Autors Tēma: Sektas  (Lasīts 8435 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Sektas
« Atbilde #30 : 2016. gada 20. decembris, 18:17:35 »
A tas, ka Gruzijā lidlaukā, kas ir pa ceļam uz Tbilisi nosēdās NATO transporta lidmašīnas, kļūstot par klusējošu buferi RU armijai Tev vienkārši nebij zināms? Bet es pagaidīšu garantijas, jo par pilnu rubli cilvēku, kas saka - lec uz galvas, tur dziļš, es turēt netaisos. Lūdzu adekvātas garantijas, nevis RU muldoņu. Pretējā gadījumā Tu esi akls fanātiķis.

Mao, mēs šeit par ticību sarunājamies. Nu, es ceru, Tu saprati, ka tas nozīmē, ka nekādu garantiju no manas puses nebūs. Un starpreliģiski disputi ir pati neproduktīvākā nodarbe. Tev - tava ticība, man - mana, citiem - analoģiski.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #31 : 2016. gada 20. decembris, 18:19:38 »
Stāsts iz dzīves - mūsējie skraida pa Salaspili, visi bruņoti, formās, šaudās ar salūtenēm, lidinās helīts, trobele pamatīga - nu imitē separātistu trenkāšanu. Te no mājas izskrien skuķi, bļaudami: "Naši prišļi, NAŠI!" Tas bij oktobrī. Šogad.

A ko Tu sagaidi no cilvēkiem, kuri nevienam nav vajadzīgi vispār. LV vara piesolīja nulles variantu pilsonības piešķiršanā un piečakarēja. Metās pie lielās Krievzemes pupa, arī atgrūda. Y ko?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #32 : 2016. gada 20. decembris, 18:19:43 »
... otrkārt, parunā kā līdzīgs ar līdzīgu ar vietējiem krieviem par jautājumu, vai viņus kāds gaida lielajā Krievzemē?
Varu Tev atklāt baismīgu noslēpumu! Viņi tur nevienu neinteresē pa lielam. Un to man ne reizi vien ir teikuši tie, kuri atvaļinājumā aizbraukuši pie radiem kādā Saratovā. Par attieksmi, ja tomēr neticas, manuprāt, uzskatāmi liecināja KF valdības piedāvājums tautiešiem repatriācijas programmā pirms gadiem pieciem. Laipni lūgti uz Maskavu? Vai varbūt - uz SPēterburgu? Da, nē! Uz bomžatņiku kkādā pilsētelē bez darba vietām! Uz turieni - laipni lūgti!
Tiešām domā, ka viltīgais Putins neizmantotu tādu iespēju kā 5. kolonna? Nu, varbūt tad viņš nav viltīgs, bet ir muļķis, ja cer uz paša pazemotu tautiešu atbalstu iebrukuma gadījumā.

Kāds sakars? Kur fakti par miermīlīgumu? Kur šim tekstam jēga?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #33 : 2016. gada 20. decembris, 18:20:45 »

Mao, mēs šeit par ticību sarunājamies. Nu, es ceru, Tu saprati, ka tas nozīmē, ka nekādu garantiju no manas puses nebūs. Un starpreliģiski disputi ir pati neproduktīvākā nodarbe. Tev - tava ticība, man - mana, citiem - analoģiski.

Tad Tu esi sektants.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #34 : 2016. gada 20. decembris, 18:23:52 »
Kāds sakars? Kur fakti par miermīlīgumu? Kur šim tekstam jēga?

Es tā naivi domāju, ka, ja būtu plāns iebrukt, tad krievi te staigātu sekstes sacēluši, nevis kā tagad, - ne īsti dzird ne redz šos. Y krievu kopienā - nekādas vienprātības. Ja būtu gatavota augsne iebrukumam, viss jau sen būtu sakārtots - liekie ar saviem tarakāniem ievilkti kaktiņā un apskaidrots, lai nevirina žaunas.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #35 : 2016. gada 20. decembris, 18:40:23 »
Pa pa, nejauc pīļu mēslus ar aknu pastēti!
Ticu Vējamātei, Belcebulam un astoņu miroņgalvu novārījuma brīnumdziednieciskajām spējām. Kas i? Nav tā visa?
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #36 : 2016. gada 20. decembris, 19:16:59 »
Labi, Mao, es esmu sektants.
Tad man jautājums Tev. A kur te, LV, ir tā medus muca, kura tiiiiik traki Putinam vajadzīga? Zelts? Nafta? Urāna rūda? Superattīstītā ekonomika? Kādi citi resursi? Kas?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #37 : 2016. gada 20. decembris, 19:19:06 »
Forumu laikam nevarēs par sektu ieskaitīt, jo te neviens negūst materiālu labumu

Atslēdzies Mao

« Atbilde #38 : 2016. gada 20. decembris, 20:08:15 »
Tad man jautājums Tev. A kur te, LV, ir tā medus muca, kura tiiiiik traki Putinam vajadzīga? Zelts? Nafta? Urāna rūda? Superattīstītā ekonomika? Kādi citi resursi? Kas?

Teritorijas ir nodokļi un ietekmes placdarmi, pārrunu, tirgošanās, maiņas objekti. Kaut kāds čau, īstenībā....

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #39 : 2016. gada 20. decembris, 20:16:49 »
Es Mao sektā. Zigfrīda sektantus "krievijanekadunnevienamneuzbrūk" ienīstu. Esmu gatava tos pat apkarot.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #40 : 2016. gada 20. decembris, 20:17:56 »

Bļin, Zigi, tu tak esi glupš!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #41 : 2016. gada 20. decembris, 20:40:59 »

Es tā naivi domāju, ka, ja būtu plāns iebrukt, tad krievi te staigātu sekstes sacēluši, nevis kā tagad, - ne īsti dzird ne redz šos. Y krievu kopienā - nekādas vienprātības. Ja būtu gatavota augsne iebrukumam, viss jau sen būtu sakārtots - liekie ar saviem tarakāniem ievilkti kaktiņā un apskaidrots, lai nevirina žaunas.

Nu skaic tak, ka nekādu plānu nav. Visas sanāksmes un apspriedes tiek translētas tiešraidē radio un TV. Un tur par neko tādu nav runājuši.

Nu par Krimu taču iepriekš jau pateica, ka gatavojas iebrukt , vai ne?

:banhead:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #42 : 2016. gada 20. decembris, 20:50:03 »
Atceraties filmu "The Independence day"? Tur uz debesskrāpju jumtiem salīda sektanti ar plakātiem "welcome" sveicināt svešos. Cik debili stulbi ir mirt, tāpēc, ka nepadomāji. Ir tādi varoņi - stāv par tuvu perona malai un smaida...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #43 : 2016. gada 20. decembris, 21:16:43 »
Un atgriežot mūs visus uz tēmas tēmas - tad sektants mums būtu, laikam tāds, kurš akli paļaujas un kvaziautoritāru personu apgalvojumiem. Nedomājoša marionete gatava lietošanai. Acīmredzot ekstraverts ar vāju pašsaglabāšanās instinktu un kritisko domāšanu. Savu iedomu un principu vergs, ko izmanto manipulējot gan pastarpināti, gan brutāli čamdot smadzenes dūres blieziena attālumā. Tāds apskaužami stoicisks pūt un palaid...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #44 : 2016. gada 20. decembris, 21:47:00 »

Tad Tu biji dzirdējis par tām NATO lidmašīnām? Tagad esi. Ir kādas domas? Kas Tev pamainījās Tavos apsvērumos? Es nepamanīju, ka lasi ar.