Reiz apstaajos pie celjmalaa gulosha aapsha(?). Bi jau kaput, bet es tik kaapjot aaraa no mashiinas, lai pawrliecinaatos, saaku domaat- nu a ja nav, ko tad? Makani brangs radiijums izraadiijaas...
Taapat staajos, kad tie stulbie orgaanu donori acu priekshaa avaree...
Mediķim vrb ir jēga stāties.
Bet tagad iedomāsimies, ja ineshuka vieā apstātos es un āpsis dzīvs. Tak diebtu pa trasi ko kājas nes no šamā prom, lai nesakož

Tik daudz zinu, ka avarējušiem orgāndonoriem nedrīkst aiztikt ķiveri vai mēģināt noņemt, citādi labu gribot var pussalauztu sprandu pavisam sadalīt. Bet tas arī viss. Nu kā es šamam spētu palīdzēt? Aber ātros &policiju varu arī no auto izsaukt.
Vsp viena izvairos stāties. Stāsti par lielceļa laupītājiem, kādi kretīni var būt atsevišķi menti, netālu no psrs bunkuriem pazuduši advokāti (kam auto neviena vien pistole un ārā ar labu nekāptu) u.t.t
Jau pie agrākās tēmas par tantuku ar velo naktī uz ceļa rakstīju, ka, iespējams, nestātos vsp un no auto mani izdabūt nebūtu viegli...
Interesanti, kā lielceļa laupītāji nav aizdomājušies nomest uz trases kko beigtu un tad gaidīt, kad kāda dāma izkāps no auto....
Par opciju vadāt asiņainus zvērus nepriecātos, īpaši savā auto, bet tā kā sunim 1x bija incidents un kaķene katrā braucienā neko iekšā nepatur, tad... ķīmeni mašīna jau ir piedzējusi...
Aber, ja zvēru vest gribētu auto saimniece savējā, tad pārsēstos pie ruļļiem pilnīgi mierīgi un brauktu, kurp saka

Par tēmu, vispirms padomātu, ka tiešām bērnu iemidzinājuši, pēc tam saprastu, kakāda emociju uzplūdā nav piedomājusi pie valodas. un nē, nopietni saukt mādzīvniekus par meitām un dēliem, imo, nav ok

Pajokot var visādi un ja kādreiz gadījies partneri nosaukt pqr kādu dzīvnieku, tad pēcāk ar šamo tomēr vēl guļot, manitak par zoofilu tāpēc nevar uzskatīt