bla..bla..bla.." kur visas sarunas par tēmu kura ar kuru pārgulēja un kura jaunu kleitu nopirka, šis tomēr ir vismaz sprīdi pārāks. Kaut vai tajā ziņā, ka ataino kā notiek šķiršanās,- kad parāda durvis un izmet ārā mantas vai piem.ka arī vīri, naida pārņemti, var izvarot savas sievas...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #37 : 2016. gada 05. oktobris, 15:51:05 »
Es pat "aplikt" nevaru, jo pirmo sēriju noskatījos, bet otro vairs nespēju sevi piespiest...

Ar ko tieši nodarbojas Oskars un kas tā par "vienošanos" ko viņš pastūma tai tumšmatei pirms stāsta parakstīt - es ar gribētu saprast...

« Atbilde #38 : 2016. gada 05. oktobris, 16:18:14 »
Tāda sajūta, ka jūs te savā starpā sacenšaties, kurš šo seriālu vairāk "apliks". ;)  Kaut kā jau tendenciozi izklausās.

a ja nepatīk, ko darīt, tāpat slavas dziesmas dziedāt?
saki, ka reālistisks? hmm....īpaši pēc kārtīga blieziena ar lomiku pa galvu :) labi, jau labi, centīšos neanalizēt vairs tik smalki.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies hm@

« Atbilde #39 : 2016. gada 05. oktobris, 16:38:09 »
Seriāliem taču pēc definīcijas ir tāds liktenis - tos analizē un apliek :)  Var jau patikt un aplikt reizē

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #40 : 2016. gada 05. oktobris, 16:56:58 »
a ja nepatīk, ko darīt, tāpat slavas dziesmas dziedāt?
A ja nepatīk, var arī neskatīties - aiztaupīsies laiks un nervi.

« Atbilde #41 : 2016. gada 05. oktobris, 17:55:38 »
A ja nepatīk, var arī neskatīties - aiztaupīsies laiks un nervi.

hmm...tik ātri gan negaidīju šo klasisko komentu

runājot par sevi, ka jau minēju, došu vēl vienu iespēju seriālam, noskatoties otro sēriju, ko arī izdarīju. uzskatu, ka man skatītajam, ir tiesības to analizēt.

ps. tikai lūdzu bez nākamā klasiskā komenta, tipa uzņem labāku seriālu par šo.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #42 : 2016. gada 05. oktobris, 18:04:08 »
Kā reiz: "mani ir tiesības" pieder pie klasiskām sentencēm. ;d Tiesa, biežāk dzirdēts ielās un sab.trans. ;d
Turklāt, man nav iebildumu, lai Tu savas tiesības izmantotu pilnā apmērā gan skatoties seriālu, gan citādi. ;) Vnk Tu pajautāji un es Tev atbildēju 1 no variantiem.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #43 : 2016. gada 05. oktobris, 20:08:28 »
Noskatīšos, toč. Un netaisos slavēt tikai tāpēc, ka "mūsu"... Ja būs sūds tā arī teikšu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #44 : 2016. gada 05. oktobris, 20:45:25 »
Jā, nu, pēc blieziena ar lomiku bez apsēja baseinā peldēt, tas arī ir ļoti reālistiski. : D

Durām duru liktenis, kā var piespiest abortu uztaisīt. Sviests kaut kāds. Riebās tās muļķības, ko sievas stāsta.