Ja par dzīves mērķi uzskata vien vairošanos, viss ok, dāma apmierināta.
Un ja mācās vien papīra dēļ, tad tā var būt,
ka ir vilšanās un zināšanu nav un tās nekur nenoder.
Ja mācās papīra dēļ ...
Mācies vai nemācies, ... mans viedoklis par t.s. "izglītību" un "izglītotību" (it īpaši - humanitārajās disciplīnās) ir ne visai patīkams, bet tomēr ... Izglītots cilvēks = cilvēks, kurš ir priekšzīmīgi (ne - papīra dēļ) iemācījies citu izgudrotus mītus un to, kā pareizi veidot "loģisku" spriedumu ķēdes pēc to pašu sākotnējo izgudrotāju izdomāta parauga. Nu, piemēram, ja es apgalvošu, ka par homoseksuālistu nepiedzimst, bet tā vairumā gadījumu ir izlaidība vai iedzimtas noslieksmes rezultāts (noslieksmes, nevis - nolemtības, kuru nevar pārvarēt vai izmainīt), tad ko par mani teiks? Pareizi, ka esmu neizglītots tumsonis! Un tagad, ja mēs papētīsim tuvāk, no kurienes radās uzstādījums, ka piedzimst? Izrādās, par to NOBALSOJA kkāda Amerikas ārstu asociācija. NOBALSOJA!!!!!!! Varēja nobalsot vēl arī par to, ka Zeme ir plakana un balstās uz 3 ziloņiem, tad jebkurš, kurš apgalvotu, ka ir apaļa arī tiktu uzskatīts par tumsoni un neizglītotu. Pētām tālāk. Ir informācija, ka vairāk nekā puse balsojušo vēlāk esot atteikušies no savas nostājas šajā balsojumā, pamatojot to ar spiedienu no dažādām pusēm pirms šā balsojuma. Un? Vēl ir informācija, ka turpat, štatos, ir klīnikas, kuras no šīs perversijas ar mainīgām sekmēm ārstē. Nu, bļin, ja tā ir taisnība, tad "izglītības" pamati irst pa vīlēm! Bet tas taču netraucē vēl aizvien "izglītotajiem" gudri m*ldēt par iepriekšminēto tēmu, par ozona caurumiem (kuri izrādījās vienas lielas korporācijas finansēts izdomājums, lai konkurentu lētā freona vietā pirktu tās izgudroto un saražoto, bet - nesalīdzināmi dārgāko aukstuma aģentu), par globālo sasilšanu, kuras dēļ

pēdējā laikā esot vietām ļoti aukstas ziemas.