Bet kaadu tik "bredu" viiriesi nav gatavi nest, lai apmierinaatu savas spermotoksikozes radiitaas blaknes :p.
Visbiezaak iet runa par viiriesiem no 44 uz augsu...
Reizeem fiziokogjija tomeer liek par sevi maniit... un logjika utt. tiek vieglu roku nolaista ...
A viss īstenībā ir ļoti vienkārši. Lai kā sievietēm gribētos to nedzirdēt, neredzēt un nezināt, jebkurš vīrietis ar retiem izņēmumiem ir pēc dabas poligāms. Vot y viss. Uzspiestās sabiedrības normas nenodrošina vīrietim viņa būtībai atbilstošu vidi, pēc tiem 44, ja viņš uzskata sevi par izdevušos veci virs vidusmēra, tiek uzdots likumsakarīgs jautājums: "Es esmu es. Sekmīgs, bagāts, varbūt pat - iekārojams. Kāpēc es nevaru apliecināties, dzīvojot ar divām sievietēm? Vēl jo vairāk, - es varu viņas abas nodrošināt labāk nekā viens otrs vienīgo? Un es vairs neesmu nekāds puišelis, lai kāds man diktētu to, kā man pareizi dzīvot. Ja sabiedrība man liek izvēlēties - OK. Es izvēlos. Tā vietā, lai paturētu divas, vienu ir jāatstāj." Rezultātā ir gadījumi, kad nolieta tiek sieva - gandrīz vienaudze, un gadījumi, kad - mīļākā.