Drusk padomāsim par ko varētu būt izrāde?
Nu, it kā skaidrs....kā jauns censonis rāpjas pa partijas karjeras kāpnēm līdz pašai augšai!
Kā viņš tur nokļūst?
Izrāde top ar paša cara Putina svētību....jādomā, ka Mironovs, zvanīdams Putinam, ir izklāstījis lugas koncepsiju un kāds būs sausais atlikums pēc izrādes. Caru šis rezultāts apmierināja un deva zaļo gaismu.
Ko Putins domā par Gorbačovu? Cilvēku, kurš izraisīja lielāko nelaimi XX gadsimtā -CCCP sabrukumu?
Putins, kura propaganda potē tagad, cik labi bija Brežņeva laikos - olimpiāde, multfilmas "Nu, pogodi!" utt...
Nedomāju, ka izrādei jābūt Gorbačevu slavinošai....drīzāk, kā viens karjerists ir visu sačakarējis, lai pēc izrādes skatītājs domātu - labi, ka mums tagad ir Putins, kurš grib atgriezt mūsu mīļo CCCP utt..
Izrāde būs par to kā viņš tika līdz augšai un ne par CCCP sačakarēšanu
Atcerēsimies kaut vai pašu Putinu ...viņam, lai tiktu uz augšu visvairāk palīdzēja Sobčaks...arī Gorbačevam bija tāds varens aizbildnis, bet es jau esmu aizmirsis to vārdu un slinkums meklēt....tas bija liels partijas boss no tā paša Stavropoles novada, kurš visulaik vilka sev līdz to kombainiera palīgu Mišu pa karjeras kāpnēm...nu, kā vienmēr - velk savējos (arī pie mums un tagad)...
Liela nozīme karjerā bija Raisai...šķiet viņa bija galvenais motivators, kurš dzina Gorbačovu tikt uz pašu augšu...gribējās viņai skaisti dzīvot...nu, pat salīdzinu ar Kleopatras tipa sievieti...grib valdīt....esmu pārliecināts, ka teātra izrādē galvenā loma būs viņai, bet Gorbačovs būs drusk zemāka loma...
Nu, tad intrigai!
Vai iespējams, ka tas lielais partijas boss aizbildnis vilka sev līdz Gorbačovu, lai viņa tuvumā būtu arī Raisa?
Tā sieviete iespējams bija gatava uz visu, lai tik tiktu uz augšu...