Autors Tēma: Prostitūcijas apkarošana  (Lasīts 5717 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Prostitūcijas apkarošana
« Atbilde #60 : 2017. gada 01. aprīlis, 16:19:52 »
Man baigi nopietnie komentāri, ne? ;) Reizēm jau var padauzīties, īpaši 1.aprīlī.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #61 : 2017. gada 01. aprīlis, 16:21:55 »
Nja..
 :smoker:
Jautāšu kā no Skroderdienām: Bebumāt (tobiš Minnesmāt), Tu pīpē ??? :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2017. gada 01. aprīlis, 16:30:29 »
Es jau neko, es tā, vārds pa vārdam un tā tie rodas...
Kuram ta šajā tēmā vispār nopietni... ;), datums tur nepričom... :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #63 : 2017. gada 01. aprīlis, 23:29:52 »
Jautāšu kā no Skroderdienām: Bebumāt (tobiš Minnesmāt), Tu pīpē ??? :)

Paretam pagrēkoju, kad liekas, ka pīpēšanas process varētu nākt par labu ;) Nekāda citādāka kaifa tur nav

Atslēdzies Minne

« Atbilde #64 : 2017. gada 01. aprīlis, 23:30:24 »
Es jau neko, es tā, vārds pa vārdam un tā tie rodas...
Kuram ta šajā tēmā vispār nopietni... ;) , datums tur nepričom... :)

Vispār es tā kā nopietni pārmaiņas pēc :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #65 : 2017. gada 02. aprīlis, 22:59:56 »
Man studiju gados vienu laiku bija pielipusi zinātniska interese par prostitūciju, t.i. , kā cilvēku var novest tik tālu ka viņš sāk tirgoties ar savu miesu. ~ 10% prostitūciju nodarbojas perversas seksuālas baudas pēc. 90% atlikušās profesionāles strādā par prostitūtu. Un nevajag aizmirst sutenerismu, kas to nodarbi padara nejauku. Un arī sociālais fons Latvijā vispār bija drausmīgs, ka ~70% sievietēm ir pieņems seksuāls bartera darījums. Nu tur gan bija stingri nosacījumi informācijas slepenībā, un pat bija ierobežojums ar laulības robežām, kas vispār prostitūcijas morālos pamatus publiski neapspriežamus un amizantus. Jo ideālrisinājums attiecībā uz prostitūciju sabiedrība ir tik maziņš, ka nevar to nodēvēt par ikdienas tradicionālo praksi.

:ou:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #66 : 2017. gada 02. aprīlis, 23:20:12 »
Bet, ja tā padomā, kāds vienkāršāku darbu strādnieks, kurš maizīti varbūt pelna ar savām rokām, arī pārdod savu miesu, savu roku padarīto.

Kādēļ vagīna skaitās necienīgāka lieta?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #67 : 2017. gada 02. aprīlis, 23:30:01 »
Nu tā naturāli izsakoties, visi homo sapieni ir radušies no vaginas. Tāpēc "pārdot vagīnu par naudu" nav goda lieta. Diemžēl šis process ir bagātināts ar gana lielu baudas daļu, kas liek homo sapieniem mazliet zaudēt veselo sapratu šī orgāna dēļ, kā rezultātā ir radusies perversija - tirdzniecība.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #68 : 2017. gada 04. aprīlis, 19:54:28 »
Man domāt, ka jābūt tā - politiķis ierodas darbā, izsauc visādus pakļautos klerkus un izprasa, kādi likumi ir nepilnīgi un kādu nav vispār. Tad uztaisa svarīguma listi un pa vienam sāk problēmas risināt, radot tām regulējumus. Nevis paslaukot kādu zem tepiķa, jo gangsteri nolobējot baznīcu, ir radījuši mītu, ka tintē būs ar balsotāju labvēlību. Un liekas tieši ar šo atšķiras vecās pasaules politiķi no mūsējiem, ka mūsējiem vispār nav principu - atskrēja banka ar maku un tūtē "nolikto atslēgu likums", piebrauca priesteru delegācija un nesankcionēta "maucība" turpina zelt un plaukt.

Kas tas bij par gangsteru grupējumu, kam Rīgas Kristus Piedzimšanas katedrāles katakombās bij centrālais birojs? Viņiem vēl durvis uzspridzināja, un šie pretī Marikas vaļutņiku uzspēra gaisā? Ā, SIA Ahāts.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 04. aprīlis, 20:01:06 no Mao »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #69 : 2017. gada 04. aprīlis, 20:31:44 »
Nē, pa manam, pareizi ir tā, kā tagad, puslegāli - darīt var, bet prom no acīm un nevienam netraucējot.

Tas  tad nebūtu risinājums, bet gan melošana, liekulība un korupcijas veicināšana.

Atslēdzies reno

« Atbilde #70 : 2017. gada 04. aprīlis, 20:38:12 »
visjautrākais bija skats, kad katedrāles kreisajā pusē  izkārtne vēstīja "Valūtas maiņa"  virs durvīm uz pagrabu

Atslēdzies Mao

« Atbilde #71 : 2017. gada 04. aprīlis, 20:40:49 »
visjautrākais bija skats, kad katedrāles kreisajā pusē  izkārtne vēstīja "Valūtas maiņa"  virs durvīm uz pagrabu

Un uz gājēju trotuāra, ar kaut kādām kupoliem dekorētām atļaujām logos stāvēja visdārgākie Rīgas vāģi krustu šķērsu...