Bļin, nu reizēm kliegt gribas.
Vajadzēja ielīst vienā linkā, apskatījos, ko vajag, kā parasti ar acīm automātiski pa diagonāli...
Da jomajo! Jau trešo gadu desmitu glupās dzirnas maļ... vienu un to pašu nejēdzību. Gribēts jau labi, bet ar loģiku un realitāti draugos sākotnējās pērles dzemdētājs nav bijis ne mirkli.
Tātad citāts:
mājoklī ir iespējams ierīkot tādas kontaktligzdas, kurām virskārtā ir papildu vāciņš, kas neļaus bērna pirkstiem nonākt rozetē. Otrkārt, vecākiem ir iespēja ierīkot mājoklī tādus slēdžus, kuros nav iespējams ielikt it neko citu kā tikai atbilstošu kontaktdakšu. Šie slēdži neļauj rozetes caurumos ievietot ne zīmuļus, ne dakšas, ne bērna pirkstiņuswww.maminuklubs.lv [un ne tikai].
Rozetē pirkstus iebāzt nevar pat jaundzimušais!!!Nu nevar! Es šo "drošības sargu" pērli ievēroju jau sen. Aizdomas, vērojot rozešu - pat eirostandarta - caurumus, man radās jau tad. Un kad man piedzima sīks, ievērtēju pirkstu diametru piedzimšanas dienā. Pat tikko dzimuša zīdaiņa mazais pirkstiņš ir resnāks par rozetes caurumiņu! Kur nu vēl pusgadu veca bērna pirksti, kad viņš ir spējīgs pie rozetes piešļūkt.
Vai raksta autors ir pamēģinājis rozetē iebāzt zīmuli un dakšu? Nesalauztā rozetē nesaliektu dakšu. Ja mājās ir rozetes ar plikiem vadiem, tad runa ir pavisam par kaut ko citu, nevis caurumu diametru.
Izlasot kaut ko šitik stulbu, tālāk lasīt negribas, jo automātiski skaidrs, ka viss pārējais ir ar tādu pašu ticamības līmeni. Tā teikt, "vilks aitās" un parauj absolūta pretestība pret rakstīto sviestu, lai gan rakstus par bērnu drošību vajadzētu lasīt. Bet tur lej pilnīgu tuftu, lai tikai briesmīgāk izklausās.
Kārtējais veids, kā Mazsmadzeņu Kretīni var sadir@t labu ideju. Eh...