Autors Tēma: Dalības EU nopēlējiem.  (Lasīts 13893 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Dalības EU nopēlējiem.
« Atbilde #45 : 2016. gada 14. novembris, 14:06:09 »
Tāpat noslīcināja asinīs tikai citā formātā - lopu vagoni, čeku pagrabi utt...
pārējo psiholoģiska pakļaušana...
Tāpat kkadai karošanai derīgus vīriešus iztrenkāja pa nometnēm un vnk darbaļaudis, kam jelkas bija, pa sibīriju... So, neredzu ieguvumu.
Tik un tā draza palika pāri.
Būtu ar spēku pretojušies, vīri vismaz būtu miruši kā vīri, nevis kkur nobadināti un visādi citādi pazemoti kkādās nometnēs ellē ratā...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #46 : 2016. gada 14. novembris, 14:07:32 »
daddy, es ticu tikai tam, ka bezmaksas siers ir... pats zini kur. Un ka mūsu lielie draugi neko nedara aiz labdarības un latviešmīlestības. Un ka, ja viņi kaut ko dara, tad tikai savās, nevis mūsu interesēs.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #47 : 2016. gada 14. novembris, 14:14:50 »
daddy, es ticu tikai tam, ka bezmaksas siers ir... pats zini kur. Un ka mūsu lielie draugi neko nedara aiz labdarības un latviešmīlestības. Un ka, ja viņi kaut ko dara, tad tikai savās, nevis mūsu interesēs.

Gluži manas domas. No tā izriet, ka, lai mēs varētu justies droši, mums visādi jāveicina viņu intereses šeit. Diemžēl notiek kā notiek. Tie pārsimt bruņotie vīri te nekādu drošību neatnesīs, kā atbrauca tā aizbrauks, ja vajadzēs... Papīrīši ar visādiem pantiņiem (5. u.c.) vēl jo mazāk ko pasargās...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #48 : 2016. gada 14. novembris, 19:19:25 »
Un kādi ir pierādījumi?

Latviešu cilvēkam noslepkavotie miljoni jāatgādina?

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #49 : 2016. gada 14. novembris, 20:52:01 »
Labāk padomāsim, kā mēs TAGAD viens otram traucējam, nevis palīdzam, ja kāds kaut ko derīgu pasaka vai uzsāk.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #50 : 2016. gada 14. novembris, 21:28:53 »
Viens labums gan ir. Nezinu, kā citi, bet es krieviņus ar visiem viņu stiķiem un niķiem tagad kā raibus suņus pazīstu, y redzu, ka ir reizes, kad vienam otram standarta gājieni, kuriem būtu jādarbojas, nedarbojas ne sūda, y tas viņus mēdz diezgan stipri besīt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #51 : 2016. gada 14. novembris, 21:33:34 »
Atbilde Mao.
Jā, latvieši ir maza tautiņa, y paši vien pie tā vainīgi, bet mans uzskats ir, ka lielie - pilnīgi visi - amerikāņi, vācieši, zviedri, krievi un pārējie ir pār vienu kārti metami. Nav nekādas labās ES un slikto krievu. Būtībā nav nekādas šķirbas, vai tevi aplaupa melnmatains pusmongolis, vai blonds ārietis, vai vēl kāds.
Vienīgie, kuri var būt labi pret mums, esam mēs, mīļie, - paši. Neviens cits, ne NATO, ne ES, ne KF, neviens ...
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #52 : 2016. gada 14. novembris, 22:41:45 »
Mums vienkārši vēl nav tik liela pieredze, lai visu izvērtētu!

Dažas pazīmes ka viss nav tik rožaini, gan ir.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #53 : 2016. gada 15. novembris, 08:45:23 »
Dzīvo divi džeki, teiksim Mio un Zigismunds Esgarantejus pie ezera. Ziema. Krēslo. Nu šie izdomā pa ledu šķērsot šo ezeru. Mio saka - davai uzvelkam reku slēpes, lai drošāk, jo blakus ezerā jau džeki ir ielūzuši un noslīkuši. Zigismuds saka - a davai nevelkam, jo mūsu ezers tuvāk ziemeļiem un pēdējos gadus lūzušo nav, es, bļa, garantēju, viss būs pulē.
Viktorīna - ja Mio ielūzīs un noslīks, kurš būs lohs? Un priekš kam tad klausīt?
Jeb - ja manas bažas nepiepildīsies, visi dies un dziesmos, ja Tavi apgalvojumi nepiepildīsies - būs līķu kalni. Tu turpināsi līst šajā atbildībā? Man ta pofig, man vienkārši pārmetīs pārspīlēšanu...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #54 : 2016. gada 15. novembris, 08:48:55 »
Atbilde Mao.
Jā, latvieši ir maza tautiņa, y paši vien pie tā vainīgi, bet mans uzskats ir, ka lielie - pilnīgi visi - amerikāņi, vācieši, zviedri, krievi un pārējie ir pār vienu kārti metami. Nav nekādas labās ES un slikto krievu. Būtībā nav nekādas šķirbas, vai tevi aplaupa melnmatains pusmongolis, vai blonds ārietis, vai vēl kāds.
Vienīgie, kuri var būt labi pret mums, esam mēs, mīļie, - paši. Neviens cits, ne NATO, ne ES, ne KF, neviens ...

Pilnīgi piekrītu. Bet slepkavību riski nav nedz no EU, nedz USA, nedz Zviedrijas.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #55 : 2016. gada 15. novembris, 08:51:34 »
Bet slepkavību riski nav nedz no EU, nedz USA, nedz Zviedrijas.
No ES es redzu vistiešāko slepkavību risku - Eiropā jau spridzina visur. Vai arī tās neskaitās slepkavības, bet "integrācija"?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #56 : 2016. gada 15. novembris, 08:53:55 »
No ES es redzu vistiešāko slepkavību risku - Eiropā jau spridzina visur. Vai arī tās neskaitās slepkavības, bet "integrācija"?

Tu kriminālnoziegumus sabāzi vienā maisā ar noziegumiem pret cilvēci? "Spridzina visur" - ā, tad neej no mājas ārā.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #57 : 2016. gada 15. novembris, 08:57:25 »

Un kas tos spridzinātājus organizē? A ja Kremlis? Ko tad? Ja nē - forši, un ja jā?

Atslēdzies tex

« Atbilde #58 : 2016. gada 15. novembris, 10:37:27 »
Atbilde Mao.
Ja Tu būtu glīta sieviete WWII laikā, tad zinātu, ka ir ļoooti liela kulturāla atšķirība starp izglītotu vācieti un krievu cietumnieku bataljoniem, ko laida pa priekšu un ļoooti liela starpība, kurš nolaupa... Ceru, ka Tev dzīvu sieviešu dzimuma vecvecāku ap to laiku nebija...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #59 : 2016. gada 15. novembris, 11:39:50 »
Tu kriminālnoziegumus sabāzi vienā maisā ar noziegumiem pret cilvēci? "Spridzina visur" - ā, tad neej no mājas ārā.
Kriminālnoziegums ir tramvajā maciņu izvilkt.
Bet noziegums pret cilvēci, pa manam, ir varmācīgi maisīt kopā rases un tautas, kas, kā eļļa un ūdens, nekad neizveidos viendabīgu masu un nesa"integrēsies", tādējādi radot nemitīgus etnisko, reliģisko sadursmju un terorisma riskus.
Atkal jau - kam tas ir izdevīgi?