Aptauja

Vai Saeima ir atlaižama?

Ir
7 (38.9%)
Nav
6 (33.3%)
Atturos
2 (11.1%)
Atlaist visus - Saeimu, prezidentu, MK, RD, policiju, mediķus, pedagogus un t.t.. ...un pēdējais izslēdz gaismu. Game over.
3 (16.7%)

Pavisam nobalsoja: 16

Balsošana ir beigusies: 2016. gada 06. decembris, 08:36:58

Autors Tēma: Aptauja - palaist Saeimu vai lai dzīvo?  (Lasīts 5968 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Aptauja - palaist Saeimu vai lai dzīvo?
« : 2016. gada 26. novembris, 08:32:49 »
Viss ļoti vienkārši, šeit ir aptauja. Atlaist Saeimu? Par/pret/atturos. Un diskusija tad būtu ar par to pašu - cik liels ir pamats Saeimas atlaišanai, vai tāda nu galīgi nav. Balsošana ar ir sākusies. Fas!

Atslēdzies lumbergs

Re: Aptauja - palaist Saeimu vai lai dzīvo?
« Atbilde #1 : 2016. gada 26. novembris, 08:34:36 »
uz visām debess pusēm un nekādu kompensāciju!

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #2 : 2016. gada 26. novembris, 09:00:48 »
Tikai tad, ja viņi nesaņemtu kompensācijas... Bet man nav ilūziju. Tā kā tādu cerību nav, arī cerības uz to, ka tiks ievēlēts kaut kas labāks - arī nav, jo nav jau no kā izvēlēties, tad labāk, lai strādā līdz nākamajām vēlēšanām. Kopumā būs mazāk izdevumu...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2016. gada 26. novembris, 09:34:31 »
Tautai prātiņā un drosmē vēl jāpaaugas, tāpēc no tādas atlaišanas nekādas jēgas nebūs šobrīd. Es domāju, ka būs tāpat kā ar Zatlera laika akciju, kad būtībā nekas y neizmainījās.
Drīzāk bez visādām Saeimas atlaišanām būtu jāsāk aizdomāties, kāpēc mums nav alternatīvu līderu? Tādu, kuri Saeimā nesēž.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2016. gada 26. novembris, 11:03:35 »
IMHO atlaist ar mantas konfiskāciju visus, kas ir pieņēmuši acīmredzami negatīvus lēmumus, ieskaitot iepriekšējos sasaukumus.
Pārējos - bez kompensācijām.

Bet ko likt vietā? Kur tad ir tas Saulvedis ar svītu? PIetiekami ietekmīgs, pietiekami bagāts un tīrs? Kas nav saistīts ar līdzšinējo varas monstru? Un kas ir spējīgs to visu nodabūt no siles - ne tikai tieši 100, bet arī pārējos, kas a) uztur un norāda ceļu; b) barojas no iespējas laupīt?
Nekas cits kā smaga līmeņa revolūcija ar sekojošu izsūtīšanu, sazagtās mantas nacionalizāciju utt. te nelīdzēs. Vēzis jāizgriež ar visām metastāzēm, nevis jāuzlīmē plāksteris. Bet, redz, vēzim ir cilvēktiesības, plašas metastāzes, vēzis ir labi piebarojies, da ij ķirurga tā lāgā nav.

Jo nav jēgas izveikt pseidoatlaišanu un kārtējo rotāciju, lai tie visi maitas saņemtu papildu tūkstošus kompensācijā - tā teikt uzdāvināt vēl mazliet pie jau sazagtā.

Drīzāk bez visādām Saeimas atlaišanām būtu jāsāk aizdomāties, kāpēc mums nav alternatīvu līderu? Tādu, kuri Saeimā nesēž.

Vai ta Lembis sēž saeimā? Bet parādi komandē, ka šņakst.

Versija - paskatāmies, kurā valstī ir adekvāta sistēma, noalgojam importa politiķus uz līgumu - 1 termiņu ar specifiskiem noteikumiem [nekādas zilo tiesības uber alles - kā rāda komentāri, vairākums tautas par to nesajūsminās, utt.], plus domājošus vietējos, un lai savāc visu šļuru. Ir labi redzams, ka pašreizējā sistēma nesas kā autobuss bez vadītāja un bez bremzēm - līdz šim vadītāju nav, vēl kādu pusgadu arī nekas nenotiks, kamēr saplānos, sataisīs un pārbaudīs darbojošu sistēmu.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 26. novembris, 11:13:15 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #5 : 2016. gada 26. novembris, 13:04:44 »
Lembis? Bet es runāju par līderiem nevis "no augšas", bet - no apakšas. Lembis ir sistēmas sastāvdaļa.
Importa politiķi? ... domāju, nedarbosies variants, jo liela iespēja, ka labums tiks tai valstij, no kurienes šie nākuši. Mums - nekas nemainīsies īpaši.
Bet varianti - ir.
Es saprotu, ka latviešiem gribas nekļūt par tirliņiem citu acīs, bet ... kādi gan tirliņi bija luditi! Šodienas latvji par tādām izpausmēm noteikti augstprātīgi iesmietu, tomēr ... UK, kur savulaik, ja nemaldos, strādnieku kustība sākās ar iepriekšminētajiem rūpnīcu iekārtu lauzējiem, šodien valdība savus pilsoņus atšķirībā no LV uzklausa kaut drusciņ. Mans secinājums ir, ka, ja skatāmies attīstīto demokrātiju virzienā, tad arī tur viss savulaik ir sācies ar šodienas izpratnē visai bērnišķīgiem un radikāliem protestu veidiem.
Kas šodien spēj ietekmēt varas cilvēkus? Viņu personiskā manta vispirms, es tā domāju. Lūk, kad latvji beidzot aizdomāsies līda kam tādam un pārkāps pāri savai kalpa mentalitātei un gļēvumam, tad ... var parādīties cerība, ka kkas mainīsies. Bļaušana barā ar lāpām "Mēs esam latvieši" neko nemainīs.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2016. gada 26. novembris, 14:16:22 »
Lembis? Bet es runāju par līderiem nevis "no augšas", bet - no apakšas.

Parādi tu man tādu līderi, pliku kā baznīcas žurku, kas var novākt resnos, bagātos silesrijējus. Nekāds līdera talants un harisma neglābs no sistēmas iespējām, ja svaru kausos pretī nav nekā, izņemot apātisku tautu, kas velk dzīvību un domā, kā pabarot bērnus un nomaksāt obligāto reketu. Viena safabricēta lieta, kam tu nepierādīsi pretējo - jo labi algoti advokāti pierādīs pat to, ka tu esi nēģeris hermafrodīts. Un viss. Nav līdera.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #7 : 2016. gada 26. novembris, 15:19:44 »
Nu ta jāgaida bagātais Betmens, kurš sliktos novāks vai atmaskos, un atbrīvos tautu no važām.

Man šķiet, ka es laikam agrāk domāju, ka atlaist saeimu nav jēgas. Šoreiz nobalsoju par to, ka vajag. Tāpat jau tik daudz naudas tiek izplenderēts, tad lai nu palēkā vismaz.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2016. gada 26. novembris, 15:33:38 »
Parādi tu man tādu līderi, pliku kā baznīcas žurku, kas var novākt resnos, bagātos silesrijējus. Nekāds līdera talants un harisma neglābs no sistēmas iespējām, ja svaru kausos pretī nav nekā, izņemot apātisku tautu, kas velk dzīvību un domā, kā pabarot bērnus un nomaksāt obligāto reketu. Viena safabricēta lieta, kam tu nepierādīsi pretējo - jo labi algoti advokāti pierādīs pat to, ka tu esi nēģeris hermafrodīts. Un viss. Nav līdera.

Trix, nu, protams, nenotiek nekas tāds vienā dienā vai mēnesī! Y viss kaut kad vēsturē jau ir bijis.
Ja šodien nav, tad ir jāstrādā pie tā, lai pēc gadiem 10 būtu. Nu, es pat neieminēšos par islāmu, kurš citastarpā ir viens no derīgiem variantiem, kā izvirzīt resnvēderiem alternatīvas konkurentu veidolā. Par to y oficiālā propaganda nenogurusi rej, rēja un ries uz to, kur un kā vien varēs. Paskatīties vajadzētu, kā radās priekšnoteikumi 18. novembra republikas tapšanai? Nepiedzima ne Ulmanis, ne citi ar nimbu virs galvas, y uz pieres droši vien iededzināts nebija vārds "līderis". Kaut kā priekšgalā izvirzījās, kāds taču atbalstīja. Kas un kāpēc? Pačolēt, kas pirms tam notika, y kā tie līderi veidojās no pirmsākumiem? Jaunlatvieši, ar kuriem viss sākās ... Lauku skolotāji, y nekādi ne oligarhi y ne deputāti vai vietējie režīma atamani. Kā lauku skolotāji prata un spēja iesākt?
Tauta ir apātiska ŠODIEN, jo cerību neredz. Šī pati tauta nieka (1918. - 1940.) 22 gados valsti no pēckara situācijas uzcēla y vēl turīgi kļuva.
Ir situācijas, kad tiesas un advokāti vnk neuzdrošinās neko pīkstēt. Atkal vēsture - prokurors Dzenītis. Likumi ir, prokuratūras štats - ir, OMONs arī - ir, tik' izdarīt ar visu to neko nespēja ...
Un, ja nu tā nav, tad atcerēsimies vectētiņu Ļeņinu. Cik reizes viņš kādos mežos pie ezeriem nedzīvoja zaru būdiņās?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2016. gada 26. novembris, 15:57:37 »
Baidos, ka vectētiņš Ļeņins, kā baumo ne viens vien avots, tika jauki finansēts, un neba no cara tētiņa nīkulīgāko zemnieku puses...

Protams, gana daudz ļaužu, visi reizē skrienot ar pieri sienā, var izsist tajā caurumu.
Ar noteikumu, ka galvas veselas. Nevis pāris caurumus jau izdauzījušas, un pēc tam regulāri ar lauzni pa pakausi dabūjušas.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #10 : 2016. gada 26. novembris, 16:03:31 »
Izdauzīja caurumu un dabūja ar lauzni, tas ir 1905. - 1907. gada rezultāts. Un ko? Vai ilgi tā vara pēc tam vēl noturējās?
Un kurš finansēja tos pašus jaunlatviešus?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #11 : 2016. gada 27. novembris, 00:16:32 »
Hmzs, ņemot vērā ka Saeimu mēģina atlaist pastāvīgi, ļoti interesanti šķiet ka šoreiz iesaistījušies arī Krievijas Federācijas informācijas aģentūras. Ātrumā es varu iedomāties, ka Saeimas atlaišana radītu apjukumu nacionālajos spēkos, un radītu cerības Saskaņai un vēl kādam spēkam... lai sadarbotos ar Saskaņu. Latvieši gan ir jocīga tauta ;)

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #12 : 2016. gada 27. novembris, 06:43:25 »
Importa politiķi izklausās interesanti, bet, pieņemu, tad pieeja būtu pavisam tirgus ekonomikai pietuvināta un tād mikrouzņēmuma nodoklis pazustu momentā.

Visi, kuri atbalsta atlaišanu - ko vietā? Es uzskatu, ka atlaist var vien tad, ja zina konkrēti, ko grib redzēt vietā.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #13 : 2016. gada 27. novembris, 07:39:04 »
Hmzs, ņemot vērā ka Saeimu mēģina atlaist pastāvīgi, ļoti interesanti šķiet ka šoreiz iesaistījušies arī Krievijas Federācijas informācijas aģentūras. Ātrumā es varu iedomāties, ka Saeimas atlaišana radītu apjukumu nacionālajos spēkos, un radītu cerības Saskaņai un vēl kādam spēkam... lai sadarbotos ar Saskaņu. Latvieši gan ir jocīga tauta ;)

Mjā, pēc balsojuma par mikronodokli Saskaņa šobrīd būtu topā...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #14 : 2016. gada 27. novembris, 09:35:27 »
Izdauzīja caurumu un dabūja ar lauzni, tas ir 1905. - 1907. gada rezultāts. Un ko? Vai ilgi tā vara pēc tam vēl noturējās?
Un kurš finansēja tos pašus jaunlatviešus?

Kurš? EU?!
Vispār tā Ļeņina slapstīšanās pa zaru būdām ir mīts un par revolūciju viņš uzzināja, no nīsto rietumu avīzēm pie kapijas krūzes, ja nemaldos, vērojot Alpu daiļainavas un bij jāieslēdz virkni sviru visādās Vācijās, lai tas maitasputns pēdējā vagonā ielec. Tāpat vietā būtu palasīt paša kopotos rakstus, tad taptu zināms, ka Ļeņinu pieminēt kā labu piemēru ir tas pats, kā mēģināt rast kaut ko noderīgu UZŠĶĒRDĒJA PERSONĪBĀ, JO TAS TAK PA TUMSU VISU SASTRĀDĀJA - saudzēja guļošo zīdaiņu nervu sistēmas.