Autors Tēma: šizo  (Lasīts 10938 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: šizo
« Atbilde #45 : 2014. gada 27. oktobris, 13:59:23 »
Man ir bijushi neritiigi viirieshi :D Vinju maajaas kakji eedushi uz galda shad tad (ok, ne reizee ar mani lielaakoties)... Maneejie uz galda netiek eedinssti, bet secinaajums- galvenais, lai pareizie sastopas ;)

Neviens nav bijis kakjuvecis, ir bik piketi bijushi, bet ja nu kaadam ir galiigs kirdiks, tad pie ruljljiem tom pashai bimbainai neljauj un da kliinikai daved...

Un, ja vajag helpu, tad i lovei beidzoties zvana ineshukam un atliidziibai labpraatiigi ziedo sosam ;)

Visu cienju!

Atslēdzies tex

« Atbilde #46 : 2014. gada 28. oktobris, 00:08:47 »
Imantā Vecumnieku/Progresa ielas rajonā ir saliktas smukas kaķu mājas, minkas resni kā bumbas veļās, ēdinātavas smukas... Bet vasarā arī aromāts garāmejot ir fantastisks. Ziemā, laikam izsalst un tā nejūt. Bet cik skaisti smaržoja auto pēc kaķa gulēšanas uz tā.. vaīī, prieks, kur tu rodies...

Faktiski - viss ir civilizēti, bet tie, kam tur jādzīvo arī paŗāk laimīgi nav, ja barotais kaķis apmīž auto... No šāda redzes viedokļa, ja neviens viņus nebarotu, viņi tur neganītos un nesmakotu apkārtni.

O,j\ā, zināms rajons ;) 
Gaidu, kad fanātiskie kaķkopji beidzot atlīdzinās švīkas un kaut reizi uzsauks auto mazgāšanu, jo smaka uz visiem ritwņiem + katru rītu jaunas pēdas uz virsbūves unn šad tad arī uz vējstikla. Principā pret kaķiem neiebilstu, bet ja to "kopēji" nespēj uzņemties atbildību un apmaksāt sekas, tad viņu brīvībai tomēr vajadzētu beigties ap to vietu, kur sākas manējā...

Atslēdzies tex

« Atbilde #47 : 2014. gada 28. oktobris, 00:26:56 »
Reiz apstaajos pie celjmalaa gulosha aapsha(?). Bi jau kaput, bet es tik kaapjot aaraa no mashiinas, lai pawrliecinaatos, saaku domaat- nu a ja nav, ko tad? Makani brangs radiijums izraadiijaas...

Taapat staajos, kad tie stulbie orgaanu donori acu priekshaa avaree...

Mediķim vrb ir jēga stāties.
Bet tagad iedomāsimies, ja ineshuka vieā apstātos es un āpsis dzīvs. Tak diebtu pa trasi ko kājas nes no šamā prom, lai nesakož :D

Tik daudz zinu, ka avarējušiem orgāndonoriem nedrīkst aiztikt ķiveri vai mēģināt noņemt, citādi labu gribot var pussalauztu sprandu pavisam sadalīt. Bet tas arī viss. Nu kā es šamam spētu palīdzēt? Aber ātros &policiju varu arī no auto izsaukt.

Vsp viena izvairos stāties. Stāsti par lielceļa laupītājiem, kādi kretīni var būt atsevišķi menti, netālu no psrs bunkuriem pazuduši advokāti (kam auto neviena vien pistole un ārā ar labu nekāptu) u.t.t
Jau pie agrākās tēmas par tantuku ar velo naktī uz ceļa rakstīju, ka, iespējams, nestātos vsp un no auto mani izdabūt nebūtu viegli...

Interesanti, kā lielceļa laupītāji nav aizdomājušies nomest uz trases kko beigtu un tad gaidīt, kad kāda dāma izkāps no auto....

Par opciju vadāt asiņainus zvērus nepriecātos, īpaši savā auto, bet tā kā sunim 1x bija incidents un kaķene katrā braucienā neko iekšā nepatur, tad... ķīmeni mašīna jau ir piedzējusi...
Aber, ja zvēru vest gribētu auto saimniece savējā, tad pārsēstos pie ruļļiem pilnīgi mierīgi un brauktu, kurp saka :)

Par tēmu, vispirms padomātu, ka tiešām bērnu iemidzinājuši, pēc tam saprastu, kakāda emociju uzplūdā nav piedomājusi pie valodas. un nē, nopietni saukt mādzīvniekus par meitām un dēliem, imo, nav ok :(
Pajokot var visādi un ja kādreiz gadījies partneri nosaukt pqr kādu dzīvnieku, tad pēcāk ar šamo tomēr vēl guļot, manitak par zoofilu tāpēc nevar uzskatīt :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #48 : 2014. gada 28. oktobris, 09:56:24 »
Nu redz, ar to staashanos es gribeeju teikt, ka/man tieshaam abas dziibaas buutnes- i aapsis (suns/kakjis), i orgaandonors neshkjiet pelniijis mirt mokaas vai netapt glaabjams, ja var...

Katram savs ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #49 : 2014. gada 28. oktobris, 10:26:43 »
Bet es tak kopumā piekrītu un nesaku, ka kkam būtu jāmirst nost.

Uz vecumu kļūstu stipri toleranta pret citu untumiem/hobijiem u.t.t. It īpaši pret tādu citu, kas kaut drusku patīk. Un ja seku satīrīšana netiek pilnīgi uzkrāmēta uz mana kakla.

Atslēgvārdi: "ja var..."
Visi, kas nestājas, nav ļaunprāši pēc būtības. Vnk objektīvi skatoties, no tā, ka apstātos es, tiem nabagiem nebūtu nekāda labuma vai pat visiem kopā vēl kaitējums... Turklāt, ja 1 auto jau stāv, iespējams, neapstātos cits, kurš tiešām var palīdzēt, jo 1 jau "palīdz".
No āpša (vai jebkura cita zvēra), kas nāk pie samaņas un vēl ir spējīgs kost vai skrāpēt, pēcāk būtu jāglābj mani, aber par cik lielu skādi mani par mēģinājumiem palīdzēt manu med. zināšanu robežās iesūdzētu brīnumainā kārtā izdzīvojušais orgāndonors, negribu uzzināt...

Atslēdzies Tille

« Atbilde #50 : 2014. gada 28. oktobris, 14:15:15 »
reno, tu speciāli to teikumu ierakstīji bez komata (lai gan oriģ.tekstā ir) un nepieminēji, ka komentārs ir topikā par kaķa nāvi? Lai pierādītu - ko?

Atslēdzies roze

« Atbilde #51 : 2014. gada 28. oktobris, 14:21:55 »
Oriģinālu studijā!
Izsaku dziļu līdzjūtību kaķītes saimniecei! Tomēr atbalstu viedokli, ka bērni ir bērni, bet mājas mīluļi ir mīluļi.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #52 : 2014. gada 28. oktobris, 14:41:46 »
Ļoti mīlu savu mazo Jack Russell, un gadās  pateikt ''my little boy''. :) Problēmu ar realiātes izūtu nav.. visaz ceru, ka nav..

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #53 : 2014. gada 28. oktobris, 14:48:30 »
pat ja es mājās savu vīru sauktu " ak tu mans lieliskais loceklis", rakstot vai runājot sabiedrībā es tomēr izvēlētos saukt par vīru. tas pats ar kaķīšiem - bērniņiem. nu vienkārši, lai nepārprastu mani... varbūt? un tad nebūtu lieku diskusiju kurš par kuru normālāks.
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 28. oktobris, 14:50:02 no Emīlija »

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #54 : 2014. gada 28. oktobris, 17:59:19 »
Nja, dzīvnieku tēmām joprojām piemīt potenciāls uzsist asinis :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #55 : 2014. gada 28. oktobris, 20:29:40 »
tille -kāda starpība ?
Braucu cauri tēmām, vispirms izlasīju "audžumeita", tad sāku čekot un tā arī nodomāju, ka šizo. Var jau nosaukt bērnu par kaķīti vai zaķīti, bet otrādi...

Nav jau vērts tādu vētru sacelt, ja nu vienīgi straujākai asinsritei

Atslēdzies Camma

« Atbilde #56 : 2014. gada 28. oktobris, 21:00:21 »
Teksts tiešām tur arī oriģinālā skan šizoīdi... Izlasīju un aš palēcos. Tālāk jau sapratu, par ko ir runa. Bet pirmais efekts - nu baiselīgs.
Ģimenē esmu visu apkopēja un barotāja, līdz ar to bieži vien divkājainie ņerkstošiem un ņaudošiem četrkājiem norāda - ej,  ej, meklē MAMMU (tas ir - mani), viņa tev iedos (tas 99% gadījumu attiecās uz kaut ko ēdamu). Tāpēc jau ar krūti kaķus nebarošu. Un savus ģimenes cilvēciskos locekļus par šiziem  arī tādēļ neuzskatu. Un - jā - četrkāji mūsu ģimenē IR ģimenes locekļi.
Visus sakost!

Atslēdzies diddly

« Atbilde #57 : 2014. gada 30. oktobris, 15:52:49 »
 Es arī par to sarkomu,un iemidzināšanu lasīju,pirmā brīdi tiešam  dīvaini palika,bet....

Vēstījums skaidrs,forma gan ne visai.  Ne nu šizo,bet vnk nevekli izpausta doma.

Kopš mūsu kaķenītei diagnosticeja sarkomu,bija operācija,1.ķīmija,2 ķīmijas laikā palika bezsamaņā un infarkts,bet atkačāja...jau gads apkārt,tfu,tfu,tfu-kaķenīte savos 9 gados ir sprigana,kļuvusi vēl komunikablāka,mīlīgāka. Izturas kā mazs bērns-grib lai samīļo,činkst pie bļodiņas,pie neiztīŗītas kastītes.... Izmainījusies uzvedība,un gadās-mēs viņu nosaucam par "meitiņš".

Zinātnieki izpētījuši,ka mājās dzīvojošs kaķis pret cilvēkiem pozicionē sevi kā kaķēns. Un beigu galā nav nekas nosodāms,ka mēs viņus tā arī saucam un uzrunājam,kā mūsu mazos :)

Atslēdzies rjushuks

« Atbilde #58 : 2014. gada 31. oktobris, 23:57:27 »
Vai nav laime. ka man alerģija pret kaķiem  :cool:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #59 : 2014. gada 01. novembris, 12:43:32 »
Vai nav laime. ka man alerģija pret kaķiem  :cool:
nea...tā naf laime...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega