Autors Tēma: Īsa pamācība mīlēšanā sievietēm. Videoinstrukcija.  (Lasīts 4871 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Īsa pamācība mīlēšanā sievietēm. Videoinstrukcija.
« : 2016. gada 07. novembris, 13:40:32 »
Analizējam, labojam kļūdas, noliedzam un apgāžam apgalvojumus, strīdamies.

Atslēdzies kvadra

Re: Īsa pamācība mīlēšanā sievietēm. Videoinstrukcija.
« Atbilde #1 : 2016. gada 07. novembris, 16:05:02 »
Līdz galam tā arī nedaklausījos. Racionālo graudu, kas tajā bija, diemžēl pārmāca priekš manis pretīgais vīriešu šovinisms - sieviete vienmēr pie visa vainīga, vīrietis nabaga cietējs... Viņš, redzies, dzer tāpēc, ka sieviete pietiekami labi viņam nav kalpojusi... Tfu. A varbūt viņai riebj aptekāt to dzērāju un lupatu, kas viņai visu dzīvesprieku un sievišķību nogalina?
Attiecības nav spēle vienos vārtos, tā ir abpusēja mijiedarbība - tikpat labi sieviete ceļ vai gremdē vīrieti, kā vīrietis sievieti. Un nav ko visu vainu un atbildību uzvelt sievietei.
Kā teica Trix - it takes two for tango.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2016. gada 07. novembris, 19:06:29 »
Vells ap palodzi, nu nekā netrāpīsi. Man likās nu tik klajš pierādījums par sieviešu pārākumu video izskaņots, ka ņem un lieto un akal auzas.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2016. gada 08. novembris, 09:39:18 »
Bilde gan labā, ne? Tad tādas ir tās mīļākās! Tad jau toč neko...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2016. gada 08. novembris, 09:57:22 »
Bet viņas tak plikas, Mao. Ieviesīsi sev tādu pliku mīļāko, i nāksies pašam viņai štātes gādāt, no puptura līdz kažokam :D
Un vēl no krāsas jāatmazgā, lai pats nepaliktu ar zaļu draudziņu... Darbietilpīgi un dārgi. Apdomā, vai Tev to vajag :D

Atslēdzies itta

« Atbilde #5 : 2016. gada 08. novembris, 10:00:26 »
Tas kaijiedarbiibas rezultaats ir abpuseejs gan fakts un patdaljai apgalvojumu paluukojoties no malas uz dazaadiem gjimenes modeljiem var piekrist...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2016. gada 08. novembris, 10:10:32 »
Bet viņas tak plikas, Mao. Ieviesīsi sev tādu pliku mīļāko, i nāksies pašam viņai štātes gādāt, no puptura līdz kažokam :D
Un vēl no krāsas jāatmazgā, lai pats nepaliktu ar zaļu draudziņu... Darbietilpīgi un dārgi. Apdomā, vai Tev to vajag :D

A ko padarīsi - ir sievietes, kurām mēs/viņi visu atdot un ir, kurām neko. A ko? Par cik, visas sievietes ir pilnīgi vienādi lieliskas, sanāk, ka pirmajām tiek vīrieši, otrajām lupatas. Tad sievietes valpurkšķa naktī, būdamas solidāras, ar tiem un šmotkām samainās...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #7 : 2016. gada 08. novembris, 13:14:36 »
Mao, Tu visādi citādi šķieti samērā gudrs cilvēks, bet tiklīdz par sievietēm, tā sākas cirks.  :clap: Kā puišelis, kas saniķojas un spārda zemes pa gaisu. Atver acis un paskaties mazliet skaidrāk - mēs neesam vienāda (no koka) izdrāztu lellīšu armija. Ja savos gados vēl joprojām kļūdies, acīmredzot Tavi kritēriji ir apšaubāmi.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2016. gada 08. novembris, 13:41:15 »
Es ir babuī..., pfu PIEĶERTS - es savos gados kļūdos.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #9 : 2016. gada 08. novembris, 14:11:23 »
Kļūdāmies mēs visi.  :m: Tak grābekļus stila pēc pamaini.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #10 : 2016. gada 08. novembris, 21:53:57 »
Nu, vispār čalim video pa lielam vismaz 3 lietās ir pilnīga taisnība. Redziet, man drusku liekas jocīgi tas, ka, ja cilvēks pastāsta to, kādu priekš sevis sadzīves modeli viņš uzskata par ideālu, otrs to nosauc par šovinismu. Nu, tipa, ieeju es veikalā un saku pārdevējam, ka es gribētu tādu pašu tepiķi kā šis, tikai - zaļu. A ko pārdevējs? Pārdevējs sāk uz mani bļaut un apsaukāt par nepateicīgu cūku, utml.  :)
Secinu vienu. Šodienas sievietes status quo šķiet gana pieņemams, lai turpinātu tādā pašā garā. Vienā vārdā sakot, lielas daļas sieviešu devīze "vai nu būs tā, kā gribēšu es, vai arī nebūs nekā" turpina būt aktuāla.
Jā, sākumā, kad vīrieša libido ir no kā aktualizēties attiecībā uz sievu (t.i., sekša dēļ vecis ir gatavs pieciest neērtības un zināmus pazemojumus pat), viss darbojas. Pēc 40? A kāpēc tik daudz veču aiziet no savām sievām tai vecumā? A? A ļoti vienkārši. Tad, kad sieviete, kura nu jau veča libido vairs tik ļoti darbināt novecošanās dēļ nav spējīga, turpina uzskatīt, ka viņas priekšā nu tik dancos, nu ti lēkās (kā jaunībā), tad vecītis padomā, a napig ta tagad man tas vajadzīgs?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2016. gada 08. novembris, 22:34:46 »
Jā, un aiziet pie jaunuves, kur nu jādanco un jālēkā dubultā. A motors vairs nevelk. Vīriešu loģika.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #12 : 2016. gada 09. novembris, 08:00:31 »
sieviete, kura nu jau veča libido vairs tik ļoti darbināt novecošanās dēļ nav spējīga,
Tātad vīrieša libido darbina tikai jauna miesa?
Hmmm. IMHO tas ir nevis vīrietis, bet tēviņš, kam vairāk par primitīvo "nolaist spiedienu" smadzene nevelk.
Un nez aiz ko tie jaunie puiki uz tām 30-40-gadīgajām slien stieņus?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2016. gada 09. novembris, 08:50:02 »

Un nez aiz ko tie jaunie puiki uz tām 30-40-gadīgajām slien stieņus?

Nu ne jau uz visām - akal uz tām atvērtākajām un dullākajām. Sorry...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #14 : 2016. gada 09. novembris, 09:36:17 »
Jā, un aiziet pie jaunuves, kur nu jādanco un jālēkā dubultā. A motors vairs nevelk. Vīriešu loģika.

Šito vispār sauc par melno skaudību.
Uzmanību, nelīst, slazds!