Autors Tēma: Šķiršanās formula  (Lasīts 8341 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Šķiršanās formula
« Atbilde #60 : 2016. gada 18. oktobris, 01:13:40 »
Sluckas balss brrr..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #61 : 2016. gada 18. oktobris, 10:23:13 »
Es gan joprojām putroju tās tumšmates un vairs neatceros, vai viņas abas nožmiedza savus vīrus vai tā viena tikai izšķīrās. Slucka man vienmēr ir patikusi.   

tumšmates es vēl atšķiru, bet tie vīri!!!!  Kad skatījos otro sēriju, vairs nevarēju patīt arhīvā atpakaļ uz pirmo un pārbaudīt, vai gadījumā vīrus nespēlēja viens un tas pats aktieris? Otrais vīrs bija Gatis Maliks. Pirmajā sērijā amn likās, ka tas ir Toms Liepājnieks. Bet tagad nevaru to apgalvot. Bet abi vīri tik līdzīgi! Varbūt tas tā arī transcendentāli ir domāts - visas tās sievas-cietējas ir vienādas un visi tie vīri-varnākas un stulbeņi ir vienādi ?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #62 : 2016. gada 18. oktobris, 22:18:09 »
Es 1.sēriju noskatījos Youtube. Domājams, ka citas arī turpat, nav jāuztraucas par arhīvu

Atslēdzies hm@

« Atbilde #63 : 2016. gada 18. oktobris, 23:04:05 »
Nupat paguvu iepr.nedēļas noskatīties, balss viņai tiešām briesmīga, bet, kad tēloja iereibušo, tad bija normāla

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #64 : 2016. gada 19. oktobris, 00:17:02 »
3.sērija
Kara laika galvas apsējs. Mūža draudzene ... šņabis. Raudošais zēns un slepkava atgriežas :D

Atjautības uzdevums: Rešetins beidz runāt ar Slucku kabinetā. Iznāk. Aiz durvīm viņu gaida mazohists (kā citādi lai dēvē cilvēku kurš sev iejauc ar dzelzi pa ķobi) un izsaka vēlmi parunāt. Abi ieiet ATPAKAĻ kabinetā. Jautājums: kur palika Slucka??

P.S arī nefanoju par viņas balss tembru
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Mango

« Atbilde #65 : 2016. gada 19. oktobris, 22:12:24 »
Patika 4. sērija. Daži teksti. Un sižets, kkas vsm notiek, nebija mūžīgais kabinets un sieviešu gaudas.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #66 : 2016. gada 20. oktobris, 08:49:56 »
Vakardienas sērijā nosmēju, ka apsējs ceļo no viena varoņa pie otra - pirms tam Oskaram, tagad Agnesei.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #67 : 2016. gada 07. novembris, 22:17:59 »
Esat pametušas seriālu? Es skatos cītīgi. Kaut kāda burvība tur ir, vismaz citādāks kā pierasts.

« Atbilde #68 : 2016. gada 07. novembris, 23:01:35 »
Es pametu, apnika man. Es to stundu varu pavadīt lietderīgāk vai skatīties kaut ko, kas mani patiešām izklaidē.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #69 : 2016. gada 08. novembris, 08:58:49 »
es arī pametu:(  un tā kā netiek publicēti arī sēriju apraksti, tad galīgi neesmu lietas kursā par notiekošo...  vai arī tiek publicēti? Es kaut kur lasīju, ka mazajam puikam tiek pamests pie durvīm beigts kaķis, tai brīdī es nolēmu, ka to sēriju neskatīšos. Šitādi gājieni man var patīk tikai Tomā Sojerā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #70 : 2016. gada 08. novembris, 09:00:00 »
nu jā, un vēl man liekas, ka pēdējā sērijā Oskars saies kopā ar savu bijušo sievu un puiku. Es nezinu, bet es varētu likt totalizatorā uz to :)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #71 : 2016. gada 08. novembris, 23:58:57 »
Noskatījos.Smējos.Tas ir rādītājs,jo reti smejos,parasti-lasot. Afroras terminoloģijā pēc analoģijas ar sūkātājas ainu-sauksim to par laizītāja ainu-ienāk Oskara draudzene,kura sāk uzdot jautājumus par viņa mammu! Šitā viņš nevis no frigiditātes to darbabiedreni izārstēs,bet pats pie impotences tiks!
 Nu policisti bija attēloti gana tizli-kā dzīvē!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #72 : 2016. gada 09. novembris, 07:42:43 »
Es vēl joprojām neatšķiras tas tumšmates un kura kuram sieva vai brūte un kāda kurai saistība un kā kuru sauc!
Smieklīgi, ka Oskars uzreiz spēj izārstēt vēsumu,, tāds spečuks, uzreiz praktiskie darbi  :rofl:
Mazliet murgaini tur viss, bet vismaz citādāk  :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #73 : 2016. gada 09. novembris, 08:33:34 »
Man bija tāds jautājums- vai es reiz jau pajautāju?- ja Oskars ir psihoterapeits, tad ar ko nodarvojas vusa firma, ja viņš pirmajās sērijās gāja blakustelpā, kur kolēģi sēdēja ciešās rindās pie biroja galdiem??

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #74 : 2016. gada 09. novembris, 08:48:10 »
Pēdējais ko redzēju bija Silvija gultā pie Oskara ... un tā suicidālā būtne kkādas razborkas rīkoja. Kad sanāks un ja galīgi nebūs ko skatīt, paskatīšu. Citādi ... pardon ... tikai ar sūkāšanu pacelt. Tb neincē
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/