Autors Tēma: Precēties vai neprecēties  (Lasīts 18901 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Precēties vai neprecēties
« Atbilde #90 : 2016. gada 12. novembris, 08:46:58 »
taisni tā - ģēniji sugas turpināšanas ziņā ir pilnīgākie parazīti - kuriem parasti bērnu nav!! ģēniju dzimta neturpinās!! Kurš ir dzirdējis par Einšteina, Bēthovena, Čaikosvka, Ļeņina, Raiņa bērniem?? :)  tā ka tā ģēnijošana un mūzošana tautu saulītē neiecels...

Es biju pavisam citus ģēnijus domājis.  :cry:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #91 : 2016. gada 12. novembris, 09:43:20 »
Camma tik skaisti pateica.  :thumbsup:

...man ir bērni tāpēc, ka gribēju bērnus tieši no VIŅA. Tāpēc, ka VIŅŠ ir ĪPAŠS. Priekš manis.

Kura gan domā par nācijas atražošanu, ja pašai vien tie bērni būs jāaudzina un jāskolo. Ideāli, ja to dara kopā ar mīļoto vīrieti. Kurš turklāt mīl savu bērnu māti un ir to apprecējis.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #92 : 2016. gada 12. novembris, 10:16:09 »
Nez kur to jau teicu - man ir bērni tāpēc, ka gribēju bērnus tieši no VIŅA. Tāpēc, ka VIŅŠ ir ĪPAŠS. Priekš manis. Un ne dēļ atražošanas vai bērnu pabalsta dēļ. Gluži tāpat ir ar laulībām - tikai un vienīgi kā kopābūtgribēšanas apliecinājumu, ne kādu mantisku apsvērumu pēc. Vismazāk domāju par nāciju un tautu un pilnīgi pie zaļām ragutiņām būtu tautība (nav problēmu valodu ziņā). Laikam esmu ideāliste-idiote. Tas -Zigfrīdam atbildē.

Tieši tā, y priekš tam večiem ir dotas smadzenes, kurām pēc definīcijas būtu jādomā par to, kas sievietēm ir "pie zaļām ragutiņām". Apstākļos, kad, kā pie latviešiem šodien ir, ir matriarhāts visbiežāk ģimenēs, šo domāšānas funkciju nav, kam veikt. Sievietes ar savu "mūsmājās viss ir daudzmaz labi, - neej un nejaucies! Labāk auto virsbūvi aizej novasko!", būdamas noteicējas, arī šo funkciju nepilda. Rezultātā man, muļķim, rodas tāda kā statistika prātā. Tur un tajās tautās, kur ir patriarhāts, tauta atražojas normāli vai vairāk, nekā normāli, tur, kur - matriarhāts, - tur ierodas bēgļi ar ģimenēm, jo nav, kam strādāt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #93 : 2016. gada 12. novembris, 10:17:43 »
Nē, tas nav galvenais. Bērni ir dzimuši vēl lielākā bardakā. Daļēji tāpēc, ka citu iespēju bija mazāk, plus bija kāda papildu motivācija - balsts vecumdienās, palīgs saimniecībā, vienkārši tāpēc, ka tā pieņemts... Mūsdienās tas vairs nav tik aktuāli. Vai nu ir vēlēšanās pēc bērna, vai nav. Bet šo vēlēšanos viegli var atsist, runājot par upuriem kas tiek nesti bērnus audzinot, par tautas atražošanos - veidojas tādi negatīvi nosēdumi zemapziņā.
Bet vispār, lai būtu bērns, ir jābūt attiecībām ar klikšķim, ka šis bērns ir vajadzīgs (par "tā sanāca" šoreiz nerunājam). Citādi motivāciju redzu tikai vienu - nodot savus gēnus tālāk, turpināties.

Nejauc kuņģi ar smadzenēm! Es tiku runājis par bardaku galvās un uzskatos!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #94 : 2016. gada 12. novembris, 10:20:36 »
Nu kā? Ja uz labo pusi, kapē ne? Vai tad bija slikti, kad ģēnijus mūzas apčubināja, lai šie vēl ģeniālāki top? Un tapa tak. Un kas mūzām kaitēja? A tagad, kas noticis - mūzu skauģes pie teikšanas un visas savas labās īpašības sievietes "atdot" "svešiem" vīriešiem, šefiem, sabiedrībai, viedokļa biznesam un t.t. un t.j.p. ... . Phe, laža on i jestj laža.

Tieši tā. Gudra sieviete izdarīs tā, ka pati sēdēs mājās, kamēr vecis labi pelnīs darot to, ko māk. Ne visai gudra pati ņems rokās ... un ies rubīt.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #95 : 2016. gada 12. novembris, 10:22:29 »
Camma tik skaisti pateica.  :thumbsup:

Kura gan domā par nācijas atražošanu, ja pašai vien tie bērni būs jāaudzina un jāskolo.

Jā, gauduļošu es arī, jo ar šo situāciju, kurā katrai latvietei vidēji ir 1, ... bērni, šīs tautiņas nebūs jau pēc .... gadiem. Jā, skan pompozi, bet ... ko jūs velkaties uz tiem 18. novembra un 4. maija pasākumiem? Nav tak jēgas, - svin kkādi izmirstoši dīvaiņi tipa kkādas "savas valsts" datumus. Nafig? Ja tā ir nodibinātu, lai būtu iespēja pierīties beidzot ar rietumu labumiem, padzenot sliktos komunistus, kuri ne paši deva, ne no labajiem rietumniekiem ņemt ļāva, tad nafig vēl svinēt ko? Nafig par kaut kādu valodu cīnīties? Pierīties katram, cik var un cik ir iespēja tikt klāt un nebojāt gaisu ar savu divkosību. Ja katrs (-a) par sevi, tad katrs par sevi! Nafig visi šie sentimenti tādā gadījumā - Dziesmu svētki un pārējās figņas? Rijam, kamēr dzīvi! Viss pārējais taču ir nesvarīgs! Šodien taču katrs viens pieaugušais mierīgi var dzīvot vienatnē ar saviem putniem, tarakāniem un vēl nez'ko! Sasniegums! Progress! Attīstībāāāāāāāāā!!!!!!

Atslēgas vārdi ir "katrs par sevi". Mēs kkādi īpaši laikam šajos laikos esam kļuvuši. Agrāk y paši audzināja, y paši skoloja, tik neviens īpaši neuzskatīja, ka par to ordeņi, medaļas, goda raksti, atzinība no valsts visus izdevumus nosedzošu pabalstu izskatā, apkārtējo cilvēku klanīšanās līdz zemei un rokas bučošana pienāktos. Jā, es piekrītu. Sāta sajūtas panākšanai bērni mēdz traucēt.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 12. novembris, 10:52:20 no Zigfrids »

Atslēdzies itta

« Atbilde #96 : 2016. gada 12. novembris, 11:06:06 »
Tieši tā. Gudra sieviete izdarīs tā, ka pati sēdēs mājās, kamēr vecis labi pelnīs darot to, ko māk. Ne visai gudra pati ņems rokās ... un ies rubīt.

Es ne visai gudra, jo vairs nespeeju izlaist grozus no savaam rokaam, lai kaa veeleetos, jo ir totaali sagrauta ticiiba tam, ka viirietis spees nodrosinaat gjimeni... tamdeelj veelme peec pasas stabilitaates njem virsroku paar logjiku ...  lai kaa censtos nespeeju izsleegt vairs to ka paljauties varu tikai uz sevi :(...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #97 : 2016. gada 12. novembris, 11:44:03 »
A nafig vispār meitenēm vidusskolā iet, vēl jo vairāk augstskolā, priekš kam izglītība, priekš kam kaut kāda specialitāte, ja paredzamā nākotne ir KKK (Kinder, Küche, Kirche) - "sēdēt mājās"?!  Un gaidīt ar vakariņām to veci, kuram vienā jaukā dienā tā klukste mājās sēdētāja būs apnikusi, un viņš to nomainīs pret citu, parasti jaunāku, modeli?
Nē, es neesmu par to, lai sieviete rukātu kā zirgs un viena vilktu visu vezumu, skaitot katru kapeiku. To lielāko mamuta rumpi vēlams tomēr lai vecis atvelk, un sievietei lai pietiek laika un spēka mājas rūpēm, bērniem un sevis kā sievietes sakopšanai. Bet arī sievietei jābūt sabiedrībā, kaut kādā profesionālā apritē, lai galīgi neizkristu no dzīves, lai attīstītos, lai būtu interesanta sev, citiem un tam pašam savam vecim. Un galu galā - lai būtu arī zināma finansiāla patstāvība, jo "kas maksā, tas pasūta mūziku" - bijis, ir un būs spēkā vienmēr.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #98 : 2016. gada 12. novembris, 11:58:11 »
Es ne visai gudra, jo vairs nespeeju izlaist grozus no savaam rokaam, lai kaa veeleetos, jo ir totaali sagrauta ticiiba tam, ka viirietis spees nodrosinaat gjimeni... tamdeelj veelme peec pasas stabilitaates njem virsroku paar logjiku ...  lai kaa censtos nespeeju izsleegt vairs to ka paljauties varu tikai uz sevi :( ...

Redzi, Itta, vēl ir arī tāda opcija, kas saucas "pieticība". Es saprotu, ka mūslaikos, kad normāli skaitās katrā apmeklējuma reizē visādos cenuklubos izbraukt ārā ar pilniem iepirkuma ratiem mantu, kuras ar garantiju pēc pusgada ielidos atkritumu urnā, tas skan naivi un muļķīgi, tomēr mans uzskats ir, ka vēl ir ļooooooti diskutējams jautājums par to, kā problēmas tās vai citas ģimenes budžetā nosaukt - "vīrieša nespēja nodrošināt" vai "sievietes (?) nemāka ar naudu apieties"?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #99 : 2016. gada 12. novembris, 12:20:26 »
A nafig vispār meitenēm vidusskolā iet, vēl jo vairāk augstskolā, priekš kam izglītība, priekš kam kaut kāda specialitāte, ja paredzamā nākotne ir KKK (Kinder, Küche, Kirche) - "sēdēt mājās"?!  Un gaidīt ar vakariņām to veci, kuram vienā jaukā dienā tā klukste mājās sēdētāja būs apnikusi, un viņš to nomainīs pret citu, parasti jaunāku, modeli?
Nē, es neesmu par to, lai sieviete rukātu kā zirgs un viena vilktu visu vezumu, skaitot katru kapeiku. To lielāko mamuta rumpi vēlams tomēr lai vecis atvelk, un sievietei lai pietiek laika un spēka mājas rūpēm, bērniem un sevis kā sievietes sakopšanai. Bet arī sievietei jābūt sabiedrībā, kaut kādā profesionālā apritē, lai galīgi neizkristu no dzīves, lai attīstītos, lai būtu interesanta sev, citiem un tam pašam savam vecim. Un galu galā - lai būtu arī zināma finansiāla patstāvība, jo "kas maksā, tas pasūta mūziku" - bijis, ir un būs spēkā vienmēr.

Pilnīgi piekrītu teksta sākumam! Nafig meitenei vajadzīga fizika, ķīmija, atvasinājumi, diferenciālrēķini, vienādojumu sistēmu risināšana, logaritmi un ģeometriskā progresija? Nav vajadzīga pilnīgi noteikti. Kādreiz ar ļooooti gudru cilvēku galvām bija izdomātas atsevišķas skolas puikām un atsevišķas - meitenēm. Piemēram, mana māte mācījās meiteņu skolā (tagad - Rīgas 2. vidusskola). Te var mierīgi fizikas vietā ielikt bērna attīstības psiholoģiju. Te var mierīgi ielikt ķīmijas vietā kādu priekšmetu par ģimenes saimniecības finansiālu un citādu vadīšanu.
Specialitāte? Jā, lai nu būtu kkas saistīts ar modi, tekstilu, mākslu, dizainu, viesnīcu lietām, sab. ēdināšanu ... Vīriešu smadzenes šeit sacensībā būs bezspēcīgas.  Y ārpus mājas, y sabiedrībā, y pašai interesanti. A kāda te ķer briesmīgu kaifu no tā, ko dara šodien birojā? Runāju ne pēc grāmatas, jo ... mana sieva tieši tā (ar manu fin. atbalstu sākumā) ir iekārtojusies. Jā, strādā citreiz pa naktīm, bet pati saka, ka patīk labāk nekā Rīgas Domes bērnudārzā klausīties vadītājas notācijas un paciest bērnu "man/manam bērnam pienākas" vecākus. Un apgrozās savā noteiktā sabiedrībā, apmeklē Riga Fashion week pasākumus, utt. Mājās četrās sienās nesēž. Bet mamuta rumpi vienalga atstiepju es.
Un ir dīvaini, kad sieviete apriori zina, ka vecis noteikti pie jaunākas kādreiz aizvilksies.

Atslēdzies itta

« Atbilde #100 : 2016. gada 12. novembris, 12:35:12 »
Redzi, Itta, vēl ir arī tāda opcija, kas saucas "pieticība". Es saprotu, ka mūslaikos, kad normāli skaitās katrā apmeklējuma reizē visādos cenuklubos izbraukt ārā ar pilniem iepirkuma ratiem mantu, kuras ar garantiju pēc pusgada ielidos atkritumu urnā, tas skan naivi un muļķīgi, tomēr mans uzskats ir, ka vēl ir ļooooooti diskutējams jautājums par to, kā problēmas tās vai citas ģimenes budžetā nosaukt - "vīrieša nespēja nodrošināt" vai "sievietes (?) nemāka ar naudu apieties"?
Ja es pelnu tad es teereeju, ja varu atljauties izskjeerdiibas tad atljaujos,  tik no sevis nopelniitaa ...,  bet runa bija par to, ka es juutos labi tikai, ja mani ienaakumi ir taadi, kad varu uztureet visus un tas noziimee 30 x 11h darbs, jo atkal nonaakt situaacijaa kad pietiek tikai reekjiniem un kartupeljiem negribu... vareetu jau pastaastiit par to kas ir pieticiiba bet vai to vajag...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #101 : 2016. gada 12. novembris, 12:44:18 »
Ja es pelnu tad es teereeju, ja varu atljauties izskjeerdiibas tad atljaujos,  tik no sevis nopelniitaa ...,  bet runa bija par to, ka es juutos labi tikai, ja mani ienaakumi ir taadi, kad varu uztureet visus un tas noziimee 30 x 11h darbs, jo atkal nonaakt situaacijaa kad pietiek tikai reekjiniem un kartupeljiem negribu... vareetu jau pastaastiit par to kas ir pieticiiba bet vai to vajag...

Labi, nav mans modelis. Ja Tev tā ir labi, tad ... par gaumi nestrīdas. Vienīgais, ko varu piebilst, - nez' vai man būtu vajadzīga tāda sieviete, kura rukā 30*11 h.

Atslēdzies itta

« Atbilde #102 : 2016. gada 12. novembris, 13:11:06 »
Tas ir jauki :), ceru, ka arii mans modelis turpmaak buus savaadaaks :D... Laiks mainiities :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #103 : 2016. gada 12. novembris, 13:15:18 »
Nafig meitenei vajadzīga fizika, ķīmija, atvasinājumi, diferenciālrēķini, vienādojumu sistēmu risināšana, logaritmi un ģeometriskā progresija? Nav vajadzīga pilnīgi noteikti.
Neaizmirsti, ka tā pusizglītotā sieviete tavus bērnus audzinās līdz gadiem 3 diendienā, vēlāk - vismaz pa vakariem un brīvdienām. Agrā bērnība ir tas laiks, kad bērnam smadzenes ir vaļā un viņš visu uzsūc. Burtus bērns iemācās 1-2 gadu vecumā, matemātikas, fizikas un ķīmijas pamatus - 3-4 gados. Vēlāk - pārējās eksaktās lietas - jo tas viss mums ir apkārt. Un gudra sieviete to redz un dod bērnam informāciju saprotamā veidā tad, kad viņš prasa. Kāpēc mēness bija apaļš, bet tagad ir tikai lociņš? Kāpēc katlā ir burbuļi? Kāpēc ragavas slīd? Utt. Un starp citu, jautājumi agri ieiet tajā līmenī, kad ar 2+2 un "ābēcēdē kaķis kāpa smēdē, tālāk es māku tikai putru vārīt" nepietiek.
Ai, atvainojos, pietiek. Bet tad nebrīnieties, ka skolā jāmocās ar galvā nelienošu alfabētu, reizrēķinu un elementāriem ikdienas jautājumiem. Jo neizglītotāka sieviete, jo "grūtāka galva" bērniem. Protams, ir ģenētika, bet arī viduvēju smadzeni var trenēt. Jo agrāk, jo veiksmīgāk.

Ņemot vērā skolu un skolotāju līmeni, sieviete ir tā, kas vakaros skolniekiem skaidro skolotāju apgrābstīto, bet neizskaidroto vielu - arī logaritmus un matrices.

Ja paskatāmies neizglītoto sieviešu tautas - tie paši musulmaņi, kam sievietes tup pie katla. Arī vīrieši ir glupi. Spēka pietiek, bet glupi. Ir bijusi saskare. Piedodiet, bet arī "izglītotie" vīrieši tajā sugā ir bez loģiskās domāšanas un tupi. Un tajās valstīs, kur ir attīstība un smadzenes, sievietes pie katliem nesēž, viņām ir atļauts izglītoties.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #104 : 2016. gada 12. novembris, 14:36:32 »
Vispārīgi - jā, neko nesaku, bet sēdēt solā un rēķināt izteiksmes? Nu atzīstās, cik procentiem sieviešu dzīvē funkcijas atvasinājums ir bijis noderīgs? Vai decimāllogaritmi?
Par dumajiem musulmaņiem ... Viņi (tie, kuri praktizē) citās lietās toties ir trīs galvas tiesas pārāki par jebkuru rietumnieku.