Autors Tēma: laiks iet - viss mainās  (Lasīts 9743 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
laiks iet - viss mainās
« : 2016. gada 29. oktobris, 17:41:58 »
Manā jaunība, pat bērnībā Ilze un Arturs bija paraugpāris.
Bet tagad redz:

Artūrs Irbe (49) oktobrī salaulājies ar 24 gadus veco Madaru Romanovu. Kāzu ceremonija un svinības radinieku un tuvāko draugu lokā notikusi Rūmenes muižā.  Artūra Irbes un viņa bijušās sievas Ilzes laulība tika šķirta pirms vairāk nekā 10 gadiem. Abiem ir divi bērni - Anita un Atis. Arī Madarai no iepriekšējām attiecībām ir divi bērni.

Tīri vai skumji paliek ...  :sad_smiley:

Atslēdzies Spārka

Re: laiks iet - viss mainās
« Atbilde #1 : 2016. gada 29. oktobris, 17:43:45 »
Ko bēdāties, ja pirms 10 gadiem šķīrušies? Jāpriecājas, ka dzīve turpinās.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #2 : 2016. gada 29. oktobris, 18:01:24 »
Tas satraukums 10 gadus par vēl. Artūrs Irbe jau gadus 10 kā šķīries no savas Ilzes, ja atmiņa mani neviļ, tad precīzāk laikam būtu teikt, ka pirms 10 gadiem Ilze viņu pameta... Tagad rētas sadziedētas, sākas jauna dzīve...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #3 : 2016. gada 29. oktobris, 18:16:51 »
jauna dzīve ar 1/2 jaunākas sievietes, kur abi šķirteņi un abiem jau pa 2 bērniem ... jauna dzīve...kāzas Rumenē, slēgtā muižā. Vairāk liekas pēc mēģinājuma pašapliecināties  :rofl: :smoker:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2016. gada 29. oktobris, 18:19:40 »
Kas mums daļas.
Labāk izdomājam kādu pozitīvu piemēru, kuri pirms padsmit gadiem bijuši paraugpāris un joprojām tādi ir --- ?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #5 : 2016. gada 29. oktobris, 18:20:25 »
Ceturtdiena, 2006. gada 28. septembris Hokejista Artūra Irbes (39) bijušajai sievai Ilzei Irbei (36) augusta sākumā Amerikā piedzimis dēls Šons Tristans. Jaundzimušā tēvs ir Ilzes draugs amerikānis Roberts, raksta žurnāls «Santa».
Ilzes un Artūra laulība tika šķirta pērn jūlijā, Ilze ar meitu Anitu palika dzīvot Amerikā, savukārt Artūrs ar dēlu Ati dzīvo Latvijā. Prese tolaik rakstīja, ka šķiršanās iemesls bijis strīds par dzīvesvietu — NHL lokauta laikā Artūrs gribējis dzīvot Latvijā, bet Ilze — Karolīnā.
Intervijā žurnālam «Santa» Ilze Irbe atklāj, ka laulību izšķīrusi viņas greizsirdība. «Greizsirdība ir traka lieta. Tā traucē dzīvot, rada spriedzes pilnu gaisotni ģimenē. Visu laiku domāju: viņš tik daudz ārpus mājas, un vai tiešām viss, ko viņš man saka, ir taisnība. Nebiju pārliecināta par Artūra uzticību, pat aizgāju pie psiholoģes parunāties. Jautāju Artūram bez apstājas, kaut nebija taču nekāda pamata bažīties. To es zinu tagad un zināju arī tajā laikā, bet man gribējās dzirdēt biežāk... ka esmu vienīgā. Laikam pāršāvu pār strīpu. Es gribēju dzirdēt par daudz. Un domāju, ka Artūram tas piegriezās.»

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #6 : 2016. gada 29. oktobris, 18:21:34 »
Kas mums daļas.
Labāk izdomājam kādu pozitīvu piemēru, kuri pirms padsmit gadiem bijuši paraugpāris un joprojām tādi ir --- ?

Jānis Jurkjāns ar Ilzi Jurkāni!!! ahh, arī izšķirās!   

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #7 : 2016. gada 29. oktobris, 18:24:35 »
Kas mums daļas.

kas tur ko izdomāt, re, man šas būs, jēziņ... nu... dikti vairāk kā 10  gadi laulībā...:D Ai nu jā, mēs neesam paraugpāris no žurnālvākiem, sorry...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2016. gada 29. oktobris, 18:25:26 »
Man nāk prātā tikai Vaira un Imants. Jāpadomā vēl, es galīgi neesmu slavenību dzīves zinātāja.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #9 : 2016. gada 29. oktobris, 18:34:49 »
Vaira un nabaga profesors Imants.Kundze un izsūtāmais/kalps/bērnu tēvs vienā personā.Paraugpāris :sarcasm:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2016. gada 29. oktobris, 18:36:20 »
nabaga profesors 
Es brīdināju, ka esmu nezinoša ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2016. gada 29. oktobris, 18:39:23 »
Viss ir sūc, ja nav, tad šķiras, ja ir, tad precas.

Bet tas moments, kad 50 gadus vecs opis noprec skuķeli, kam knapi pāri 20, man gan rauj ņirgu - lielā mīla, vai zinies... :D
Ar visu to, ka pašai manos 20-25 interesi spēja izraisīt tikai vecāki/pieredzējušāki vīrieši, nevis neizšķīlušies vienaudži, 50 tomēr tā kā bik par daudz, lai izveidotu jelko vairāk par temporāru seksuālu un verbālu interesi.

Ak, jā, man laikam netrāpījās gana bagāti... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #12 : 2016. gada 29. oktobris, 18:59:46 »
Vaira un nabaga profesors Imants.Kundze un izsūtāmais/kalps/bērnu tēvs vienā personā.Paraugpāris :sarcasm:

Vot, vot. Bija viena radio reklāma pirms gadiem, kurā Vaira stāstīja, ka L Radio esot viena laba lieta, ja, traukus mazgājot, skan kkur fonā. Jau tad bija tādi, kuri iesmēja, ka lai nestāsta - tur godātais profesors visticamāk y traukus, y grīdu y visu pārējo tīra un mazgā.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #13 : 2016. gada 29. oktobris, 19:03:05 »
A kāds vispār zina, vārda "precēties" izcelsmi? Ir tāda spēcīga aizdoma, ka ar citu vārdu - "prece" ir kādas radnieciskas saites. Tā teikt, vēss aprēķins legalizētā veidā. Y ja tā, tad nav ko kritizēt. Kam iracionālas jūtas, a kam - lapiņa ar plusiem vienā pusē un mīnusiem otrā. Y pašai moš labi, y vecim vēl ir pamīkstajam ko pastrādāt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #14 : 2016. gada 29. oktobris, 20:12:28 »
Precēties var katru nakti. (c)