Autors Tēma: elektriiba  (Lasīts 4997 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

elektriiba
« : 2016. gada 12. oktobris, 13:33:30 »
Gribu padusmoties... nee, paklaigāt rupji.
un histēriski pasmieties nu cik var ??..jau laiku esmu prom no LV, taču pamanās mani jāt vienalga ,kkā tak mēs vēl varam tevi izdrāzt...oky..varat ,varat. :evil:
gadu dzīvoklis stāvēja tukšs vecais īrnieks bija pārmaksājis un nodevis skaitītāju lielāku nekā notērets. Pa šo gadu iebraucot mēs to ciparu tā arī neiedzinām(bet katru mēnesi maksājām kkadus 10,-)..Tagad sāk maksāt jaunais īrnieks..atnāk rēķins par nesamaksātu parādu(kur skaitītāja rādījums vēl nav sasniedzis jau tā pārmaksāto) , turpmāk maksāsiet par patērēto... bet tikai nomaksajiet parādu.. VTF... parādu par to,kas jau gada laikā 200% pārmaksāts .???
lieki teikt,ka 3x zvaniiju, bet neko izdevīgāku man nevarēja piemeklēt.
Laukos stāsts tas pats.. 3 fāžu elektriiba...gribi vai negribi maksāšu vienalga,tas nekas ka tagad tur neviens nedziivos, tik iebrauks lapas nogrābt un tēju padzert... :wtf:

sāksiet tērēt, tad varbūt maksājums kļūs mazāks mani nepamierina...
atslēgt  un kkad pieslēgt arī nepmierina...nu kas tas ir... :faint:
jā, zinujau zinu..nafik to visu, pārdot un nelauzīt galvu...
p.s es patiesi tajā saņemtajā rēķinā nesapratu neko :banhead: :banhead: :banhead: , esmu stulba palikusi :(

un arī šī rindkopa,ko lasu šodienas presē man ir nesagremojama(tāpat kā visas citas tajā rakstā ):

Pēc OIK maksājumu diferencēšanas izmaksas saruks tām mājsaimniecībām, kurām izmaksas samazinājās līdz ar elektroenerģijas sadales sistēmas pakalpojumu tarifu izmaiņām pēc šā gada augusta. Izmaksas saruks arī tām mājsaimniecībām, kurām pēc sadales tarifu izmaiņām izmaksas nedaudz palielinājās.

p.p.s patiesa cieņa Jums visiem tur mītošajiem, es brīžam Jūs apbrīnoju(bez sarkasma)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Afrora

Re: elektriiba
« Atbilde #1 : 2016. gada 12. oktobris, 13:42:28 »
Pa šo gadu iebraucot mēs to ciparu tā arī neiedzinām(bet katru mēnesi maksājām kkadus 10,-)
a ko maksaaji ja nebija noteereets?? nevajag izveeleeties "izliidzinaato maksaajumu", bet maksaat tikai peec reaaliem datiem. Shitaa man ar bija, tipa maksaajiet katru meenesi mazas naudinjas, kad pateicu ... paarmaksu atdod, tad nee ieskaitiis naakamajos un pofig ka naakamajos tu taapat maksaa jo jaamaksaa, jo izliidzinaatais maksaajums. Nee tagad katru meenesi iesniedz raadiijumus un to ar maksaa. punkc
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2016. gada 12. oktobris, 13:59:02 »
ko maksāji,ko maksāji?
es ne par maksāšanu,bet par netaisnību un bezpridjela tautas slaukšanu... maksāju,jo man tā bija vienkēršāk nekā atcereties katra mēneša konkretos datumus,kad jānodod cipars ,kurš neko nevienam nenozīmē(es jau to dariiju par netekošiem ūdeņiem utt) ..

Jā, neesmu nekādā baigajā laimes zemē, bet te man ir izvēles iespēja..piegādatāju varu mainīt kaut 2x mēnesī.
pirms mēneša mainīju māju... un pat par 6ām itkā tukšajām mājas dienām atskaitīja % no nodokļa maksas.un es nevienam to nelūdzu, atnāca atlaide ar nākamo rēķinu i usjo.

laab es pat nezinu vai dusmojos jeb jūtos skumji, jeb abi kopā..fvz...

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2016. gada 12. oktobris, 14:03:16 »
Nu ir jau kārtējais sviests ar to pārdali piegādātājos un ražotājos.
Visa eltehnika sapirkta visādos A+++++....., tāpat spuldzes suppper uppper taupošās,
he, taupīsim resursursus, sargāsim dabu!, fig smaslom!
tagad rēķins totāli neizdevīgs, izrādās, par maz tērēts. :(
Nu, tehniku jau nemainīšu, spuldzes atpakaļ vecās, deg bezmaz diennakti,
tad rēķins maķenīt samazinās... Pretīgi.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #4 : 2016. gada 12. oktobris, 14:15:02 »
Mellen - varb. tas neko Te vnedos, bet varb. vari tomē rtajā elektrum portālā izvēlēties nevis izlīdzināto maksājumu, bet ekonomisko - t.i., kad maksā par notērēto - un katrā mēnesī ievadīt vienus un tos pašus skaitītāja rādījumus - lai nāk rēķins par 0,00 :)
Visp. - man liekas, ka šitas viss ir sagudrots, lai no Latvijā palikušajiem iekāstu papildus nodokļus baigi "apslēptā" veidā :evil:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #5 : 2016. gada 12. oktobris, 14:41:26 »
ko maksāji,ko maksāji?
es ne par maksāšanu,bet par netaisnību un bezpridjela tautas slaukšanu... maksāju,jo man tā bija vienkēršāk nekā atcereties katra mēneša konkretos datumus,kad jānodod cipars ,kurš neko nevienam nenozīmē(es jau to dariiju par netekošiem ūdeņiem utt) ..
nu ja tu izveeleejies slaukshanu, lai vienkēršāk nekā atcereties katra mēneša konkretos datumus, tad kaapeec tu briinies, ka apkaash. Klasiskais gribeeju kaa labaak, sanaaca kaa vienmeer.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2016. gada 12. oktobris, 17:37:32 »
Jūrmalas mājā rēķins mazāks, toties jāmaksā ~4 eur par vieglprātīgi uzlikto pieslēgumu klajā laukā, kam pāri iet el līnija. Toreiz samaksājām 400 Ls., jo likās, ka tūlīt tūlīt uzbūvēsim būdiņu . Tagad patiesībā gribētu pārdot, nevis taupīt mazmazmaz bērniem, kur patverties, kad Latvija applūdīs.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2016. gada 12. oktobris, 17:38:37 »
Te būtu labi saprast, vai godātajiem aizbraucējiem sāp tikai par sevi personiski, vai arī par citiem ar'?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #8 : 2016. gada 12. oktobris, 18:41:59 »
Te būtu labi saprast, vai godātajiem aizbraucējiem sāp tikai par sevi personiski, vai arī par citiem ar'?
gribeetu iebilst, ka redzu, ka te varbuut nav nekaada sakara ar aizbraucis vai neaizbraucis ... te ir "ai maksaaju katru meenesi un liekat mani mieraa ar raadiijumiem" vai "es pats katru meenesi kontroleeshu cik noteereets un par to arii maksaashu".
Jaa otrais variants nav viegls, bet ir iespeejams. Nejau mellene vieniigaa aizbraukusi un iipashums palicis

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #9 : 2016. gada 12. oktobris, 20:23:02 »
gribeetu iebilst, ka redzu, ka te varbuut nav nekaada sakara ar aizbraucis vai neaizbraucis ... te ir "ai maksaaju katru meenesi un liekat mani mieraa ar raadiijumiem" vai "es pats katru meenesi kontroleeshu cik noteereets un par to arii maksaashu".
Jaa otrais variants nav viegls, bet ir iespeejams. Nejau mellene vieniigaa aizbraukusi un iipashums palicis

Redzi, te ir runa par attieksmi. Man tā īsti nekad nav saprotams, vai tie, kuri ir prom gaida vai negaida no palikušajiem to, lai kādu dienu šeit kkas uzlabotos. Ne jau tikai elektrības tarifos, bet kopējā attieksmē pret cilvēkiem, utml. Vai varbūt ir tā, ka "Mēs esam prom, un mums ir pofig?"
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #10 : 2016. gada 12. oktobris, 20:59:15 »
Redzi, te ir runa par attieksmi. Man tā īsti nekad nav saprotams, vai tie, kuri ir prom gaida vai negaida no palikušajiem to, lai kādu dienu šeit kkas uzlabotos.
Gaidīt no citiem lai piepildās paša vēlmes un nākotnes plāni ir diezgan muļķīgi. Tāpēc es neko negaidu no palikušajiem, bet kontrolēju un maksāju pēc patērētā nevis automātiski

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2016. gada 12. oktobris, 23:29:14 »

Redzi, te ir runa par attieksmi. Man tā īsti nekad nav saprotams, vai tie, kuri ir prom gaida vai negaida no palikušajiem to, lai kādu dienu šeit kkas uzlabotos. Ne jau tikai elektrības tarifos, bet kopējā attieksmē pret cilvēkiem, utml. Vai varbūt ir tā, ka "Mēs esam prom, un mums ir pofig?"

Es neko negaidu no palikušajiem un nepadaru viņus atbildīgus par to, ka nekas neuzlabojas. Kaut kā tādā aspektā vispār nedomāju. Savulaik piegriezās sajūta, ka viss kā ar dakšām pa ezeru, varbūt bija iekšēja sajūta, ka kaut kādas ilūzijas zudušas. Un atklāti Tev pateikšu, ka vainas sajūtas man arī nav ne mazākajā mērā, ka neļauju sevi LV vairs drāzt. Jo cilvēki tiek naturāli drāzti un tiks drāzti. Man par to nav pofigs, bet dusmas

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2016. gada 12. oktobris, 23:45:43 »
Cilvēki mīļie, neparakstieties ne uz kādiem "izlīdzinātajiem" maksājumiem - jūs apjakarēs! (Nupat man ir tam svaigs piemērs iz dzīves).  Maksājiet tikai pēc skaitītāja no-līdz un rēķiniet visam līdzi!

P.S. Te, mellen, ir Latvija  ;) , jā, te ir "bezpridjela tautas slaukšana" un pret pavalstniekiem te pielieto nipeļa sistēmu (kas nezina - sistema ņipeļ - tuda dui, ottuda h**). Tas mūs uztur tonusā un neļauj modrību zaudēt  ;) .

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #13 : 2016. gada 13. oktobris, 00:29:06 »
Man elektrība un gāze te arī iet ar "izlīdzināto maksājumu" , BET ,un tas manuprāt ir galvenais, es katru gadu saņemu atskaiti un ja esmu pārmaksājusi dabūju REĀLU NAUDU atpakaļ ... savā kontā (vai arī piemaksāju) nevis kā LV tā pārmaksa tiek ieskaitīta kaut kādai nezināmai nākotnei. Phe! Latvenergo tak nevienam nedos atpakaļ paņemto naudu!!!
Un sākoties katram norēķinu gadam ar atskaiti tiek iedota jaunā summa kura būs tad jāmaksā attiecīgi piekoriģēta uz augšu vai leju.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2016. gada 13. oktobris, 00:35:12 »
Man elektrība un gāze te arī iet ar "izlīdzināto maksājumu" , BET ,un tas manuprāt ir galvenais, es katru gadu saņemu atskaiti un ja esmu pārmaksājusi dabūju REĀLU NAUDU atpakaļ ... savā kontā (vai arī piemaksāju) nevis kā LV tā pārmaksa tiek ieskaitīta kaut kādai nezināmai nākotnei. Phe! Latvenergo tak nevienam nedos atpakaļ paņemto naudu!!!
Un sākoties katram norēķinu gadam ar atskaiti tiek iedota jaunā summa kura būs tad jāmaksā attiecīgi piekoriģēta uz augšu vai leju.

Man identiski. Un viss skaidrs un saprotams, zinu, ar ko jārēķinās