Autors Tēma: Dalības EU nopēlējiem.  (Lasīts 13873 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Dalības EU nopēlējiem.
« Atbilde #60 : 2016. gada 15. novembris, 12:14:38 »

Bet noziegums pret cilvēci, pa manam, ir varmācīgi maisīt kopā rases un tautas, kas, kā eļļa un ūdens, nekad neizveidos viendabīgu masu un nesa"integrēsies", tādējādi radot nemitīgus etnisko, reliģisko sadursmju un terorisma riskus.
Atkal jau - kam tas ir izdevīgi?

Manuprāt rases un tautas mūždien ir jaukušās un maisījušās :)  brīnos, ka "krustcelēs" dzīvojošas tautas pārstāvei tas ir kāds jaunums :) 

Vienlaikus piekrītu, ka nav labi melot tautām par integrēšanos, ka tāda ir iespējama... naivāka tautiņa arī tam notic kādu laiku (un piekrīt naudas izmešanai šim mērķim). Labākajā gadījumā ir iespējama mierīga līdzāspastāvēšana (kad visiem pilnas bļodas), ij tad vēl tas ir liels jautājums, vai man netraucēs muedzinu saucieni uz lūgšanu un savukārt musulmanim baznīcas zvani un cūkgaļa veikalā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #61 : 2016. gada 15. novembris, 12:26:01 »
daddy, atslēgas vārds ir - varmācīgi. Uzspiesti. Masveidīgi un organizēti.
Ir liela šķirba, vai Eiropā ieklīst viens Džamšuts, kas pats sameklē sev darbu un pajumti, vai katru dienu simti un tūkstoši liekēžu, kas pretendē uz pabalstu naudām un svētās govs statusu,kas nesoditi drīkst veikt kriminālnoziegumus, un par kuriem sliktu vārdu nedrīkst teikt, lai tūliņ netiktu pie rasista un ksenofoba birkas.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #62 : 2016. gada 15. novembris, 13:03:41 »
Kriminālnoziegums ir tramvajā maciņu izvilkt.
Bet noziegums pret cilvēci, pa manam, ir varmācīgi maisīt kopā rases un tautas, kas, kā eļļa un ūdens, nekad neizveidos viendabīgu masu un nesa"integrēsies", tādējādi radot nemitīgus etnisko, reliģisko sadursmju un terorisma riskus.
Atkal jau - kam tas ir izdevīgi?

Tavuprāt. Bet starptautiskās normas par šo nav izstrādātas. Tātad ir tikai viedoklis, ka tas ir noziedzīgi. Jāskatās vēsturē, kas izdomāja terorismu, kā oponentu ietekmes līdzekli, kas finansē, kas gūst labumu, ka EU šķeļās un plēšās.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #63 : 2016. gada 15. novembris, 13:25:38 »
Terors, terorisms ir bazvords, t.i. katrs to staipa un lieto pēc savas patikas, lai kādus savus pretiniekus apsaukātu nesmukā vārdā.  Partizāņi un mežabrāļi - brīvības cīnītāji vai teroristi? Narodņiki, komunisti, baltgvardi...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. novembris, 13:26:49 no Spārka »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #64 : 2016. gada 15. novembris, 16:39:03 »
Ja Tu būtu glīta sieviete WWII laikā, tad zinātu, ka ir ļoooti liela kulturāla atšķirība starp izglītotu vācieti un krievu cietumnieku bataljoniem, ko laida pa priekšu un ļoooti liela starpība, kurš nolaupa... Ceru, ka Tev dzīvu sieviešu dzimuma vecvecāku ap to laiku nebija...

Bija gan, y atminējās, ka arī vāciešu avangardā bija tieši tādi paši štrafņiki-kriminālisti kā krieviem.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #65 : 2016. gada 15. novembris, 21:17:07 »
Vācu armijai šodien, ka nevaros, ir ticība, krievu - proporcionāli otrādi. Lūk arī viss stāsts. Kā būtu šodien...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #66 : 2016. gada 15. novembris, 22:22:53 »
Zakoļebaļi, bļ ...
Jā, esmu ne 100% latvietis savā mentalitātē, tāpēc priekš manis neeksistē tāda iespējamība, ka kāds krievs vai čigāns varētu nesodīti varot manas sievietes. Jā, neesmu čurka, kurš sēdēs un noskatīsies, kā tas notiek, bļ...
Jā, es nebaidos no krievu tankiem un izvarotājiem, tāpēc man nav vajadzīgs meklēt sev kaklakungus, kuri mani aizstāvēs. Tāpēc es uzstādu sev mērķus iemācīties iztikt bez visādām lielo onkuļu izveidotām savienībām, jā, brīvība man ir svarīgāka par pilnu vēderu (cik nelatviski!), jā, jā, jā, jā un jā. Gribat mūždien pielāgoties un kalpot kādam, - nu, tak neviens neliedz!
Atvainojiet, bet šitais mani besī ārā. Saimnieki savā zemē, ibio. Tik vien, kā dziesmiņas vārdos saimnieki.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #67 : 2016. gada 15. novembris, 22:25:51 »
Jā, viens sitoties un zaudējot, varēsi vien noraudzīties, bet principi - oh, tie nebūs mainīti. Bravo.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #68 : 2016. gada 15. novembris, 22:27:01 »
Šitais kungs varos, a tas tikai zirgu atņems! Labāks otrais, - tam arī kalpošu! Bļ.., kalpu domāšana.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #69 : 2016. gada 15. novembris, 22:27:28 »
Zakoļebaļi, bļ ...
Jā, esmu ne 100% latvietis savā mentalitātē, tāpēc priekš manis neeksistē tāda iespējamība, ka kāds krievs vai čigāns varētu nesodīti varot manas sievietes. Jā, neesmu čurka, kurš sēdēs un noskatīsies, kā tas notiek, bļ...
Jā, es nebaidos no krievu tankiem un izvarotājiem, tāpēc man nav vajadzīgs meklēt sev kaklakungus, kuri mani aizstāvēs. Tāpēc es uzstādu sev mērķus iemācīties iztikt bez visādām lielo onkuļu izveidotām savienībām, jā, brīvība man ir svarīgāka par pilnu vēderu (cik nelatviski!), jā, jā, jā, jā un jā. Gribat mūždien pielāgoties un kalpot kādam, - nu, tak neviens neliedz!
Atvainojiet, bet šitais mani besī ārā. Saimnieki savā zemē, ibio. Tik vien, kā dziesmiņas vārdos saimnieki.

Nu nekalpo, nestaigā pa EU fondu ietvēm. Bet, zakaļebalo, bļ, no rītdienas.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #70 : 2016. gada 15. novembris, 22:29:06 »
Šitais kungs varos, a tas tikai zirgu atņems! Labāks otrais, - tam arī kalpošu! Bļ.., kalpu domāšana.

A Tu neesi savu uzskatu kalps? JEB SAZOMBĒTS?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #71 : 2016. gada 15. novembris, 22:36:49 »
"...man neeksistē iespējamība, ka kāds varētu nesodīti varot" - super, lāčplēsis, varotājus noteikti atradīsi un piebeigsi. Labprāt ticu ka sodīsi, bet izvarota tak jau tā Latvija būs. Prevenciju neplānojam, jo tad jālūdz citu atbalsts, mēs lepni, mēs vienmēr paši, viss ir izdevies, vēsture pierāda. Savas sievietes aizstāvēsi ar ko? Ar Latvijā ražotiem automātiem? Jeb kungu de fakto jau uzdāvinātajiem? Ā, neņemsi, cirvis ir y labi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #72 : 2016. gada 15. novembris, 22:40:41 »
Jā, viens sitoties un zaudējot, varēsi vien noraudzīties, bet principi - oh, tie nebūs mainīti. Bravo.

Jā, es sitīšos, ja vajadzēs, kaut vai viens, jo VECIS, tas nozīmē ne tikai šņabi rīt, gudri muldēt un tēlot skarbo vīrieti sieviešu priekšā. VECIS, tas nozīmē arī aizstāvis, nevis .... Vecis, tas nozīmē arī spēju kaut vienā atsevišķā gadījumā radīt kādam varotājam sapratni par to, ka nekas šajā pasaulē nenotiek bez sekām. Kaut vai par dzīvības cenu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #73 : 2016. gada 15. novembris, 22:48:27 »
"...man neeksistē iespējamība, ka kāds varētu nesodīti varot" - super, lāčplēsis, varotājus noteikti atradīsi un piebeigsi. Labprāt ticu ka sodīsi, bet izvarota tak jau tā Latvija būs. Prevenciju neplānojam, jo tad jālūdz citu atbalsts, mēs lepni, mēs vienmēr paši, viss ir izdevies, vēsture pierāda. Savas sievietes aizstāvēsi ar ko? Ar Latvijā ražotiem automātiem? Jeb kungu de fakto jau uzdāvinātajiem? Ā, neņemsi, cirvis ir y labi.

Ja man Tev jāskaidro tādas vienkāršas lietas, tad labi.
Līdzība. Pirms gadiem 7 Afganistānā brašie reizndžeri izlika jūtubē video, kurā drosmīgi tiek apčurāti nošauti zemnieki. Nožēloja komandieri to visu jau pēc dažām dienām - pēc tam vadība kviekdama skraidīja apkārt, visiem skaidrojot, ka vainīgie tikšot sodīti. Lai arī īstie vainīgie visticamāk nekādu sodu nesaņēma, y nekas no tā viņiem nebija. Cieta citi, bet - no tās pašas komandas. A interesanti, kāpēc tā, ne? Vot y vajag tagad padomāt, kur ir atšķrība stap baskājainu afgāņu tadžiku un latvieti? A nav nekādas atšķirības! Un ieročus dabūt juku laikos ... Laikam pat bērni varēs ...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #74 : 2016. gada 15. novembris, 22:50:16 »
Jā, es sitīšos, ja vajadzēs, kaut vai viens, jo VECIS, tas nozīmē ne tikai šņabi rīt, gudri muldēt un tēlot skarbo vīrieti sieviešu priekšā. VECIS, tas nozīmē arī aizstāvis, nevis .... Vecis, tas nozīmē arī spēju kaut vienā atsevišķā gadījumā radīt kādam varotājam sapratni par to, ka nekas šajā pasaulē nenotiek bez sekām. Kaut vai par dzīvības cenu.

Ļoti jauki. Ego būs apmierināts. Sieviete izvarota, pats beigts. Vai dzīvs sev varonis. Bravo. Meitenes, mūciet no šitādiem...