Man gribētos ticēt, ka esmu iedzīvotājs mierīgais.
Vismaz biju, bet laikam jau arī mans mērs būs pilns.
Jau rakstīju par to, kā konkrēta iestāde nemitīgi pieļauj neglītas kļūdas.
Ir jaunumi
Iesniedzu (
maijā) apmaksātos rēķinus par mācībām,
augustā (!) mani sazvanīja un pārprasīja vai esmu iesniegusi tikai par sevi un nevis par vēl kādu personu. / kamōn, tur maksājums 1x reizi mēnesī zem 3ciparu skaitļa/
Ā, OK, ja tas tikai par Jums, tad viss kārtībā.
Pienāk
novembra beigas. Man atnāk vēstule EDS, ka esmu samaksājusi XXX summu, man aprēķināta XX pārmaksa, ko man tomēr nemaksāšot, jo ....
rēķinus un bankas konta izrakstu neuzskata par apmaksas dokumentiem, nepieciešams esot čeks, kvīts u.c. (!!!!)
Lieki piebilst, ka atsūtītajā vēstulē nefigurē rakstīšanas / izsūtīšanas datums, kas nav korekti, jo īpaši, ja man esot tiesības rakstīt
sūdzību (!!!) 30 dienu laikā.
Vai man jāpiebilst, ka viņi kā pamatojumu min likumu, kurš nav spēkā ar 2016.gada 1.janvāri (to izošņāju tikai šodien)?
Vai tiešām šajā valstī obligāti jāapgūst grāmatveža un jurista profesijas, lai saņemtu to kas pienākas?
Un kāpēc valsts iestāde tūļājas pusgadu un rezultāta nav, bet man ir tikai 30 dienas?
Kāpēc "šie", ar simtiem darbinieku un piemērotām izglītībām, TĀ kļūdās, bet man bez juridiskās un grāmatvežu kursiem, jāspēj īsākā laikā atrast visas kļūdas?