Zigim un tiem,kas nesaprata par ko ieraksts(jo sāpes baigās jau nav )paskaidrojums nesekos. Afrora gan kā pierasts mēģina uzknābt, bet beigās turpat vien nonāk

...

jo secina to pašu,ko nemāk izlasīt,kā manis teiktu...
turpinājuma nebūtu,ja vien šorīt pastnieks nebūtu atnesis 2as vēstules.
abas no iepriekšējā piegādātāja..ar kuru mums faktiski nekādas saistības, jo ienākot mājā mēs uzreiz paziņojām ,ka mainam piegādātājus..tas nozīmē,ka 28.dienu laikā mums savi tarifi un savs izcenojums...
tak šodien atnāk vēstules no iepriekšējā ar pateicības vārdiem,ka mēs nu esam šos izmantojuši tās 28dienas..un ka viņi mums atmaksā tik un tik naudiņas atpakaļ(viena vēstule no gāzes otra no elektriibas)....
jezzz..man nafik nevajadzētu tos viņu pāris poundiņus...un es pat neiedziļinājos,cik daudz mēs nodedzinājām tajās 28dienās.
BET, šis ir stāsts par attieksmi mīlīši..es nevienam nejautāju pārrēķinu ,bet viss ir izdarīts fksi,ātri korekti.viņi to varēja nedariit un naudu neatgriezt,jo viņiem nav pat musu detaļu(naudiņa atsūtīta čeku veidā )...
Pirmajā gadījumā ir cits stāsts,es izvēlos produktu.Jā es izvēlējos maksāt un neskriet ar 0 ciparu katru mēnesi(dzirdi Afror)..bet nafik par to,ka es jau tā jums maksāju pa virsu,Jūs vēl mani mēģiniet apčakarēt???
normāli būtu tajā brīdī,kad pāreju uz citu tarifu nolīdzināt iepriekšējo bilanci uz 0 un saciit oky..no tāda un tāda datuma sākam šo maksājumu grafiku..vai nu jums pārmaksāto pārceļam uz nākamo rēķinu, jeb atmaksājam atpakaļ... bet tak nē..es vēl parādā izrādos..jo tas mēnesis..no paziņošanas brīža līdz jaunajam rēķinam tiek skaitiits pēc vecās metodes..tobiš iedod vēl vienu 10ku...
Es nabagāka nepalikšu... ne par to stāsts... bet, ak jel cik labi,ka es tur neesmu,jo man tas vecums jau pāri kad negribēts drāziens tika pieņemts ar sakostiem zobiem
(da metiet kaut ar vecām apenēm, man vienalga)p.s pieņemu,ka zvanot un skaidrojot un pierādot un varbuut ar kko draudot arii kko sarunātu... bet who need?
p.p.s un saape laikam par tiem,kas šo drāzienu pieņem,jo nav jau izejas....