Autors Tēma: Sektas  (Lasīts 8468 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Sektas
« Atbilde #60 : 2016. gada 20. decembris, 22:49:32 »
Un? Tagad man būtu kā pingvīnam uz vēlēšanām jāiet izvēlēties mazāko ļaunumu? Es uz vēlēšanām vienkārši neeju vispār. Šeit - tas pats princips. Zigfrids neuzskata, ka mums nu būtu jāatrod sev vismīļākie, visjaukākie un visžēlīgākie, bet tomēr - kaklakungi. mazākais no ļaunumiem kārtējo reizi. Ja melo visi (un tā tas arī ir), tad pastāv opcija arī neticēt NEVIENAM. Grūti, bet pierast var.
A vai tad kāds te par vēlēšanām runā? Un vēl liek tev iet piespiedu kārtā?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #61 : 2016. gada 20. decembris, 22:51:48 »
Lai tā būtu. Protams, KF loģika reizēm pazūd, bet tomēr ... Iznomāt Tālajos Austrumos n-tos simtus kvadrātkilometrus ķīniešiem lauksaimnieciskajai darbībai, jo tur vnk nav no krievu puses, kam ne dzīvot, ne saimniekot, un tajā pašā laikā ņemt kara cirvi un iet iekarot jaunas?

Viņi neko neiznomā, viņi pērk sabiedrotos maksājot ar zemi - kārtējais maiņas darījums. Kad vajadzēs EU piedraudēt, var noderēt Daugavpils un Tad neslēpies...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #62 : 2016. gada 20. decembris, 22:52:28 »
Pag - Tu saki, ka ziemas nebūs. Šeit ir ļauži, kas notic Tev. Ja viņu tuvie noticot Tev nosals krustcelēs, ko Tu darīsi? Ja man lieki noticēs - būs liekas kamanas, ja tev - līķi. Ko Tu darīsi, pie sliktā scenārija? Man vajag sūda jēdzīgu atbildi.

Mao, par iestāšanās sekām vienā vai otrā sektā atbild katrs pats personiski. Es ticu, - es arī nosalšu tais krustcelēs. Es nesaku, ka nav jābūt gatavām tām kamanām ziemai, bet visam ir savas loģiskas robežas. Man gan ir tāda sajūta, ka saimnieks nu jau kādas divdesmitās kamanas gatavo ... Ziema barga būšot, - bez trim desmitiem kamanu neiztikt!
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #63 : 2016. gada 20. decembris, 22:53:09 »
Lai tā būtu. Protams, KF loģika reizēm pazūd, bet tomēr ... Iznomāt Tālajos Austrumos n-tos simtus kvadrātkilometrus ķīniešiem lauksaimnieciskajai darbībai, jo tur vnk nav no krievu puses, kam ne dzīvot, ne saimniekot, un tajā pašā laikā ņemt kara cirvi un iet iekarot jaunas?
Oi, Zigi, tu toč Antiņš.
Nu tak redzi, ka ir gājuši ar to cirvi visur, kur vien var, iet joprojām, visas teritorijas sev grābj un pietur, kaut apkopt nevar. Vai varbūt neredzi?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #64 : 2016. gada 20. decembris, 23:02:12 »
Viņi neko neiznomā, viņi pērk sabiedrotos maksājot ar zemi - kārtējais maiņas darījums. Kad vajadzēs EU piedraudēt, var noderēt Daugavpils un Tad neslēpies...

Oi, jā! Daugavpils! Jā, es arī par to pašu domāju. Bet varbūt tomēr vajadzēja labāk samaksāt latviešu ģimenēm kādu pabalstiņu par dzīvošanu Lotgolā, y ieguldīties darba vietu radīšanā tajos krajos, y pēc neilga laika D-pils un Lotgola vairs nebūtu potenciālā Luganska-2? Ieguldīt naudiņu tā vietā, lai svešiem karavīriem to pašu naudiņu samaksātu un šautu gaisā dzīvu naudu gandrīz nepārtrauktās mācībās?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #65 : 2016. gada 20. decembris, 23:03:04 »
Mao, par iestāšanās sekām vienā vai otrā sektā atbild katrs pats personiski. Es ticu, - es arī nosalšu tais krustcelēs. Es nesaku, ka nav jābūt gatavām tām kamanām ziemai, bet visam ir savas loģiskas robežas. Man gan ir tāda sajūta, ka saimnieks nu jau kādas divdesmitās kamanas gatavo ... Ziema barga būšot, - bez trim desmitiem kamanu neiztikt!

Ar pliku ticību miljoni ir nahren nosaluši un Tu arī neizspruksi. Kur divdesmit kamanas Tu redzi? 1967. gada Zviedru AK4 ir tās kamanas? Patiesība ir tā, ka saimnieks ieplestām acīm, kā Tu, ir nogulējis laika prognozi un mums nav pat vienu kamanu. Tikai saimniekam prāta pietiek kļūdu labot... . A pelēkā masa var pagaidām turpināt ballēties, nav viņu druva.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #66 : 2016. gada 20. decembris, 23:09:47 »
20 kamanas = 1000 militārpersonu no Kanādas, piemēram.
Bet tagad, arlabunakti. Rīt jāstrādā.

P.s. Būtu interesanti uzzināt, kā šajā kontekstā izskatās to 200+ novecojušo lūžņu pirkšana no GB armijas? Vai tikai nenosals arī Mao ar visām tādām kamanām? Un vai šī histērija nav lieeelisks aizsegs kādam atkal pazagties caur iepirkumiem, utml.? tie, kuri tos bruņutransportierus (?) iepirka, kā domā? Ticēja, ka būs KF iebrukums? Tāpēc tādas labas kamanas iegādājās?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #67 : 2016. gada 20. decembris, 23:10:52 »
Oi, jā! Daugavpils! Jā, es arī par to pašu domāju. Bet varbūt tomēr vajadzēja labāk samaksāt latviešu ģimenēm kādu pabalstiņu par dzīvošanu Lotgolā, y ieguldīties darba vietu radīšanā tajos krajos, y pēc neilga laika D-pils un Lotgola vairs nebūtu potenciālā Luganska-2? Ieguldīt naudiņu tā vietā, lai svešiem karavīriem to pašu naudiņu samaksātu un šautu gaisā dzīvu naudu gandrīz nepārtrauktās mācībās?

Ā, kad mani šaus es tagad zinu ko bļaut - jobanā valdība!

Ja, un ko ta vietējie neattīsta savu kraju? Tur nav džeku, kas māk ne tikai zavodus izzagt, bet arī būvēt? Tā jocīgi sanāk... moš postoša mentalitāte dominē? Nē, nevar būt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #68 : 2016. gada 20. decembris, 23:12:27 »

1000 kanādiešu = NATO lidmašīnas Gruzijā, tas pats buferis, tas maksā naudu, sargās arī tādus kā Tu. Bet tām tak Tu netici...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #69 : 2016. gada 20. decembris, 23:16:17 »
1000 kanādiešu = NATO lidmašīnas Gruzijā, tas pats buferis, tas maksā naudu, sargās arī tādus kā Tu. Bet tām tak Tu netici...

Tos babajus no rietumiem es savos Ādažos ikdeinā redzu. Skaitījis gan neesmu, bet varu par aptaustīt.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #70 : 2016. gada 20. decembris, 23:18:18 »
Labi, viss! Arlabunakti!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #71 : 2016. gada 20. decembris, 23:18:34 »

P.s. Būtu interesanti uzzināt, kā šajā kontekstā izskatās to 200+ novecojušo lūžņu pirkšana no GB armijas? Vai tikai nenosals arī Mao ar visām tādām kamanām? Un vai šī histērija nav lieeelisks aizsegs kādam atkal pazagties caur iepirkumiem, utml.? tie, kuri tos bruņutransportierus (?) iepirka, kā domā? Ticēja, ka būs KF iebrukums? Tāpēc tādas labas kamanas iegādājās?

Kur ir tas konteksts šajā diskusijā? Kāds sakars drošības tēmai ar korupciju? Tu staigā pliku di@su, lai zagļi bikses nenozog?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #72 : 2016. gada 20. decembris, 23:21:56 »
Kur ir tas konteksts šajā diskusijā? Kāds sakars drošības tēmai ar korupciju? Tu staigā pliku di@su, lai zagļi bikses nenozog?

Konteksts ir vienkāršs. Vai tie lūžņi tika pirkti ar domu, ka ar to palīdzību tiks atvairīts KF uzbrukums? Kas bija tie īstie apsvērumi tavuprāt? Mans variants gan ir citāds - pati armijas vadība netic nekādam KF iebrukumam, ja savai armijai nopērk ko tādu. Jeb varbūt domā cepurēm nomētāt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #73 : 2016. gada 20. decembris, 23:25:34 »
Viss, atvaino! Sieva gultā salst viena!  :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #74 : 2016. gada 20. decembris, 23:30:30 »
Nopirkti ir izlūkošanas bruņutransportieri, nelieli ātri visurgājēji. Neoficiāli - makten piemēroti diversijām, pretinieka aizturēšanas, pretinieka rindu retināšanas operācijām un straujas notīšanās no notikuma vietas bez liekas varonības, liekvārdības un zaudējumiem vajadzībām. Pilnībā saskan ar iespējamo stratēģiju gaidot papildspēkus.

Pie kam, tas ko mēs pērkam, tiek saskaņots ar saimnieka kopējo koncepciju, par kuru Tev nav un nebūs ne jausmas un nepienākas. Bez NATO zieģeļa mēs tikai bikšu gumijas iepērkam, jā ir vēl sovjetu gājieni sūdus nopirkt par otkatu, bet viņi visi tiek pierakstīti...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 20. decembris, 23:39:17 no Mao »