0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Ļoti jauki. Ego būs apmierināts. Sieviete izvarota, pats beigts. Vai dzīvs sev varonis. Bravo. Meitenes, mūciet no šitādiem...
Es vēlreiz saku, - šajās lietās es latviešiem līdzināties vēlos vismazāk. Protams, bučojot tankus un momentā iestājoties Jeģinaja rossija dzīve būs izdevusies! Tikai zini, ir tāda lieta kā principi ... Ļoti smieklīgi, ne?
Es vēlreiz saku, - šajās lietās es latviešiem līdzināties vēlos vismazāk. Protams, bučojot tankus un momentā iestājoties Jeģinaja rossija dzīve būs izdevusies!
Es vēlreiz saku, - šajās lietās es latviešiem līdzināties vēlos vismazāk. Protams, bučojot tankus un momentā iestājoties Jeģinaja rossija dzīve būs izdevusies! Tikai zini, ir tāda lieta kā principi ... Ļoti smieklīgi, ne?Tik' zini, ir piemēri visādi pat no nesenās pagātnes. Tā pati Afganistāna ... Jā, ir arī tur tādi hummeru bučotāji ..., tikai jāatzīst jau nu būtu gan acīmredzamais, - NATO alianse (!) vairāk nekā 10 dažādu valstu supermoderni bruņotu armiju kontingentu izskatā ir ar skaļu plīķšķi dabūjusi pa pakaļu no baskājainiem civilistiem ar 1955. gadā izgudrotu krievu granātmetēju un vēl senāk izgudrotu AK bruņojumā. Vot, paradokss! Un tiem vajadzētu vēl arī PALŪGT? Lai aizstāv? :facepalm:
Kā Tu JR šitajā iepini? Pazemot oponentu salīdzinot ar apriori zināmu miskasti? Šito vairs nepīpē.
Principi ir sūds, ja Tu uzspļauj pārmaiņām. Man senais taksists principiāli nelietoja mobilos un tagad ir bomzis.
...nesaprotu. Ta ūdens glāzi neņemsim, kad slāpst, jo dzirdēts, ka izlīst?
Ir lietas, kuras nemainās. Ar kalpošanu un klanīšanos neviena tauta par kungiem un saimniekiem (pat - savā zemē) nekad nav kļuvusi. Vismaz es tādus piemerus nezinu.
Kad slāpst, vislabāk pašam paņemt krūzi un līdz akai aizstaigāt. PAŠAM.
Nemainās tikai muļķi. Pārējais viss mainās. Tauta būs vergi, kāmēr to dēļ fiksētiem principiem zombēs mirt.
.... - rīt tā kā uz darbu, tāpēc - atslēdzos.
Vienai daļai tautiešu būs cits variants - lai sieva netiktu izvarota, pabāzt savu uzpucēto caurumu palietošanai pa priekšu. Y sieva neizvarota, y pats dzīvs, y lieka patosa un nevajadzīgas varonības - nulle! Meitenes! Laipni lūgtas! Tie ir īstie latvju veči! Nu, tikvien kā nebijušas sajūtas, pie kurām jāpierod! ...