Autors Tēma: Te kāds kustas?  (Lasīts 30344 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Te kāds kustas?
« Atbilde #45 : 2017. gada 18. marts, 23:45:51 »
Paldies par atbildēm. Sapratu, ka milzu atšķirības nav, vienkārši soļo vai soļo ar nūjām.

Galīgi nesaprati. Iesaku pamēģināt, bet ar instruktoru, lai ir pareizi soļi, temps un roku stāvoklis

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #46 : 2017. gada 19. marts, 14:13:15 »
Esmu redzējis korporatīvā pasākumā vīrus, "tipa Zigfrīds", kas plātās par nūjošanas bezjēdzību un "tantīšu sportu" un šos pašus vīrus pēc 10 km, kad trenere viņus kārtīgi nodzinusi, kur viņiem mēle pār plecu un knapi var kājas pavilkt. Tā kā slodzi var dabūt. Man gan vairāk patīk skriet, jo atkarībā no pašdisciplīnas īsā laika posmā var dabūt lielāku slodzi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #47 : 2017. gada 19. marts, 20:46:31 »
Ko jūs piesienaties? Zigfrida aktivitātes ir tauku audzēšana - ne skriešana, ne kas līdzīgs neinteresē. 200 gadus dzīvot plānojis neesmu. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2017. gada 19. marts, 21:15:59 »
Ko jūs piesienaties? Zigfrida aktivitātes ir tauku audzēšana - ne skriešana, ne kas līdzīgs neinteresē. 200 gadus dzīvot plānojis neesmu. :)

Kkā bija tādas aizdomas. Saturs un forma parasti kādā mijiedarbibā ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #49 : 2017. gada 20. marts, 13:07:23 »
fiziskās aktivitātes nepaildzina dzīvi. Izņemot, ja salīdzina ar galējībās novestiem mazkustīguma precenedtiem.
Bet tās ļauj iegūt prieku, aizmirst nogurumu, patikt sev (un citiem-ām), un rada mirdzumu acīs. Vairāk jau neko.
Tas, protams, paņem laiku, liek saņemties, pārvarēt sevi, sākumā atbildēt pašam sev uz jautājumu - priekš kam man tas ir vajadzīgs, iet ārā tad, kad "normāli" cilvēki sēž zem deķa pie silta televizora, papildus drēbes pirkt/mazgāt, svīst, iegūt sporta traumas, tērēt tam līdzekļus, mainīt dzīvesveidu.
To nevajag darīt, ja neesi tam gatavs. Ja neredzi tam jēgu. Dzīvo tā kā ir, varbūt tā ir arī labi. Tikai nebrīnies par tiem, kam acis mirdz

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #50 : 2017. gada 20. marts, 16:52:46 »
Mirdzumu acīs var dabūt gatavu daudz un dažādos veidos. Arī, uz dīvāna sēžot.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #51 : 2017. gada 20. marts, 17:29:26 »
Tas arī tiesa  :shampis:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #52 : 2017. gada 20. marts, 18:58:19 »
Un neviens likums neaizliedz iztikt pilnībā bez endorfīniem, tieši tāpat kā, starp citu, arī citiem atņemt viņējos ... to arī neaizliedz it neviens likums.  ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2017. gada 20. marts, 20:33:27 »
Kā bija tas teiciens - kamēr kusties, tikmēr dzīvo?
Nu, man patīk tās sirmās kundzītes ar nūjām, lai cik tizli un garām ar tām nu neizpildītos.
Tāds mīļums :)
Un tad nav īgņas, kurām viss slikti. :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #54 : 2017. gada 20. marts, 21:11:17 »
Tēmu varētu attīstīt arī tālāk, tikai tad būs klāt admini un sāks kārtējo reizi presēt par to, ka ir aiziets offtopikā. Bet jūs skrieniet, skrieniet un nūjojiet ... Es paslinkošu.  :hi:  Katram savs, tā teikt.  :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #55 : 2017. gada 20. marts, 21:46:48 »
Īsti nepiekritīšu, ka fiziskās aktivitātes nepaildzina dzīvi. Kustības - tā ir dzīve. Un, pat ja nepaildzina, tad vismaz dzīves kvalitāti uzlabo, jo veselību uztur. Labāk tak dzīvot, veselīgam un aktīvam esot, nekā stīvam un slimam, ne? (Tas, protams, ja mēs runājam par hobija aktivitātēm priekam un veselībai, ne lielo sportu, kas veselību drīzāk sabeidz).

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #56 : 2017. gada 20. marts, 22:32:30 »
Ir cilvēki, kuriem šobrīd ir dota iespēja ... Ja tā iespēja ir dota, tad mans uzskats ir, ka tā ir jāizmanto ar efektivitātes koeficientu, kurš tiecas uz 100%. Ja fiziskās aktivitātes šajā kontekstā ir lieka laika izšķiešana, tad manuprāt ir pareizāk ar tām nenodarboties. Citiem vārdiem sakot, skriešu un nūjošu vai nu tad, kad iespēju dzīvē iet uz priekšu nebūs, vai arī tad, kad tās būs izmantotas un varēšu atļauties plezīru. Stāv priekšā ļoti naudietilpīgs projekts (iespējams), jātiek galā vēl ar jau iesāktajiem, bet līdz galam nepabeigtajiem. Ja viss izdosies, pēc gadiem ar sievu būsim penzionāri bez finansiāla rakstura problēmām, beidzot varēsim ceļot, un LR LM VSAA nebūs tā institūcija, kura to būs nodrošinājusi vai nodrošinās. Kāda te skriešana? Labprāt palieku bez fiziskās formas un mirdzošajām acīm patlaban. Cerībā uz nodrošinātām vecumdienām .... Jūsu Zigfrids.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #57 : 2017. gada 20. marts, 22:35:16 »
... un ceru, ka sīči turpinās tādā pašā garā ...
Ceru, ka pienāks laiks un varēsiet palepoties arī Jūs. :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #58 : 2017. gada 20. marts, 22:55:10 »
Un ko dos tās finansiāli nodrošinātās vecumdienas, ja abi ar kundzi nespēsiet pakustēt?
Domā būs piķis un būs kustība extremitātēs? :D
Kustība rada enerģiju, ne vien patērē.
Ka tik nesanāk aplauziens ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #59 : 2017. gada 20. marts, 23:07:33 »
Un ko dos tās finansiāli nodrošinātās vecumdienas, ja abi ar kundzi nespēsiet pakustēt?
Domā būs piķis un būs kustība extremitātēs? :D
Kustība rada enerģiju, ne vien patērē.
Ka tik nesanāk aplauziens ;)

Zini, man viens klasesbiedrs ... gāja uz zāli, sportoja ... un pirms gadiem diviem atnāca man īsziņa ar uzaicinājumu ierasties uz atvadām Rīgas Krematorijā ... Ja zinātu, cik kuram atvēlēts un kurā vietā spilventiņš laikus jānoliek, tad viss būtu daudz vienkāršāk, ne? Es, kā smejies, ne uz zāli neeju, ne skrienu, ne nūjoju, bet vēl koka kastē neatrodos. Tikpat labi, iespējams, varu vēl vienu otru aktīvistu pārdzīvot. :) Un vienā palātā ar vienaudžiem - aktīvistiem pēc tam ārstēties.
Ak, jā, es ārstus citā vietā un lietā klausu, - nesmēķēju un alko nelietoju vispār. Un sieva mana - tieši tāpat. Vot, te ir mūsu iespēja!  :rofl: