Autors Tēma: pelnīšana -vīrs un sieva  (Lasīts 4325 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Re: pelnīšana -vīrs un sieva
« Atbilde #15 : 2016. gada 02. oktobris, 15:33:37 »

Kopīgs konts LV ir iespējams, nu vismaz man ar dēlu ir.
Nu, man ar vīru nevajag vecāka-bērna attiecības, un konts, kuram būtu 2 vienlīdzīgi īpašnieki, LV vēl nav izdomāts.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #16 : 2016. gada 02. oktobris, 16:11:21 »
Konts jau ta Mao ar dēlu ir, bet, vai tur kaut kas iekšā turas..

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2016. gada 02. oktobris, 21:46:48 »
ak Dies  :rat: paklusēšu :D   (es par Nomades secinājumu)... :hihi:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #18 : 2016. gada 03. oktobris, 14:22:15 »
Vari paklusēt, ja gribi. Kad uzzināsi, kura ir tā banka, kurā vienam kontam var būt divi īpašnieki, laipni aicināta dalīties info. Uzreiz sazināšos ar to banku.

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2016. gada 03. oktobris, 14:33:43 »
īpšnieks viens, bet otram pieeja ar pilnvaru

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2016. gada 03. oktobris, 17:33:39 »
Nomade tak nesatraucies..man vienalga ,cik kuram kontam īpašineku(un kurš ģimenē galvenais) un neko meklēt netaisos... es par pirmo teikuma daļu paklusēju un iesmaidiiju (mazliet)..nevis grasījos pierādīt kontu atvēšanas iespējas Latvijā.
Nu, man ar vīru nevajag vecāka-bērna attiecības

Ja attiecības ir tādas,ka svarīgi,kurš ir īpašnieks,tad tiešam labāk neko kopēju nevajag, pēc tam tikai sarežģījumi...
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2016. gada 03. oktobris, 17:49:23 »
reno -bet tas patiešam kkā stulbi,ka viens tjipa galvenais un otram pilnvara... :scratch:
es nezinu...man LV nav bijis apvienotais konts. Toties te nav nekādu problemu... sākumā pie man akonta bija pievienota gan meita ,gan vīrs. tieši tā apstākļa dēļ,ka mazaks čakars pielikt klāt vēl kādu peronu nekā atvērt jaunu kontu. pēc tam meita notinās, bet atbrauca dēls uz ukiju un pievienojās tas kopējam kontam....visi ir pilnīgi vienlīdzīgi konta īpašnieki.
mēs kkādi nenormālie laikam , jo mākam uzticēties viens otram un galveno meklēt nav ienācis prātā  :faint:
 bet atvieglojums tam,ka konts kopējs ir milzīgs... daudzas lietas notiek vienkāršāk...
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2016. gada 03. oktobris, 17:55:08 »
konta izrakstā taču skaidri redzams, kurš, kad, cikos kurā benzīntankā prezervatīvus un šmigu pircis...vai restorāna rēķinu apmaksājis, viss kā uz delnas :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #23 : 2016. gada 03. oktobris, 18:02:34 »
nu vo !!! tur jau tas stāsts..ja tā ir problema, tad kopeju kontu nafik nevajag  :rofl:
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2016. gada 04. oktobris, 09:07:24 »
ar kopēju kontu nav vairs tālu līdz kopējām apenēm...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #25 : 2016. gada 04. oktobris, 11:45:32 »
Es ar cilvēku, kurš pusaizmidzis ībejā izklaidējas, negribētu kopēju kontu. : D Neapvainojies, jokoju.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2016. gada 04. oktobris, 12:24:33 »
daddy- kopējas apenes?? tas ir kā???
jeb šitas no sērijas- katik uzdir@t  :scratch: |Galvenais nolikt apdraudošo viedokli (nedo Dies sieva sadomāsies un sagribēs kopēju kontu )  :rofl: :rofl:

mēģināju galvā vizualizēt..kas tik briesmīgs vareetu buut ,kas ģimenes locekļiem buutu savstarpēji nepieņemams? vtf..nu nafik man veci ,kuram manas apenes izsauc kkādus refleksus.  :faint:
un jā, esmu vilkusi sava vīra t-kreklus un padomā -dziiva gan.
apenēs mums mazliet izmēri nesapas...neko dariit....

IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2016. gada 04. oktobris, 12:27:18 »
ar kopēju kontu nav vairs tālu līdz kopējām apenēm...

Oi, beidz, ar kopīgu kontu var tik daudz sexīgu apeņu iepirkt!, un vēl visko jauku! ;) :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #28 : 2016. gada 04. oktobris, 12:32:53 »
Droši vien tāpēc ka daudzi pašreiz bīda savus biznesus un skanošais bieži ir vajadzīgs ne tikai saimnieciskām vajadzībām, kā arī tāpēc, ka daudzi strādā vairākās vietās un  gadās, ka tai vai šai nodarbē var skanošais izpalikt, ģimenēs kas man visapkārt pārsvarā nostiprinājusies šāda shēma - visus rēķinus, kad tas ir iespējams, apmaksā vīrietis. Jau ir skaidrs, cik konkrētai ģimenei ir nepieciešams saimnieciskām vajadzībām un to, reizi mēnesī arī viņš piemet. Pārtiku pērk abi, kā nu kuru reizi, to sarunā. Jaukums , savu naudu lieto ģimenes pavarda un sava tēla spodrināšanai, bērniem un sīkām ģimenes vajadzībām. Ja ir padomā kas gruntīgāks, liek naudiņas kopā, vai vienojās, kad ko tādu varēs atļauties. Ja virišķim abloms ar skanošo, rēķinus, vai to daļu maksā otrā puse. Principā, katrs lieto savu naudu, kā uzskata par vajadzīgu, bet vienmēr ir iespēja apvienot finanses.

Kaut kā tā viss grozās un reti kad ir kopīgs maks.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2016. gada 04. oktobris, 12:34:43 »
nav jau viss tikai ideāli..tagad izdomaju arii vienu mīnusu.
Dāvanas nepērkam viens otram  :shampis: .   Vainu izvēlamies kopīgi.. vai konstatējam ,ka atkal kkāds jubīlis...un nafik..mums neko nevajag.
bet, tas varētu būt (-) citiem kopīgā konta turētājiem. :confused:

lai gan..arī nē, bulshits..tak iznjem bankomatā cik vajag un sieva nezinās,ka kažoks nopirkts izpardošanā ar atlaidi 70%

IG- mellenessniega