Autors Tēma: Beztēma par kaķiem  (Lasīts 39125 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: Beztēma par kaķiem
« Atbilde #150 : 2021. gada 10. jūnijs, 05:33:13 »
Skatos un aš nelabi metās. Pidija kārto kažoku un pēkšņi izknosa pamatīgu spalvu kumšķi, mute pilla, tak ņergājas, kamēr kumšķis norijies.
Vot kāpēc ir tā, ka kaut kādu sūda tabletīti izspļaus 18 reizes, bet spalvu vīkšķi iehlopņīs kā lācis zemeņogu?
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #151 : 2021. gada 10. jūnijs, 08:55:09 »
vīkšķis sapīsies ar citām spalvām un iznāks ārā pa priekšgalu...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #152 : 2021. gada 10. jūnijs, 15:46:25 »
Mans ciemu kaķis regulāri ēda putekļus. Bija beidzot māja jāuzkopj  :?:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #153 : 2021. gada 17. jūnijs, 21:49:43 »
Broņai - mans Emīls  divos mēnešos. Te mēs rauguļos bijām
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 17. jūnijs, 22:00:13 no olgucis »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #154 : 2021. gada 17. jūnijs, 21:51:59 »
Skaistulis neaprakstāms. Mīļums arī, un tāds pašapzinīgs.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #155 : 2021. gada 17. jūnijs, 21:53:26 »
tas ir skotu straits. 2.5 mēneši. Ar ciltskoku un reģistrāciju. Fantastisks raksturs, inteliģents,  ideāls mājas kaķis.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #156 : 2021. gada 17. jūnijs, 21:55:04 »
Jā, inteliģence sejā rakstīta.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #157 : 2021. gada 17. jūnijs, 21:59:15 »
Bet tādā vecumā viņiem visiem vienādas formas galva, lielas ķepas, un uz pierītes tas  lielas M ... tiem, ko ss piedāvā, tādi šaubīgi rādītāji. Šis 13 gadus atpakaļ maksāja pāri 400 .  Tāpēc 250 , tas noteikti ir bez papīriem un tad varētu būt visādi veselības pārsteigumi. Jo tas ir šķirnes, tāpēc  jūtīgs uz visāda veida zarazu.  Šis ir ideāls, bet ja padomā, viņi visi ir super un parastais rižiks var būt tik pat mīļš un kas ir + - ar labu imunitātī, jo nam izlutināts

Atslēdzies reno

« Atbilde #158 : 2021. gada 24. jūnijs, 12:52:52 »
Stāstiņš par augšāmcelšanos.
Esmu jau šad tad pieminējusi, ka mūsu sētā regulāri nāk ciemos kaimiņu kaķis, kad taisa savu lielo apgaitu. Kādreiz bija runcis, ko dzenājām, jo apspricēja visus stūrus. Tagad beidzot kaķis, melns, pats astes gals balts. Vai kaķi sirmo?  Gadi viņam ir  tuvu pie 20, bet ņiprs, spīdīgu spalvu. Kādu laiku bija pazudis, tagad  atkal piestaigā pat 2x dienā. Es mazliet pacienāju, pietaupu kaut ko no gaļas un dažreiz jūtu uzplūdā pat nopērku kādu mīksto barību. Jo lētos skrimšķus viņš neēd.

Nu tā. Kaķis atnāk, uzēd un tad gulšņā ēnā zem sola. Vakar mēs  gatavojamies braukt, es lakoju nagus, pēkšņi vīrs nāk un saka, kaķis beigts. Guļ, ķepas gaisā un nekustas. Mierīga nāve.
     Nu bļin, nabaga kaķis, bet kāpēc zem mana sola?!  Sāku meklēt kaimiņienes telefonu, zvanu, stāstu. Ak un vai, bet es esmu darbā, zvanīšu kaimiņam, lai nāk savākt utt. Tajā brīdī atkal parādās vīrs un sauc -dzīvs, dzīvs, kustina asti un ķepas!!
     Vīrs nāves faktu bija konstatējis no pāris metru attāluma, krimiķus neskatās, nezin, ka pie kakla pulss jāpārbauda :rofl:
     Apbērēšana tiek atsaukta, šodien staigājošais mironis ieradās pēc savas filejiņu porcijas :murmur:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #159 : 2021. gada 24. jūnijs, 13:02:31 »
Vismaz būtu apskatījies, vai elpo. Es savus kaķus - bomzīšus šādi redzu, kājas gaisā, guļ kā sastindzis, bet, pieejot tuvāk, var redzēt, ka elpo, vēders cilājas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #160 : 2021. gada 24. jūnijs, 13:27:02 »
Tā jau viņi mēdz darīt, un tāpēc nav jābūt bomzim - mans bijušais runcis arī gulēja uz muguras ar čībām gaisā, sevišķi jau karstā laikā  :)

« Atbilde #161 : 2021. gada 24. jūnijs, 13:55:28 »
Vai es arī nesen pārbijos - no rīta pamostos pati, mana večiņa (20 g.) nav mani kā parasti uzmodinājusi, kas ir ļoti aizdomīgi. Eju meklēt, guļ savā kastē tāda ļengana, pētu, vai elpo, bez brillēm nevaru saprast, sirds man jau sāk nelabi sisties, eju meklēt brilles, pētu vēlreiz. Vells, izskatās, ka neelpo (bet man bija piemirsies, ka šamie elpo nevis ar krūšukurvi, bet vēderu, un tas dziļāk iekšā kastē, no malas to neredz). Kamēr pētu, večiņa noskurina ausis un pamostas :) Alelūja! 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #162 : 2021. gada 25. jūnijs, 09:48:40 »
Pašlaik man pa māju mētājas vairākas kaķādas. Ārā izlien tikai uz mirkli, lai iegrauztu kumšķi zāles un pēčāk novemtu visu skaisti zaļā tonī.
Īstais Kaķāda ātri nometis villu un tagad vazājas kā izģindis velosipēds, kad pieštopējas ar aukstu gaļu, tad ''velosipēdam'' vidū parādās ''burdjuks''.
Māju izmēzt nav iespējams, jo pārējie kaķi villu met pa spalviņai, retāk pa kādam kumšķītim. Līdz rudenim būs lieko nometuši, varēs fiksi jauno uzaudzēt.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

Atslēdzies Camma

« Atbilde #164 : 2021. gada 28. jūnijs, 20:46:28 »
Tur vēl manējo ar cieto ''naunaunau'' varetu pielikt.
Visus sakost!