Autors Tēma: Alvis Hermanis  (Lasīts 6486 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: Alvis Hermanis
« Atbilde #15 : 2019. gada 12. aprīlis, 15:22:26 »
Priekš ujinājosās Minne paskaidrošu pamatotāk -   
Putins ir devis atļauju, tas ir, devis SAVU vārdu un tas ir izskanējis publiski!   
Tas nozīmē, ka visam jānotiek putinprātam atbilstoši...ja būs solis pa kreisi vai pa labi izrādē, tas tiks vērtēts kā necieņa caram...runa ir par publiku, par tās vērtējumu...jo "Putin poručilsja za etogo parņa" ...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2019. gada 12. aprīlis, 15:23:51 »
domāju, ka galvenā loma būs Raisai, kuru atveidos Čulpatova...kā viņa no ganu zēna izveidoja ķēniņu...moš flirtēja ar augstāk stāvošiem bosiem, lai Mišeņka tiek  lielākos amatos

tā būs erotiska izrāde??
āa, nu tad viss nostājas savās vietās, kāpēc Gorbijs Hermani pie sevis aicina un kādas intīmas detaļas gatavojas atklāt... :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2019. gada 12. aprīlis, 15:25:31 »
Priekš ujinājosās Minne paskaidrošu pamatotāk -   
Putins ir devis atļauju, tas ir, devis SAVU vārdu un tas ir izskanējis publiski!   
Tas nozīmē, ka visam jānotiek putinprātam atbilstoši...ja būs solis pa kreisi vai pa labi izrādē, tas tiks vērtēts kā necieņa caram...runa ir par publiku, par tās vērtējumu...jo "Putin poručilsja za etogo parņa" ...

Nakata kungs, es par Tavām līdzībām ar Bulgakovu un Staļinu

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #18 : 2019. gada 12. aprīlis, 15:26:51 »
Kaut kas bulgakovisks tajā visā ir.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #19 : 2019. gada 12. aprīlis, 15:34:04 »

tā būs erotiska izrāde??
āa, nu tad viss nostājas savās vietās, kāpēc Gorbijs Hermani pie sevis aicina un kādas intīmas detaļas gatavojas atklāt... :D
Gorbijs jau tur var viss kaut ko stāstīt, bet man šķiet, ka viņš sarks un bālēs pirmizrādē...domāju, ka Putinam patiktu, ja stilīgi tiktu pazemots clivēks, kurš nolaida uz grunti CCCP...varbūt nebūs tieši erotika, bet skatītāji to sapratīs....tagad iet LTV seriāls "Sarkanais mežs", kur galvenā varoņa Vitolda (J.Reinis) varoņa mīļotā Velta (A.Cīrule) pārguļ ar dakteri lietas labā...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #20 : 2019. gada 12. aprīlis, 18:52:27 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2019. gada 12. aprīlis, 21:34:22 »
Kaut kas bulgakovisks tajā visā ir.

Nu tad es neprotu saskatīt

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2019. gada 12. aprīlis, 21:51:18 »
Es pat vispār nesapratu, ko tas Mielavs gribēja pateikt  :scratch: kko pārmest? Ja Delfi patiešām precīzi pārpublicējuši no "IR" to fragmentu par ķēdīti, kā Hermanis ticis ielaists Krievijā, tad tā ir uztveres lieta. Mielavs to interpretē kā viņa lielīšanos ar čomiem, kuriem ir čomi. Es tur lielīšanos neredzu.

Pārmest Krimas sakarā? Viņš, kurš pats ar uzvarētājiem kopā 9.maiju svinējis  :veee:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2019. gada 12. aprīlis, 21:55:10 »
nav pārmetums par dubultmorāli?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2019. gada 12. aprīlis, 22:05:16 »
nav pārmetums par dubultmorāli?

Vai šo izrādi rādīs Krievijā? Kad rādīs, tad būs iemesli uzzināt Hermaņa motīvus

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #25 : 2019. gada 13. aprīlis, 09:59:05 »
Drusk padomāsim par ko varētu būt izrāde?
Nu, it kā skaidrs....kā jauns censonis rāpjas pa partijas karjeras kāpnēm līdz pašai augšai!
Kā viņš tur nokļūst?   
Izrāde top ar paša cara Putina svētību....jādomā, ka Mironovs, zvanīdams Putinam, ir izklāstījis lugas koncepsiju un kāds būs sausais atlikums pēc izrādes. Caru šis rezultāts apmierināja un deva zaļo gaismu.   
Ko Putins domā par Gorbačovu? Cilvēku, kurš izraisīja lielāko nelaimi XX gadsimtā -CCCP sabrukumu?
Putins, kura propaganda potē tagad, cik labi bija Brežņeva laikos - olimpiāde, multfilmas "Nu, pogodi!" utt...   
Nedomāju, ka izrādei jābūt Gorbačevu slavinošai....drīzāk, kā viens karjerists ir visu sačakarējis, lai pēc izrādes skatītājs domātu - labi, ka mums tagad ir Putins, kurš grib atgriezt mūsu mīļo CCCP utt.. 
Izrāde būs par to kā viņš tika līdz augšai un ne par CCCP sačakarēšanu
Atcerēsimies kaut vai pašu Putinu ...viņam, lai tiktu uz augšu visvairāk palīdzēja Sobčaks...arī Gorbačevam bija tāds varens aizbildnis, bet es jau esmu aizmirsis to vārdu un slinkums meklēt....tas bija liels partijas boss no tā paša Stavropoles novada, kurš visulaik vilka sev līdz to kombainiera palīgu Mišu pa karjeras kāpnēm...nu, kā vienmēr - velk savējos (arī pie mums un tagad)...   
Liela nozīme karjerā bija Raisai...šķiet viņa bija galvenais motivators, kurš dzina Gorbačovu tikt uz pašu augšu...gribējās viņai skaisti dzīvot...nu, pat salīdzinu ar Kleopatras tipa sievieti...grib valdīt....esmu pārliecināts, ka teātra izrādē galvenā loma būs viņai, bet Gorbačovs būs drusk zemāka loma...   
Nu, tad intrigai!   
Vai iespējams, ka tas lielais partijas boss aizbildnis vilka sev līdz Gorbačovu, lai viņa tuvumā būtu arī Raisa? ;)   
Tā sieviete iespējams bija gatava uz visu, lai tik tiktu uz augšu...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2019. gada 13. aprīlis, 11:34:54 »
Ka tik vēl pū beigās neizrīkojas kā ar O.Seņcovu...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2019. gada 13. aprīlis, 13:28:20 »
nakat, Tu esi rūdīts sazvērestības teoriju un sensāciju pinējs-vijējs :D

Zinot Hermani, grūti iedomāties izrādi ar nakata minēto virsuzdevumu, bet dzīvosim - redzēsim

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #28 : 2019. gada 13. aprīlis, 16:14:22 »
Nu tad es neprotu saskatīt
...arī Mielavs piemin Bulgakovu...tā tēma rodas no tā, ka diktators iesaistās sarunās ar mākslinieku...arī "Meistarā un Margaritā" Ješoa sarunas ar Ponciju Pilātu metaforiski attēlo varas sarunas ar mākslas radītājiem...

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #29 : 2019. gada 13. aprīlis, 19:45:12 »
varas sarunas ar mākslas radītājiem...

Ir versija, ka Margarita romānā simbolizē Čeku.