Autors Tēma: Papēžu augstums  (Lasīts 3632 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Papēžu augstums
« : 2016. gada 17. decembris, 19:46:55 »
Uz cik cm augstiem papēžiem staigājat? Un vai ir ērti? P.S. Nav runa, protams, par 3 un 4 cm papēdi, bet jau 7 un 9?

Atslēdzies Luīze

Re: Papēžu augstums
« Atbilde #1 : 2016. gada 17. decembris, 20:17:05 »
Nejūtos ērti uz ļoti augstiem papēžiem. Darbā velku kurpes uz vidēja augstuma papēžiem, āra apavi man ir uz zemiem papēžiem, lai varu droši un stabili pārvietoties.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #2 : 2016. gada 17. decembris, 20:34:15 »
Nav papēžu. Ikdienai.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3 : 2016. gada 17. decembris, 21:26:14 »
Ikdienai 7-9 nē. Nespēju iedomāties, kā staigātu tos attālumus uz darbu un atpakaļ ar pastaigas līkumiem, ko esmu pieradusi.
Bet darbā ieviesu maiņas kurpes, kurām varētu būt 7 cm papēdis. Doma - kaut nedaudz pieradināt kājas pie papēžiem, lai izejamā brīdī uz papēžiem nesanāk galīgi klumzāt. Taču darbs ir sēdošs, staigāšana pamatā līdz printerim un atpakaļ.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #4 : 2016. gada 18. decembris, 03:15:32 »
Man ir visaadi apavi - no Dr Martens zaabakiem liidz smalkaam izejamajaam kurpiitem. Atkariibaa no kurpju kvalitaates juutos eerti apavos liidz/ap 10cm. Ne visai patiik kurpes ar platformu, lai gan ir dazhi paari. Ikdienaa - kaa sagribas, varu 'baleriinaas' noskraidiit, bet tikpat labi savaas 10cm augstpapeedenees 8h nojozt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2016. gada 18. decembris, 07:27:30 »
Uz tik augstiem papēžiem ērti nemēdz būt pēc definīcijas. Nu vismaz man. Velku, ja vajadzība liek. Un ar kaifu novelku, kad tā beigusies.
Tai pat laikā man nepatīk "balerīnas" un apavi, kā es saku, "bez zolēm".

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #6 : 2016. gada 18. decembris, 08:37:56 »
1 - 2 cm. Ir diezgan ērti.

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2016. gada 18. decembris, 11:42:07 »
Acīmredzmi neesmu tēmas mērķauditorija.
Nebūtu ērti ar 7-9+cm papēžiem.
Ne staigāt, ne auto vadīt, kur nu vēl kkur ārpus pilsētas doties.

Vairumā no uzskaitītā arī ar 4cm arī diez vai, kgan ikdienas Timberlandiem ar visu zoli ir 4cm un ir ok arī mežā.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2016. gada 18. decembris, 11:58:23 »
Kāpēc man ikdienā būtu jāstaigā uz tik augstiem papēžiem? Esmu gana slaida, lai nebūtu sevi mākslīgi jāpagarina. Uz papēžiem ikdienā staigā mazas meitenes vai tās, kas grib it kā izpatikt vīriešiem. Un stāsts par to, ka tās ir ērti, laba lieste utt....atļaujiet pasmaidīt un neticēt  :)

Atslēdzies itta

« Atbilde #9 : 2016. gada 18. decembris, 13:35:03 »
Man patiik un ir eerti no 7. Nemaaku zemoapeedenees staigaat... Sobriid pamataa 10 cm diezgan masiivi stabili papeezi... spilkas neskjiet eertas...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #10 : 2016. gada 18. decembris, 15:45:28 »
Katram savs. Neesaju to, kas patiik, skaisti izskataas, sader ar apgjeerbu. Runaajot par izpatikshanu viirieshiem - man nav probleemu, ja draugs paluudz/ veelas mani redzeet kaadaa noteiktaa kleitaa.. vai bez taas :)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #11 : 2016. gada 18. decembris, 16:50:21 »
telpās,kur strādajot jāpaspēj fixi pārvietoties,velku balerīnas,kuras savukārt uz ielas neuzvilktu.Absolūta čību sajūta.
pavasarim/rudenim 8-10 cm,bet tā kā pamatā ar auto,tad tos 10cm neizjūtu.
vasarā,brīvā režīmā iešļūcenes,"jēzenes",platformenes,kam papēža augstumu nejūt,varbūt vnk man ir labas kurpes.
vieni,ļoti kvalitatīvi zābaki,šiki,bet papēdis tomēr paaugsts. velkami vien smuki izskatīties,pēc tam gribas pret sienu šos :)
nupat iepirku ECCO zābīšus,Papēdis 8-9cm,glīši,ērti,dienu kājās,nejūt nogurumu,bija vērts pirkt.
ko nu mūžā neesmu iemācījusies-ikdienā staigāt"botās",nu sporta apavos,kas nesen bija modē pat pie kostīma un kleitas. ja nu tūrismā,jā.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2016. gada 18. decembris, 23:54:40 »
Nomērīju - vieniem zābakiem 9, otriem - 10. Kurpes darbā varētu būt 7.
Man ir ērti.
Ģērbjos ne vīriešu, ne auguma dēļ, bet tā kā MAN patīk. Gribu šļūcu arī savos bezpapēžu zābakos, vieni ir.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #13 : 2016. gada 19. decembris, 10:35:25 »
Patlaban kurpes 8 cm.
Un jā, jā, Nāra, lieste ir ļoti ērta, kājas nenogurst.  :) Un vīrieši visriņķī, jo darbs tāds. Izpatikt netaisos, nav jau 16.
Vieni zābaki - 2.5 cm, otri - 9 cm. Velku atkarībā no laikapstākļiem.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #14 : 2016. gada 19. decembris, 11:06:15 »
Domāju, ja pierasts staigāt uz augstiem papēžiem, tad nenogurst, ja nav pierasts - vienalga kāda lieste. Jau rakstīju, ka tāpēc darbā kājas nedaudz trenēju, lai, kad sagribas iziet uz papēžiem, nav jāmokās. Turklāt, jau vienā apavu tēmā bija apspriests, ka ir cilvēki, kam neviena jauna kurpe neberž, ir - kam grūti atrast tādas, kas uzreiz ērtas. Ar augstpapēžu kurpēm, manuprāt, vēl grūtāk.
Un kā noteikt, cik laba lieste - veikalā piemērot, var šķist labi, bet tiklīdz vairāk jāstaigā, paliek skaidrs, ka nekāda staigāšana nesanāk.
Vislabāk staigājas, ja papēdis kādus 1,5-2 cm augstāk nekā purngals.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck