Aptauja

Stacijā, pieņemsim, Siguldā, pienāk vilciens [dubultsastāvs - parasta parādība] no Rīgas. pienākošā vilciena astesgalā [Rīgas virzienā] uzraksts "Rīga". Jūsu secinājumi

Vilciens dosies atpakaļ uz Rīgu.
12 (60%)
Vilciens turpinās ceļu uz Valmieru.
6 (30%)
Vilciens sadalīsies, puse dosies uz Valmieru, puse - uz Rīgu.
2 (10%)

Pavisam nobalsoja: 19

Balsošana ir beigusies: 2016. gada 24. novembris, 09:50:57

Autors Tēma: Kā jums ar loģiku?  (Lasīts 4395 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Kā jums ar loģiku?
« Atbilde #15 : 2016. gada 17. novembris, 12:57:53 »
Piekriitu Kvadrai.., jo labaak panaivs jautaajums kaa liekas klapatas...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies tex

« Atbilde #16 : 2016. gada 17. novembris, 12:59:00 »
Vai ir reāla iespēja LV, ka vilciens sadalīsies un puse aizies uz valmieru un vēl puse atpakaļ uz rīgu?

Ja būtu vēl 20min, tad raustos iekšā, nogrābtu aiz škvarņika konduktoru un piepraītu info (pārspīlēju, protams), kurp tas vilciens brauks.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #17 : 2016. gada 17. novembris, 13:36:54 »
ja man kaut ko vajag (shajaa gadiijumaa aizbraukt ar vilcienu uz staciju X) un ja es apjuuku (neorienteejos vietaa un laikaa, esmu duma, nesaprotu kur jaaiet, kaa brauc utt utjp) .... tad gadiijumaa, ja man nav laupiitas runas speejas, pajautaaju :) Principaa daru to pashu ko mineeja citi personaazji.

Atkaapei: pastaastiishu kaa tiek daliiti vilcieni DE. Stacijaa pienaak vilciens Nr.15 uz man vajadziigo staciju X (laiks un vilciena numurs rakstiits uz tablo virs perona), kaapjam iekshaa. Braucam viss ok, BET katraa pieturaa skaljrunii tiek teikts, ka SHII vilciena dalja brauc liidz stacijai Y, kur attieciigi otra vilciena dalja turpinaas celju uz staciju X, bet esoshaa uz Z. Respektiivi pasazjieris tiek informeets, ka ja vinsh grib nokljuut stacijaa X, tad vinjam laiciigi vai vismaz stacijaa Y jaapaariet uz otru dalju, lai neaizbrauktu uz Z :D kaut kaa taa
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ragana

« Atbilde #18 : 2016. gada 17. novembris, 14:03:59 »
Man šādi gandrīz gadījās Holandē.  :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2016. gada 17. novembris, 14:16:15 »
Kā es saprotu Trix!! Nupat arī bišķi pabraukāju ar vilcieniem -ar orientēšanos nezinošam cilvēkam stacijā, kas nav Rīga, ir pilnīgs Pīiii.  Jūrmalā pašlaik maina sliedes un ir "remonta vilcieni" kas brauc pa nepareizajām sliedēm. Nopērkot biļeti vēl bija jānoauļo apm 150 m atpakaļ uz otru peronu.Bez tam tu cilvēks nemaz nezini, vai kase tajā brīdī strādā, jo ir ar aklām sienām, varbūt visa skriešana lieka.

Slokā cilvēks nopircis biļeti, iznāk arā ,bet  nemaz nevar izlasīt tālumā esošo tablo, ja vien nav līdzi binoklis, Ak nē, datumu, un temperatūra rāda milzu cipariem-apm 5x lielākiem, nekā virzienu un atiešanas laiku. Var jau teikt,ka es pusakla muļķe, bet tāda es tiešām jutos.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #20 : 2016. gada 17. novembris, 14:21:14 »
Es ar' vienmēr jautāju, ja rodas aizdomas, ka aizbraukšu ne tur, kur vajag. Ir gadījies redzēt, kā cilvēki pacietīgi gaida vilcienu uz lidostu, uz ''it kā'' pareizas platformas, bet tas pienāk otrā pusē. Viss, ko vari darīt - noskatīties, kā šis aiziet :) Vienmēr palīdzu ar info citiem, ja prasa.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #21 : 2016. gada 17. novembris, 14:43:38 »
Sievietes jau parasti nekaunas citiem pajautāt, ja kaut ko nezina -tas ir vīriešu komplekss pēc manas pieredzes. Kādreiz, kad vēl mašīnās nebija GPS, iebraucot kādā svešā pilsētā manējais NEKAD nejautāja vietējiem ceļu, ja ko nevarēja atrast - viņam tas "godam kantis rīvēja" un pat burkšķēja, kad es to darīju ;) , man gan tādu kompleksu nav. Un draudzenes par saviem vīriem ir izteikušās līdzīgi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2016. gada 17. novembris, 15:01:50 »
Sievietes jau parasti nekaunas citiem pajautāt, ja kaut ko nezina -tas ir vīriešu komplekss pēc manas pieredzes. Kādreiz, kad vēl mašīnās nebija GPS, iebraucot kādā svešā pilsētā manējais NEKAD nejautāja vietējiem ceļu, ja ko nevarēja atrast - viņam tas "godam kantis rīvēja" un pat burkšķēja, kad es to darīju ;) , man gan tādu kompleksu nav. Un draudzenes par saviem vīriem ir izteikušās līdzīgi.

...sievietes vnk nav dzirdējušas, ka principā "visi ceļi ved uz Romu" :D :D

Atslēdzies dip

« Atbilde #23 : 2016. gada 17. novembris, 15:59:30 »
Laikam esmu vienīgā, kura iekāptu ar domu braukt uz Rīgu :banhead:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #24 : 2016. gada 17. novembris, 17:43:52 »
Te izkristalizējās vēl viena nianse - "ja man nebūtu skaidrs, pajautātu". Tas pat man, absolūti introvertai būtnei, ir saprotams.

Bet ja ir skaidrs?
Ja pirms nedēļas turpat un tāpat vajadzīgais rezultāts tika iegūts? Ja nekādi paziņojumi neskan pirms vilciena atiešanas [te būs sīkāks paskaidrojums, bet vēlāk]? Ja uzraksts ir tur, kur tam jābūt? Ja tauta mierīgi palēnām rāpjas vagonos?

Labi, paskatīšos, kas vēl nobalsos. :)
Pagaidi mazliet, dip. :)

(A davai šeit ne par vīriešu ietiepību, pārākumu utt., labi?)

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2016. gada 17. novembris, 18:04:26 »
Manā braucienā nebija kam pajautāt. Skatoties, kā tuvojas vilciens, tikai pamazām apjēdzu, ka iet pa otrām, " nepareizajām"  sliedēm. Ja senāk pārietu uz otru peronu ,tad tagad, ar jaunajiem peroniem un žogiem tas nav iespējams

Vai tas būtu stulbi -ierosināt, lai kases būdai uz sāniem būtu gaisma:  zaļa, ja atvērta, sarkana, ja slēgta.

Atslēdzies itta

« Atbilde #26 : 2016. gada 17. novembris, 18:22:45 »
Nu taa cenas starpiiba vilcienaa vai kasee nav taa stresa veerta...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #27 : 2016. gada 17. novembris, 18:28:01 »
Nu taa cenas starpiiba vilcienaa vai kasee nav taa stresa veerta...

Kam nav, kam ir. 50 centi arī ir nauda.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies itta

« Atbilde #28 : 2016. gada 17. novembris, 18:30:57 »
Tad jaapeerk to biljeti jau laiciigi ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2016. gada 17. novembris, 18:49:50 »
Tev nu gan padomi. Varbūt man vēl mēnešbi''leti nopirkt -ja nu ienāk prātā pabraukāt? Kas tas ir laicīgi -ja 7 gribu braukt,1 naktī biļeti internetā pirkt (6 stundas iepriekš)