Autors Tēma: No veciem džinsiem  (Lasīts 2012 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

No veciem džinsiem
« : 2016. gada 13. novembris, 16:37:28 »
Ņemos. Izmēģinu, ko uzmeistarot no vecu džinsu gabaliņiem. Ideja noskatīta Francijā, tāda paklāja rulli redzēju veikaliņa skatlogā...

[attachment deleted by admin]

Pieslēdzies reno

Re: No veciem džinsiem
« Atbilde #1 : 2016. gada 13. novembris, 16:49:33 »
Man jau patīk tie kņibinieni. Šūšana pamatīga. Tas pie zilā kamīna?(vai es kaut ko jaucu)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2016. gada 13. novembris, 16:55:09 »
vispār jau tas laikam būs tualetē, vnk nofočēju uz grīdas nevis raibām flīzēm. domāju, ka vajag kautkādu audumu pašūt apakšā... un tad, kas zina - varbūt uztaps arī lielais variants, terasei... :)

šujas ātri, jo gabali palieli, tādi sprīdi gari...

ja jums ir idejas par šo, welcome :) baigais kaifs atkal pie šujmašīnas pasēdēt...

Atslēdzies itta

« Atbilde #3 : 2016. gada 13. novembris, 17:05:55 »
Pa skaisto. Uz taaa laminaata izstaas jauki...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2016. gada 13. novembris, 17:13:57 »
Labs variants tas diagonālais. Tikai kā maliņas apstrādāt, lai nespurojas? Uzšūt tādu pašu robainīti un izgriezt uz otru pusi?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2016. gada 13. novembris, 17:24:53 »
a lai spurojas :) tas tak džinss, nau jābūt perfektam. man pat ir doma likt tās lapas zvīņveidīgi un šūt kopā pa virsu, lai nav tās cietās vīles... vēl domāju...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2016. gada 13. novembris, 17:31:42 »
Njā, tad vienreizējs pasākums. Kā pleķains, tā miskastē, jo vešenē neiebāzīsi, skrandas vien nostiepsies. :(
Man būtu žēl darba un laika.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #7 : 2016. gada 13. novembris, 17:51:16 »
dīvaina doma, "skrandas vien..." nu noirs kāds diegugals, nu un? tad nu gan bēda. tie tak džinsi, lai ir tie gali diegaini... nekad neesi "saplēstos džinsus" nēsājusi laikam...

nu uztaisi taisnstūrainu to gabalu, ar oderi kārtīgu, ja negribi "skrandas"

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2016. gada 13. novembris, 18:49:57 »
Man šobrīd ir fāze nedarīt neko, bez kā var iztikt. :) Bet pirms gadiem 20 šo to šuvu, ir pat dažas segas saglabājušās, šūtas no gabaliņiem, ar sintepona oderi.

Kaut kad jāsaņemas un jāsataisa kleita, lai varu valkāt.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2016. gada 15. novembris, 10:36:01 »
Man arī kaut kāds šūšanas marasms uznācis. Tā kā mana šujmašīna beiKta uz visiem laikiem, 'šuju ar rokām. Pērlītes,lielas un mazas,  tādas kā kaklarotas. Dulla, kas dulla
Ilgāku laiku man aizņem tā pamatne, nekā izšūšana

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2016. gada 15. novembris, 12:24:11 »
Man arī kaut kāds šūšanas marasms uznācis. Tā kā mana šujmašīna beiKta uz visiem laikiem, 'šuju ar rokām. Pērlītes,lielas un mazas,  tādas kā kaklarotas. Dulla, kas dulla
Ilgāku laiku man aizņem tā pamatne, nekā izšūšana

parādi :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #11 : 2016. gada 19. novembris, 16:54:23 »
Ha. Manuprāt sanāca gana hipsterīgi. Pašuvu oderē vecu brezenta atgriezunu + veca frotē halāta (nolikts izmešanai) mugurdaļu, mīkstumam.

Priekša un pakaļa - bildēs

[attachment deleted by admin]

Pieslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2016. gada 19. novembris, 20:46:24 »
Tāda otrreizēja izmantošana sagādā dīvainu prieku, vai ne?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #13 : 2016. gada 20. novembris, 10:12:11 »
Ir sanākušas foršas toņu pārejas.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #14 : 2016. gada 20. novembris, 10:25:44 »
Ar to otrreizējo izmantošanu... Laikam jau visgrūtāk, kad iesāk, ir atrast to zelta vidusceļu un nepārspīlēt. Man vēl prātā briest lupatceliņš austais, bet nu tad desmitmetrīgs, visā garumā. Un kaut kas no vīna korķiem, to sakrājies gandrīz spainis. Un vēl gribās no balzāmpudelēm kaut ko uzmeistarot, šīs ir tik skaistas, ka žēl izmest. Nu re, vai jau nebūs par daudz...?

Aizdomājos - kāpēc tā gribās ņemties... Nu varbūt tāpēc, ka nekādu senlietu man nav, bet viss "no veikala vien" nedod vajadzīgo omulību un māju sajūtu?