Gribu padusmoties... nee, paklaigāt rupji.
un histēriski pasmieties nu cik var ??..jau laiku esmu prom no LV, taču pamanās mani jāt vienalga ,kkā tak mēs vēl varam tevi izdrāzt...oky..varat ,varat.
gadu dzīvoklis stāvēja tukšs vecais īrnieks bija pārmaksājis un nodevis skaitītāju lielāku nekā notērets. Pa šo gadu iebraucot mēs to ciparu tā arī neiedzinām(bet katru mēnesi maksājām kkadus 10,-)..Tagad sāk maksāt jaunais īrnieks..atnāk rēķins par nesamaksātu parādu(kur skaitītāja rādījums vēl nav sasniedzis jau tā pārmaksāto) , turpmāk maksāsiet par patērēto... bet tikai nomaksajiet parādu.. VTF... parādu par to,kas jau gada laikā 200% pārmaksāts .???
lieki teikt,ka 3x zvaniiju, bet neko izdevīgāku man nevarēja piemeklēt.
Laukos stāsts tas pats.. 3 fāžu elektriiba...gribi vai negribi maksāšu vienalga,tas nekas ka tagad tur neviens nedziivos, tik iebrauks lapas nogrābt un tēju padzert...
sāksiet tērēt, tad
varbūt maksājums kļūs mazāks mani nepamierina...
atslēgt un kkad pieslēgt arī nepmierina...nu kas tas ir...
jā, zinujau zinu..nafik to visu, pārdot un nelauzīt galvu...
p.s es patiesi tajā saņemtajā rēķinā nesapratu neko

, esmu stulba palikusi

un arī šī rindkopa,ko lasu šodienas presē man ir nesagremojama(tāpat kā visas citas tajā rakstā ):
Pēc OIK maksājumu diferencēšanas izmaksas saruks tām mājsaimniecībām, kurām izmaksas samazinājās līdz ar elektroenerģijas sadales sistēmas pakalpojumu tarifu izmaiņām pēc šā gada augusta. Izmaksas saruks arī tām mājsaimniecībām, kurām pēc sadales tarifu izmaiņām izmaksas nedaudz palielinājās.p.p.s patiesa cieņa Jums visiem tur mītošajiem, es brīžam Jūs apbrīnoju(bez sarkasma)