Autors Tēma: Dalības EU nopēlējiem.  (Lasīts 13870 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Dalības EU nopēlējiem.
« Atbilde #75 : 2016. gada 15. novembris, 22:53:59 »
Ļoti jauki. Ego būs apmierināts. Sieviete izvarota, pats beigts. Vai dzīvs sev varonis. Bravo. Meitenes, mūciet no šitādiem...

Es vēlreiz saku, - šajās lietās es latviešiem līdzināties vēlos vismazāk. Protams, bučojot tankus un momentā iestājoties Jeģinaja rossija dzīve būs izdevusies!  :smoker:
Tikai zini, ir tāda lieta kā principi ... Ļoti smieklīgi, ne?
Tik' zini, ir piemēri visādi pat no nesenās pagātnes. Tā pati Afganistāna ... Jā, ir arī tur tādi hummeru bučotāji ..., tikai jāatzīst jau nu būtu gan acīmredzamais, - NATO alianse (!) vairāk nekā 10 dažādu valstu supermoderni bruņotu armiju kontingentu izskatā ir ar skaļu plīķšķi dabūjusi pa pakaļu no baskājainiem civilistiem ar 1955. gadā izgudrotu krievu granātmetēju un vēl senāk izgudrotu AK bruņojumā. Vot, paradokss! Un tiem vajadzētu vēl arī PALŪGT? Lai aizstāv?  :facepalm:
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #76 : 2016. gada 15. novembris, 22:54:39 »
Kas Tu par veci? Tev saka, ņem modernu ieroci, jo ienaidnieks var būt varens. A Tu saki, ejiet dir@t pakļāvēji, es atriebšos, ja būs varošana. Līdīšu uz vēdera un pārgrauzīšu kabeļus, naidnieks raudās... . Balamute.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #77 : 2016. gada 15. novembris, 22:56:27 »
Es vēlreiz saku, - šajās lietās es latviešiem līdzināties vēlos vismazāk. Protams, bučojot tankus un momentā iestājoties Jeģinaja rossija dzīve būs izdevusies!  :smoker:

Principi ir sūds, ja Tu uzspļauj pārmaiņām. Man senais taksists principiāli nelietoja mobilos un tagad ir bomzis.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #78 : 2016. gada 15. novembris, 22:59:15 »

Kā Tu JR šitajā iepini? Pazemot oponentu salīdzinot ar apriori zināmu miskasti? Šito vairs nepīpē.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #79 : 2016. gada 15. novembris, 23:04:13 »
Tik' zini, ir piemēri visādi pat no nesenās pagātnes. Tā pati Afganistāna ... Jā, ir arī tur tādi hummeru bučotāji ..., tikai jāatzīst jau nu būtu gan acīmredzamais, - NATO alianse (!) vairāk nekā 10 dažādu valstu supermoderni bruņotu armiju kontingentu izskatā ir ar skaļu plīķšķi dabūjusi pa pakaļu no baskājainiem civilistiem ar 1955. gadā izgudrotu krievu granātmetēju un vēl senāk izgudrotu AK bruņojumā. Vot, paradokss! Un tiem vajadzētu vēl arī PALŪGT? Lai aizstāv?  :facepalm:

...nesaprotu. Ta ūdens glāzi neņemsim, kad slāpst, jo dzirdēts, ka izlīst?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #80 : 2016. gada 15. novembris, 23:04:59 »
Kā Tu JR šitajā iepini? Pazemot oponentu salīdzinot ar apriori zināmu miskasti? Šito vairs nepīpē.

Atvainojos, ja jūties pazemots, bet ne par vienu konkrēti runa nebija. Domā, nebūs kirhenšteinu un lāču arī šaislaikos, ja nu kas? Es neredzu iemeslu, kāpēc lai nebūtu? JR es minēju kā pretmetu savai pozīcijai. Tie, kuri iestāsies (ja tiks), nu noteikti tiks varoti mazāk par citiem. Un tāda izvēle tādās situācijās, diemžēl, parasti ir jāizdara bezmaz' vai katram.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #81 : 2016. gada 15. novembris, 23:06:48 »
Principi ir sūds, ja Tu uzspļauj pārmaiņām. Man senais taksists principiāli nelietoja mobilos un tagad ir bomzis.

Ir lietas, kuras nemainās. Ar kalpošanu un klanīšanos neviena tauta par kungiem un saimniekiem (pat - savā zemē) nekad nav kļuvusi. Vismaz es tādus piemerus nezinu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #82 : 2016. gada 15. novembris, 23:08:10 »
...nesaprotu. Ta ūdens glāzi neņemsim, kad slāpst, jo dzirdēts, ka izlīst?

Kad slāpst, vislabāk pašam paņemt krūzi un līdz akai aizstaigāt. PAŠAM.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #83 : 2016. gada 15. novembris, 23:11:59 »
Ir lietas, kuras nemainās. Ar kalpošanu un klanīšanos neviena tauta par kungiem un saimniekiem (pat - savā zemē) nekad nav kļuvusi. Vismaz es tādus piemerus nezinu.

Nemainās tikai muļķi. Pārējais viss mainās. Tauta būs vergi, kāmēr to dēļ fiksētiem principiem zombēs mirt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #84 : 2016. gada 15. novembris, 23:12:41 »

Lai ir ar ko mest, ja garām skrien sievas izvarotājs...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #85 : 2016. gada 15. novembris, 23:14:36 »
Nemainās tikai muļķi. Pārējais viss mainās. Tauta būs vergi, kāmēr to dēļ fiksētiem principiem zombēs mirt.

Tauta būs vergi, kamēr tai interesēs ne vairāk kā pilns vēders. Bet tagad - viss, - rīt tā kā uz darbu, tāpēc - atslēdzos.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #86 : 2016. gada 15. novembris, 23:18:40 »
.... - rīt tā kā uz darbu, tāpēc - atslēdzos.

Abpusēji, bļin!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #87 : 2016. gada 16. novembris, 09:45:20 »

Vislabāk ir, kad visu pienes,
Sabužina spilvenmaisu,
Un divi puspliki zaķi,
Ar vēdekļiem vēdina gaisu,
Vēl trešais minetu taisa.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #88 : 2016. gada 16. novembris, 10:24:07 »
Ļoti jauki. Ego būs apmierināts. Sieviete izvarota, pats beigts. Vai dzīvs sev varonis. Bravo. Meitenes, mūciet no šitādiem...

Vienai daļai tautiešu būs cits variants - lai sieva netiktu izvarota, pabāzt savu uzpucēto caurumu palietošanai pa priekšu.  :rofl:  Y sieva neizvarota, y pats dzīvs, y lieka patosa un nevajadzīgas varonības - nulle! Meitenes! Laipni lūgtas! Tie ir īstie latvju veči!  :rofl: :rofl: :rofl:  Nu, tikvien kā nebijušas sajūtas, pie kurām jāpierod! ...  :rofl:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #89 : 2016. gada 16. novembris, 10:43:12 »

Vienai daļai tautiešu būs cits variants - lai sieva netiktu izvarota, pabāzt savu uzpucēto caurumu palietošanai pa priekšu.  :rofl:  Y sieva neizvarota, y pats dzīvs, y lieka patosa un nevajadzīgas varonības - nulle! Meitenes! Laipni lūgtas! Tie ir īstie latvju veči!  :rofl: :rofl: :rofl:  Nu, tikvien kā nebijušas sajūtas, pie kurām jāpierod! ...  :rofl:

Un Tu par sievu dibenu neatdotu???