Autors Tēma: Mīlestība, attiecības  (Lasīts 19382 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Mīlestība, attiecības
« Atbilde #165 : 2016. gada 08. oktobris, 19:44:21 »
Uzprasās jautājums, ja kāds pat pie mūsu nabadzības pamanās iztikt bez darba un badā nemirst, tad ko teikt par Eiropu ar dāsnajiem pabalstiem? Tātad, kāda motivācija strādāt tomēr ir vajadzīga gan.

Tas jau ir tas lielais jautājums un reizē problēma - kā pabarot vilku un atstāt kazu dzīvu. Kā neatraut no pašu mutēm un makiem un paēdināt Ahmada 10 bērnus tā, lai neviens nebrēc par fašismu, rasismu, demokrātijas vai cilvēktiesību pārkāpumiem

Atslēdzies tuk

« Atbilde #166 : 2016. gada 08. oktobris, 19:47:27 »
Oi,tam Ahmedam būtu jābūt tāāādai motivacijai, pats saki, ka bērnu daudz..., bet nē,
Ahmeds grib pie visa gatava un bez darba un par velti!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #167 : 2016. gada 08. oktobris, 19:47:29 »
Daļai - iespējams. Visticamāk, - mazākajai. Pēc "Prāta vētras" debijas Eirovīzijā bija viena intervija ar vienu latviešu mūzikas autoritāti... Es vispār brīnos, kā kaut ko tādu neizcenzēja. Žurnālista jautājums bija par tēmu nu, varbūt tagad arī mūsu Kaupers ar grupu tāpat kā Stings vai Madonna - ar turnejām pa visu Pasauli!!!!???? Atbilde atvēsināja momentā - esot divi noteikumi, lai tas tā notiktu, un "Prāta vētrai" nav ne viena, ne otra. Viens no noteikumiem bija piederība HS, kā jau noproti. Un es zinu vismaz vienu piemēru šovbiznesā, kur cilvēkam ir HS slava, bet šur tur uzmanīgs lasītājs/klausītājs ir dzirdējis viņa paša teikto, ka īstenībā viņš tāds nav, un tās visas ir nodevas par iespēju dziedāt. Runa ir par Borisu Moisejevu Krievijā.

Par priekšrocībām Krievijā šajā ziņā es gan nebūtu tik droša.

Un neba nu visi pasaules slavenie pieder HS. Ja vien, protams, tas otrais noteikums nav visvarens ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #168 : 2016. gada 08. oktobris, 19:52:12 »
Par priekšrocībām Krievijā šajā ziņā es gan nebūtu tik droša.

Un neba nu visi pasaules slavenie pieder HS. Ja vien, protams, tas otrais noteikums nav visvarens ;)

Otrais noteikums bija producenta piederība vienai tautībai ...  :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #169 : 2016. gada 08. oktobris, 19:58:57 »
Tas jau ir tas lielais jautājums un reizē problēma - kā pabarot vilku un atstāt kazu dzīvu. Kā neatraut no pašu mutēm un makiem un paēdināt Ahmada 10 bērnus tā, lai neviens nebrēc par fašismu, rasismu, demokrātijas vai cilvēktiesību pārkāpumiem

Redzi, Ahmads nav pazemīgais latvietis. Viņa zināšanas par savu vēsturi sastāv no stāstiem par to, kā cilvēks iejāj ar zirgu Persijas valdnieka teltī, kur viņa pavalstnieki pat elpot baidās, un pašreizējais Ahmada stāvoklis priekš viņa ir tikai laika jautājums. Viņš sevi neuzskata par sliktāku ne par angļiem, ne par zviedriem, ne vāciešiem, lai kā šiem visiem rietumniekiem to gribētos. Viņa mentalitāte atšķirībā no latvieša saka, ka, ja anglis ir slinks kā maiss, bet dzīvo labi, tad ar ko sliktāks ir Ahmads? Kāpēc viņam ir jāstrādā par minimālo stundas likmi (kā to dara liela daļa mūsu aizbraukušo) darbus, kuri bieži vien ir kaitīgi veselībai, kamēr anglis nedara neko un saņem daudz vairāk? Kur paliek rietumu sabiedrības deklarētie principi par vienlīdzību un dažādas attieksmes nepieļaujamību, ja jau Ahmeds šeit ir ieradies un dzīvo? Agri vai vēlu Ahmads atkal būs varens. Un, kā izskatās, Ahmads visu saprot pilnīgi pareizi.
Un vēl Ahmads lieliski saprot to, ka, ja visi ahmadi vienā dienā aizbrauks, gada laikā tās valsts ekonomika būs sprāguša suņa vērta, jo anglis vai vācietis par savu nekā nedarīšanu pieprasa daudz vairāk. Un mīts ir tas, ka angļi nedzīvo no pabalstiem, visādiem bonusiem un piemaksām. Dzīvo, un kā vēl dzīvo! Pat vēl vairāk nekā ahmadi.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 08. oktobris, 20:09:02 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #170 : 2016. gada 08. oktobris, 20:28:09 »
Un tomēr nesaprotu, ja jau tas Ahmads ir tik čakls, gudrs un izveicīgs,kādēļ viņš negrib lai viņa tēvu zeme, dzimtene plauktu un zeltu?
Kādēļ viņš par visu vairāk vēlas nokļūt tajā, viņaprāt, sliktajā Eiropā,
nevis savā vienlīdzības un pārticības pilnajā Ahmadijā?
Kas viņam no tā,ka Eiropa bez viņa ņems nelabu galu?