Nu, vispār čalim video pa lielam vismaz 3 lietās ir pilnīga taisnība. Redziet, man drusku liekas jocīgi tas, ka, ja cilvēks pastāsta to, kādu priekš sevis sadzīves modeli viņš uzskata par ideālu, otrs to nosauc par šovinismu. Nu, tipa, ieeju es veikalā un saku pārdevējam, ka es gribētu tādu pašu tepiķi kā šis, tikai - zaļu. A ko pārdevējs? Pārdevējs sāk uz mani bļaut un apsaukāt par nepateicīgu cūku, utml.
Secinu vienu. Šodienas sievietes status quo šķiet gana pieņemams, lai turpinātu tādā pašā garā. Vienā vārdā sakot, lielas daļas sieviešu devīze "vai nu būs tā, kā gribēšu es, vai arī nebūs nekā" turpina būt aktuāla.
Jā, sākumā, kad vīrieša libido ir no kā aktualizēties attiecībā uz sievu (t.i., sekša dēļ vecis ir gatavs pieciest neērtības un zināmus pazemojumus pat), viss darbojas. Pēc 40? A kāpēc tik daudz veču aiziet no savām sievām tai vecumā? A? A ļoti vienkārši. Tad, kad sieviete, kura nu jau veča libido vairs tik ļoti darbināt novecošanās dēļ nav spējīga, turpina uzskatīt, ka viņas priekšā nu tik dancos, nu ti lēkās (kā jaunībā), tad vecītis padomā, a napig ta tagad man tas vajadzīgs?