Autors Tēma: elektriiba  (Lasīts 4980 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: elektriiba
« Atbilde #15 : 2016. gada 13. oktobris, 00:36:50 »
Man identiski. Un viss skaidrs un saprotams, zinu, ar ko jārēķinās
Man jau lielais prieks ka kāda negaidīta nauda iekrīt :D
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2016. gada 13. oktobris, 00:41:31 »
Mums parasti dod Gutschein, ja pārmaksāts.

Šogad nomainīju mājvietu, tādēļ tagad tā piesardzīgi cenšos ar visu, sevišķi apkuri

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2016. gada 13. oktobris, 13:32:56 »
Zigim un tiem,kas nesaprata par ko ieraksts(jo sāpes baigās jau nav )paskaidrojums nesekos. Afrora gan kā pierasts mēģina uzknābt, bet beigās turpat vien nonāk :D... :angel: jo secina to pašu,ko nemāk izlasīt,kā manis teiktu...

turpinājuma nebūtu,ja vien šorīt pastnieks nebūtu atnesis 2as vēstules.
abas no iepriekšējā piegādātāja..ar kuru mums faktiski nekādas saistības, jo ienākot mājā mēs uzreiz paziņojām ,ka mainam piegādātājus..tas nozīmē,ka 28.dienu laikā mums savi tarifi un savs izcenojums...
tak šodien atnāk vēstules no iepriekšējā ar pateicības vārdiem,ka mēs nu esam šos izmantojuši tās 28dienas..un ka viņi mums atmaksā tik un tik naudiņas atpakaļ(viena vēstule no gāzes otra no elektriibas)....
jezzz..man nafik nevajadzētu tos viņu pāris poundiņus...un es pat neiedziļinājos,cik daudz mēs nodedzinājām tajās 28dienās.
BET, šis ir stāsts par attieksmi mīlīši..es nevienam nejautāju pārrēķinu ,bet viss ir izdarīts fksi,ātri korekti.viņi to varēja nedariit un naudu neatgriezt,jo viņiem nav pat musu detaļu(naudiņa atsūtīta čeku veidā )...
 Pirmajā gadījumā ir cits stāsts,es izvēlos produktu.Jā es izvēlējos maksāt un neskriet ar 0 ciparu katru mēnesi(dzirdi Afror)..bet nafik par to,ka es jau tā jums maksāju pa virsu,Jūs vēl mani mēģiniet apčakarēt???
normāli būtu tajā brīdī,kad pāreju uz citu tarifu nolīdzināt iepriekšējo bilanci uz 0 un saciit oky..no tāda un tāda datuma sākam šo maksājumu grafiku..vai nu jums pārmaksāto pārceļam uz nākamo rēķinu, jeb atmaksājam atpakaļ... bet tak nē..es vēl parādā izrādos..jo tas mēnesis..no paziņošanas brīža līdz jaunajam rēķinam tiek skaitiits pēc vecās metodes..tobiš iedod vēl vienu 10ku...
Es nabagāka nepalikšu... ne par to stāsts... bet, ak jel cik labi,ka es tur neesmu,jo man tas vecums jau pāri kad negribēts drāziens tika pieņemts ar sakostiem zobiem (da metiet kaut ar vecām apenēm, man vienalga)
p.s pieņemu,ka zvanot un skaidrojot un pierādot un varbuut ar kko draudot arii kko sarunātu... bet who need?
p.p.s un saape laikam par tiem,kas šo drāzienu pieņem,jo nav jau izejas....

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2016. gada 13. oktobris, 21:43:21 »
Gaidīt no citiem lai piepildās paša vēlmes un nākotnes plāni ir diezgan muļķīgi. Tāpēc es neko negaidu no palikušajiem, bet kontrolēju un maksāju pēc patērētā nevis automātiski

Un kāpēc gan tas ir muļķīgi? Un kur paliek jēdzieni "tauta", "nācija" un šeit jau pieminētā "sava valsts"? Kopā vienmēr var padarīt vairāk, nekā pa vienam. Un, ja mēs atmetam savu viensētnieku domāšanu, tad tikai normāli manuprāt būtu  teikt: "Es esmu aizbraucis, jo LV "elite" radīja tādus apstākļus, ka kādam bija jāaizbrauc, bet es vēl aizvien ceru atgriezties SAVĀ valstī, būt lepnam par to un strādāt LV." Un atbilde no palicējiem: "Tikko būs tāda iespēja, mēs nodauzīsim visu to pamuļķu un zagļu baru, kuri šodien ir piesūkušies. Mēs pie tā strādājam. Lai jūs kādreiz varētu atgriezties." Vai tie vairs nav visu (ne tikai Tavējie) nākotnes plāni?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #19 : 2016. gada 13. oktobris, 21:48:37 »
Es neko negaidu no palikušajiem un nepadaru viņus atbildīgus par to, ka nekas neuzlabojas. Kaut kā tādā aspektā vispār nedomāju. Savulaik piegriezās sajūta, ka viss kā ar dakšām pa ezeru, varbūt bija iekšēja sajūta, ka kaut kādas ilūzijas zudušas. Un atklāti Tev pateikšu, ka vainas sajūtas man arī nav ne mazākajā mērā, ka neļauju sevi LV vairs drāzt. Jo cilvēki tiek naturāli drāzti un tiks drāzti. Man par to nav pofigs, bet dusmas

Vainas sajūtai arī nav jābūt. Vainīgiem būtu jājūtas citiem, un ir aizdomas, ka to (vainas sajūtu) viņiem ir nepieciešams "ieslēgt" ar vismaz ķieģeli.
Un ko tagad? Es nekultivēju vainas sajūtu, vien saku, ka (pēc analoģijas ar teicienu, ka, ja valsts uzvar karu, tad tas ir labi valdniekiem, bet, ja zaudē, tad tas ir labi tautai (doma ir par to, ka tas piespiež tautu sapurināties)) vienā ziņā ir slikti, ka bija, kur aizbraukt, - nebija nepieciešamības atrisināt kaut ko šeit pat, uz vietas. Bet es nevienam to nepārmetu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2016. gada 13. oktobris, 21:52:59 »

[size=0px]BET, šis ir stāsts par attieksmi mīlīši..[/size]

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #21 : 2016. gada 13. oktobris, 21:54:25 »
... man tikai tāds jautājums, vēsturiski kurā brīdī un kāpēc Tavā tagadējā mītnes zemē tā "attieksme" tāda radās?

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2016. gada 13. oktobris, 22:08:51 »

Atgriezties SAVĀ valstī?
Kur viņa ir, tā sava valsts, kur atgriezties? Nav jau vairs. Palicis tikai nosaukums, karogs un ģerbonis, pārējais  izzagts un iztirgots. Un šobrīd agonizē bankrota priekšā, pilnīgā bezsakarā izdomādama jaunus nodokļus, lai izspiestu no saviem pavalstniekiem (tiem, kas vēl nav aizmukuši) vēl kaut kādu naudu, ko iegāzt tanī bezdibenīgajā caurajā mucā, ko dēvē par Valsts Kasi...
Sasodīts.
Es mīlu šo zemi. Tāpēc joprojām esmu šeit. Un šo izvaroto valsti mīlu. Bet es ienīstu šīs valsts varu, kas ir naidīga man un kas šo manu valsti un manu zemi plānveidīgi iznīcina.
Es nespēju "nodauzīt visu to pamuļķu un zagļu baru", tāpat kā neticu, ka pacietīgie un tolerantie latvieši vispār uz ko tādu būtu spējīgi. Tāpēc dzīvoju šodienai un cenšos nosargāt savu mazo pasaulīti, cik vien ilgi būs iespējams...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #23 : 2016. gada 13. oktobris, 22:28:51 »
Atgriezties SAVĀ valstī?
Kur viņa ir, tā sava valsts, kur atgriezties? Nav jau vairs. Palicis tikai nosaukums, karogs un ģerbonis, pārējais  izzagts un iztirgots. Un šobrīd agonizē bankrota priekšā, pilnīgā bezsakarā izdomādama jaunus nodokļus, lai izspiestu no saviem pavalstniekiem (tiem, kas vēl nav aizmukuši) vēl kaut kādu naudu, ko iegāzt tanī bezdibenīgajā caurajā mucā, ko dēvē par Valsts Kasi...
Sasodīts.
Es mīlu šo zemi. Tāpēc joprojām esmu šeit. Un šo izvaroto valsti mīlu. Bet es ienīstu šīs valsts varu, kas ir naidīga man un kas šo manu valsti un manu zemi plānveidīgi iznīcina.
Es nespēju "nodauzīt visu to pamuļķu un zagļu baru", tāpat kā neticu, ka pacietīgie un tolerantie latvieši vispār uz ko tādu būtu spējīgi. Tāpēc dzīvoju šodienai un cenšos nosargāt savu mazo pasaulīti, cik vien ilgi būs iespējams...

Kvadra, no sievietes pozīcijas viss Tev ir pareizi. Tās lietas ir večiem jādara - brāļiem, tēviem, dēliem. Tā 100% ir vīriešu atbildība, ja viņi par tādiem grib saukties ne tikai formāli, bet diemžēl ... :cry: :cry: :cry:  Ir daudz piemēru vēsturē, kur no s*da ar darbu un drosmi runāt un darīt pretī visādiem šīs pasaules varenajiem tautas ir uztaisījušas konfekti.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 13. oktobris, 22:52:15 no Zigfrids »

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #24 : 2016. gada 13. oktobris, 23:28:30 »
Afrora gan kā pierasts mēģina uzknābt, bet beigās turpat vien nonāk :D... :angel: jo secina to pašu,ko nemāk izlasīt,kā manis teiktu...
Neko es nemēģinu. Atslābsti. Ja tev nepatīk cits viedoklis par tavām darbībām, nu sorī. Lasīt māku ... jūties apslaukta ... nu pati gribēji taču, lai galva nesāp. Ko žēlojies??

bet es vēl aizvien ceru atgriezties SAVĀ valstī, būt lepnam par to un strādāt LV."
Atļaušos piebilst, ka nekad neesmu teikusi, ka neatgriezīšos. Atgriezīšos. Bet šobrīd manai ģimenei ir labāk būt prom
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #25 : 2016. gada 14. oktobris, 12:21:51 »
HA!
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 14. oktobris, 12:42:56 no mellene88 »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2016. gada 15. oktobris, 00:24:46 »

Kvadra, no sievietes pozīcijas viss Tev ir pareizi. Tās lietas ir večiem jādara...
Pie labākās gribas nesaprotu, kāda te nozīme dzimumam. Nē, ja tās lietas domāts kārtot ar fizisku spēku - tipa ar dūrēm, mēslu dakšām, sētas mietiem vai kauč plintēm, tad jā. Tad es piekrītu, ka tā ir večiem piemērotāka nodarbe. Man tik labi nesanāks. Es tikai nebiju domājusi, ka tā "nodauzīšana" jāsaprot tik burtiski.  ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2016. gada 15. oktobris, 09:48:27 »
Tā. Man arī spīd pārmaksa jo nomainīju apkures veidu. Tūkstošos. Es domāju šitā - oficiāli paprasu apakaļ, paralēli, zinot, ka būs klope, aizeju pie konkurentiem un izsitu atlaidi, par cik lauzts līgums, lūdzu atgriezt pārmaksu 10 dienās.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #28 : 2016. gada 15. oktobris, 09:59:00 »
Tā. Man arī spīd pārmaksa jo nomainīju apkures veidu. Tūkstošos. Es domāju šitā - oficiāli paprasu apakaļ, paralēli, zinot, ka būs klope, aizeju pie konkurentiem un izsitu atlaidi, par cik lauzts līgums, lūdzu atgriezt pārmaksu 10 dienās.
Kā tad.. šie Tevi nah pasūtīs un ja nu gadījumā tevi māks šaubas par norādītā virziena pareizumu,aicinās vērsties tiesībsargājošās iestādēs. Pēc tam arī iestādēm norādīs sekot Tev.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #29 : 2016. gada 15. oktobris, 10:16:55 »
Kā tad.. šie Tevi nah pasūtīs un ja nu gadījumā tevi māks šaubas par norādītā virziena pareizumu,aicinās vērsties tiesībsargājošās iestādēs. Pēc tam arī iestādēm norādīs sekot Tev.

Ta es izlīdzinoši notērēs...