Autors Tēma: Vēl viens dvēseles kliedziens.  (Lasīts 2992 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Raimonds1

Re: Vēl viens dvēseles kliedziens.
« Atbilde #15 : 2016. gada 21. novembris, 10:28:42 »
... ja viss mūsu nacionālisms ir nosaucams citā vārdā - rusofobija (nevis PAR savējiem, bet - PRET krieviem un Krieviju), tad, atvainojiet, tā ir nabadzības apliecība. Ja vēl komplektā nāk klāt akla "rietumu vērtību" pielūgšana, tad par tādiem nacionālistiem varu teikt tikai vienu ... kārkluvācieši un švauksti.

Ne viss un nevajag uztvert establišmentam izdevigo situāciju ar Krieviju, kad visus tā kritiķus var apsaukāt par Krievijas draugiem, kā vienīgo iespējamo realitāti.

Tāpat nevajag jaukt situāciju, kad esam tomēŗ rietumu sastāvdaļa ar kritisku atieksmi pret visādiem pārvaldes kāzusiem un sistēmiskām kļūdām, piemēram, situāciju ekonomikā, medicīnas e- pārvaldē vai kredītu dzīres pirms dažiem gadiem.

Atslēdzies tex

« Atbilde #16 : 2016. gada 21. novembris, 13:35:50 »

Interesantāks ir jautājums, kurš rakājas pa puslīdz privātiem facebook profiliem un kopē to info un vazā pa pasauli. FB ieraksti nereti nemaz nav visai sabiedrībai adresēti. Bet ir tak slimnieki, kas seko "slavenībām" un rakājas viņu ikdienā.

tāpat kā de facto pēdējais "pētījums" , kā dzīvo sabrukušās maximas projektētāji un būvnieki tagad pēc 3 gadiem - iedomājieties tikai, sievas fb profilā ir ceļojumu bildes!!! wow!!! A viņiem, ko, ar visām sievām, bērniem, brāļiem, māsām un vecākiem vajadzēja izveikt harakiri?

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #17 : 2016. gada 21. novembris, 13:55:26 »
Man dziļi riebjas visu veidu neproduktīvie gaudotāji "Viss ir slikti".
Ko jūs paši esat darījuši, lai šeit, Latvijā, būtu labāk? Radījuši jaunu partiju, biznesu, darbavietas, izstrādājuši kādu normālu likumu, nodibinājuši kādu biedrību, palīdzējuši invalīdiem, dzīvniekiem, sakomponējuši skaistu mūziku, uzprojektējuši skaistas celtnes, sadevuši pa muti kādam draņķim, kas piemēslo vidi, utt?
Ko šie vaimanātāji ir izdarījuši nevis tikai savas ģimenes labā ( sagrābu lapas ap savu privātmāju), bet visas sabiedrības labā, metru tālāk aiz savas privātīpašuma robežas, ārpus sava algotā darba tiešajiem pienākumiem? Ko?
Neviena partija, arī nacionāļi, nav nekāds laimes lācis, kas pagrozīsies un vērsīs visu uz labu, kamēr Maliginas-Dzelmes,Zigfrids un viņiem līdzīgi domājošie stāvēs malā un TIKAI gaudos un vaukšķēs.

Kaut kā iekrita acīs Zigfrida palagi šajā tēmā. Nepaslinkoja garum garos Mūrnieces citātus iekopēt, lai TIKAI pavaimanātu, ak, piedodiet, izteiktu viedokli. Godīgi sakot, šādi vaimanājumi , pēc manām domām pat nav pelnījuši atbildi, jo nekādas  diskusijas , kurā varētu kaut kas derīgs rasties, nav.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #18 : 2016. gada 21. novembris, 14:16:44 »
Ko jūs paši esat darījuši, lai šeit, Latvijā, būtu labāk? Radījuši jaunu partiju, biznesu, darbavietas, izstrādājuši kādu normālu likumu, nodibinājuši kādu biedrību, palīdzējuši invalīdiem, dzīvniekiem, sakomponējuši skaistu mūziku, uzprojektējuši skaistas celtnes, sadevuši pa muti kādam draņķim, kas piemēslo vidi, utt?

vārds vietā.
vajag darīt, nevis gaudot. Piemēram es esmu darījis visus Pūkas pieminētos labos darbus, atskaitot partijas dibināšanu, ko nemaz par tik labu darbu neuzskatu :)
tā vietā esmu prezidentējis vienu asociāciju. UN GALVENAIS - NEGAUDOJU, ka viss slikti... 

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #19 : 2016. gada 21. novembris, 18:11:31 »
Man dziļi riebjas visu veidu neproduktīvie gaudotāji "Viss ir slikti".
Ko šie vaimanātāji ir izdarījuši nevis tikai savas ģimenes labā ( sagrābu lapas ap savu privātmāju), bet visas sabiedrības labā, metru tālāk aiz savas privātīpašuma robežas, ārpus sava algotā darba tiešajiem pienākumiem? Ko?
Neviena partija, arī nacionāļi, nav nekāds laimes lācis, kas pagrozīsies un vērsīs visu uz labu, kamēr Maliginas-Dzelmes,Zigfrids un viņiem līdzīgi domājošie stāvēs malā un TIKAI gaudos un vaukšķēs.

Kaut kā iekrita acīs Zigfrida palagi šajā tēmā. Nepaslinkoja garum garos Mūrnieces citātus iekopēt, lai TIKAI pavaimanātu, ak, piedodiet, izteiktu viedokli. Godīgi sakot, šādi vaimanājumi , pēc manām domām pat nav pelnījuši atbildi, jo nekādas  diskusijas , kurā varētu kaut kas derīgs rasties, nav.

Oi! Bet izrādās, ka LV viss ir labākajā kārtībā! Atvainojiet, nebiju ievērojis!
Redziet, ir vēl jāsaprot, vai ir jēga darīt to, ko Pūka augstāk uzrakstījusi? Nu, tad kas iznāk? Tātad tie, kuri šeit, LV, gadus savu mazo biznesu bīdīja, bet šodien vāc mantiņas prom uz EE, arī ir neproduktīvi čīkstuļi? Vot, 10 .. 15 gadus cīnījās šepat, bet tagad pēkšņi par ņerkstētājiem kļuvuši? Tas pats - ar tiem, kuri šodien visādās īrijās strādā? Neradīja LV biznesus, darbavietas, utt., značit - mīkstie!?
Sakomponējuši skaistu mūziku?  :rofl: :rofl: :rofl:  Nu, pajautājiet vēlreiz Paulam, cik nopelnītas naudas viņš par "skaistu mūziku" atstāja Krājbankā", pateicoties mūsu lieliskajiem banku uzraugiem? Vai varbūt augstāk ir nepārprotams ieteikums arī citiem pakāpelēt pa tiem pašiem grābekļiem?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #20 : 2016. gada 21. novembris, 18:29:01 »
Ņerkstēšanai ir dažādas gradācijas. Draugos ir vesela kompānija, kas aizstāv Krieviju, liek Krievijas ieroču aprakstus un ideoloģiski "atmasko" 'demokrātiju. Tad ir tādi, kam viss ir slikti un viss ir nozagts. Tādi, kas vīlušies vēlēšanu sistēmā un grib kaut kādu īstu tautas varu, nepasakot, kā tā tauta tiks pie pārvaldes pieredzes.

Ir arī tāda ņerkstēšana, kas nemaz nav ņerkstēšana, cilvēki mēģina labāk vai sliktāk saprast, kā ar tik gudru tautu, tik labiem ārzemju padomiem var šitā kļūdīties.

Pirms 12 gadiem http://www.iauto.lv/forums/topic/21301-latv-praktiskais-kreditetais?pnr=61

ja dēļ manas tēmas 5 lautiņi neapgrāba kredītu vispār un 5 nepaņēma 100 000, bet 50 000, no kā tiem bija  mazākas problēmas vai es būtu gan darījis ar šo vienu informatīvo pasākumu?
http://nra.lv/ekonomika/4423-par-majokliem-latvija-ir-parmaksati-6-miljardi-eiro.htm
https://www.makroekonomika.lv/nekustama-ipasuma-tirgus-bums-un-ta-ietekme-uz-tautsaimniecibu

Vai tautu jel kādā veida brīdināja Veinberga , Kaža un Vīķe-Freiberga?
http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/banksandfinance/11853896/No-marketing-No-plan-How-Handelsbanken-hit-200-branches-in-the-UK.html
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 21. novembris, 18:38:29 no Raimonds1 »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #21 : 2016. gada 21. novembris, 18:36:04 »
Ņerkstēšanai ir dažādas gradācijas. Draugos ir vesela kompānija, kas aizstāv Krieviju, liek Krievijas ieroču aprakstus un ideoloģiski "atmasko" 'demokrātiju. Tad ir tādi, kam viss ir slikti un viss ir nozagts. Tādi, kas vīlušies vēlēšanu sistēmā un grib kaut kādu īstu tautas varu, nepasakot, kā tā tauta tiks pie pārvaldes pieredzes.

Ir arī tāda ņerkstēšana, kas nemaz nav ņerkstēšana, cilvēki mēģina labāk vai sliktāk saprast, kā ar tik gudru tautu, tik labiem ārzemju padomiem var šitā kļūdīties.

Un? Atkal krievi visās mūsu nelaimēs vainīga? Jeb zārkos sen sapuvušie komunisti?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #22 : 2016. gada 21. novembris, 18:40:18 »
Es tā saprotu, mēs te par gaumi drusku tā kā strīdamies. Vieni salīdzina ar Zimbabvi vai Sīriju (ar kuru mums pa lielam nav vispār nekāda sakara) un saka, ka viss esot vairāk nekā lieliski, citi - kaut vai ar ES (ar kuru sakars ir vistiešākais) citām valstīm, un saka, ka esam dziļi sēžamvietā.
Un svarīgi taču ir tas, ka "viņš taču KAUT KO dara!"

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #23 : 2016. gada 21. novembris, 18:43:26 »
Labi, turpiniet "DARĪT KAUT KO"!
Strādājiet un glabājiet naudu krājbankā, pareksā vai baltijā. Kādā no nākamajām. Jo galvenais taču ir nečīkstēt, bet DARĪT KAUT KO.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #24 : 2016. gada 21. novembris, 19:00:58 »
Hmm. Kāpēc tāds nicinājums tavā elpā pret tiem, kam ir citāds viedoklis?

Un, lūdzu, vai citātus varētu lūgt īsākus, telefonā kamēr aizrullē, baigi zb

Jā un man tomēr simpātiskāks šķiet argumentēts viedoklis, nevis šitāda ar rokām plātīšanās un bļaustīšanās. Tātad slikti ir viss? Un kāpēc tad Tu vēl esi te, Latvijā? Nuja, pat šo faktu mainīt slabo...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #25 : 2016. gada 21. novembris, 20:33:00 »
Teikšu atklāti, - esmu noguris un man apnika ...
Tāpēc iesaku visiem pieņemamu kompromisu, t.i.:
1. Pieņemt kā patiesību to, ka zigfrids ir ne tikai cilvēks, kurš nav spējīgs adekvāti uztvert un izvērtēt apkārt notiekošo (= muļķis), bet arī ir pēc savas dabas čīkstulis, nerksteklis un nūģis.
2. Pieņemt kā patiesību to, ka LV viss ir vislabākajā kārtībā, un jebkādai neapmierinātībai nav nekāda pamata. Izņemot, protams, punktā 1 atspoguļoto gadījumu.
3. Pieņemt no zigfrida atvainošanos visiem un solījumu turpmāk ar savu čīkstēšanu vairs neapgrūtināt.

Nu, aptuveni tā ...
Uz redzēšanos!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #26 : 2016. gada 21. novembris, 20:38:51 »
Nu vot... y mūs nogurdināji, y pats noguri. Atpūties un nāc par vieglākām tēmām runāt. Sīzifa akmeņi lai apsūno laukmalē, nav jēgas tos viļāt.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2016. gada 21. novembris, 23:25:59 »
Sakomponējuši skaistu mūziku?  :rofl: :rofl: :rofl:  Nu, pajautājiet vēlreiz Paulam, cik nopelnītas naudas viņš par "skaistu mūziku" atstāja Krājbankā", pateicoties mūsu lieliskajiem banku uzraugiem? Vai varbūt augstāk ir nepārprotams ieteikums arī citiem pakāpelēt pa tiem pašiem grābekļiem?

Zigi... varbuut ej citur iideet??

Paulam pats vari uzdot 2 jautaajumus:
1. kaa vinjs vareeja nezinaat likumus par noguldiitaaju aizsardziibu (liidz 100k eur), kurus pats saimaa sedeedams bija pienjeemis?
2. kaadas "rebes" Paulam bija ar Priediiti, ka vinjsh tureeja miljonu 1 bankaa, nevis diversificeeja to?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #28 : 2016. gada 22. novembris, 08:49:37 »
Amen.