Man tīri labi patīk gan homeopātija, gan atsevišķi uztura bagātinātāji, bet ar nosacījumu, ka man tos ieteicis kompetents ārsts, nevis uzbāzīgs izplatītājs.
Personīgi zinu 2 cilvēkus, kuri ikrītu kā uz Dievkalpojumu devās uz nugabest paklājiņsildīšanu. Tālē vērstais skats un runas tikai par to vien, to vien, to vien, to viennnn...
"Pat vecāmāte bērnībā teikdama - nesildi muguru pie krāsns- esot kļūdījusies, jo mugurkauls esot jāsilda, it īpaši labi, ja līdz 60 grādiem ..." Oi...
Šis tas ir jēdzīgs arī no Koraļļu kluba piedāvājuma. Esmu izmēģinājusi viņu zobu pulveri - man ļoti patīk, labāka, tīrāka sajūta, kā pēc zobu pastām. Tīrā bauda vakarā vīram ar tādiem zobiņiem iekost
Bijām vienos dārza svētkos, vajag ar man apmīļot katru suni, ko redzu. Bišķi iešņāpa vaigā. Saimnieku radiniece, kādu tur produktu izplatītāja, uzsmērēja man uz vaiga izplatāmo alvejas preparātu. Sadzija fantastiski, pat zilums neveidojās. Vēlāk domāju nopirkšu, bet tā cena, CENA... Nu lab, katru dienu man vaigā neiekož, iztiks.
Tā pati dāma bija ņēmusies apstrādāt mana vīra vecākus. šitas kuņģim, šitas aknām, šitas sirdij. Vīratēvs teica, pati viņa katru dienu sauju visādu tablešu norijot - hlumps. Un tāda enerģija, ka skrēja kā ar petardi dibenpusē. "No vistīrākajām Alpu pļavām, ražotas USA"... Vīramātei no tām tabletēm vispirms kļuva slikti ar kuņģi, tad ar sirdi.
Mans secinājums - no visa dažādo izplatītāju klāsta ir arī jēdzīgas lietas, bet, lai zinātu ieteikt ko konkrētu, nepieciešama medicīniska izglītība.
Vienreiz, kad bija modē "pērkamkopā", skatos - masāža ar kādu tur aparātu man ērti sasniedzamā vietā. Cena iepriecina.
Guļu un baudu. Un tad mani sāka apstrādāt - vai jūs vēl to un šito un vēl to un jums obligāti nepieciešams šitais.
viņa esot mediķis(medmāsa), viņa zinot ieteikt - para-pam-pam.
Neļāvos. Citā reizē viņa žēlabaini saka - vai es tik slikti jums piedāvāju, ka jūs neko negribat klāt pirkt? Saimniece liekot un spiežot