Autors Tēma: Politiskais sektantisms..  (Lasīts 5760 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Politiskais sektantisms..
« : 2016. gada 21. decembris, 11:44:28 »
Protams, tēma no "sektu" tēmas. /nečakarēsim autora tēmu un atvieglosim darbu adminiem :)/ Kaut gan pēc būtības nemaz jau tik kardinālu atšķirību nav.. Bet un mārrutks ar to..

Pēc tāda iedalījuma es arī esmu sektants. Esmu "nekadneticikrievijai" sektā.  Tas ir pierādījies ne vienu vien reizi.
Toties "rusofobijas" un "kāpēc gan krievijai Latvija/Baltija/, ja ir tikai šprotes" sludinātājiem ar argumentiem diezgan švaki. Jo vēsture liecina par pretējo.

Kāpēc vispār tēma?

Dažam labam derētu palasīt šito:
https://www.novayagazeta.ru/articles/2016/12/17/70930-bolshaya-igra-so-spuschennymi-shtanami

Raksts par apvērsuma mēģinājumu Melnkalnē un ru ģeopolitikas izpratnes principiem kopumā

"А новых Черногорий следует ожидать. Кремль не оставляет попыток заняться тем, что у нас по какому-то недоразумению называется «геополитикой». То кто-то взломает сервер Демпартии США, то хакнет TV 5 Monde , то начнет шестимесячную атаку на Бундестаг, то пророссийских активистов поймают за руку в ходе организованных ими протестов против добычи сланцевого газа в Болгарии."
........

"Дело в том, что вся эта судорожная имитация геополитики не имеет под собой главного — экономического фундамента. Нам попросту нечем привлечь тех, кого мы бы хотели видеть в своей «геополитической» орбите. У нас нет ни технологий, ни кадров, ни денег. В этих условиях единственным ноу-хау для России является возможность испортить той или иной стране жизнь, и то эта возможность падает обратно пропорционально третьей степени расстояния данной страны от наших границ. Украине мы еще можем испортить жизнь, а черногорскому премьеру Мило Джукановичу — уже нет.
Знаете, что самое обидное в истории с Черногорией? Да ровно то, что премьер, который 25 лет сидит у власти и который действительно получил огромное количество русских денег, — не считает надобным считаться с Россией по той простой причине, что минусы от сотрудничества с Россией перевешивают плюсы."

Atslēdzies daddy

Re: Politiskais sektantisms..
« Atbilde #1 : 2016. gada 21. decembris, 12:50:56 »
Pēc tāda iedalījuma es arī esmu sektants. Esmu "nekadneticikrievijai" sektā.  Tas ir pierādījies ne vienu vien reizi.

laba piesardzīgo cilvēku sekta :) 
man jūsu sektā nepatīk tikai viena lieta - "mēsticameu-nato" un visādiem ar to saistītiem līgumiem, pantiņiem u.c. uz papīra rakstītām figņām ...

Paskaidrošu:
1. Jā, no Krievijas nekas labs nav nācis, ja neskaita 1920. gada miera līgumu un 1991. gada brīvlaišanu.
2. Tomēr, Latviju (Tautu savienības dalībvalsti) lielās valstis ir uzmetušas 1945. gadā, atstājot PSRS okupācijas zonā.
3. Visbeidzot 1994. gadā Ukraina parakstīja memorandu ar Krieviju, Lielbritāniju un ASV, kas garantēja tās drošību apmaiņā pret atteikšanos no kodolieročiem. Tagad izrādās - paši vainīgi, ka noticēja...
4. Piedaloties lielo brāļu spēlēs un demokrātijas eksportā, mēs zāģējam zaru uz kura sēžam...       

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2016. gada 21. decembris, 13:04:09 »
tikpat nav opcijas palikt vieniem un neatkarīgiem lielo brāļu vidū. Ja abās pusēs pilnīgi dažādi kaimiņi. Te nestrādās Lihtenšteinas variants, kuri sēž miermīlīgo lētticīgo valsteļu ieskāvumā. Katram no kaimiņiem pa lielam ir vēlme dzēst no kartes tādu vienu lieko nosaukumu, teritoriju vienkārši pārdalot.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2016. gada 21. decembris, 14:34:37 »
Nu ja, tad mums iznāk ir sekta "aeshrenjumsnekuriestājiesneesuiepūt", kura vēsā mierā bez vīzas bradā pa lielsektas "EUNATOgejiemvaru" rododendrārijiem un dotētiem bruģuārijiem, lūr bez muitas iepirktā "EUNATOgejiemvaru" sektas plazmaoīdā un spļaun uz tā virzienā ik vakarus.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2016. gada 21. decembris, 14:50:01 »
Nu ja, tad mums iznāk ir sekta "aeshrenjumsnekuriestājiesneesuiepūt", kura vēsā mierā bez vīzas bradā pa lielsektas "EUNATOgejiemvaru" rododendrārijiem un dotētiem bruģuārijiem, lūr bez muitas iepirktā "EUNATOgejiemvaru" sektas plazmaoīdā un spļaun uz tā virzienā ik vakarus.

nez, kurš sakāmvārds te būtu vietā:
a)nepateicība pasaules alga
b)divi latvieši, trīs partijas
c)lai uz visiem spļautu, augstu jāsēž
d)jūs visi muļķi, es viens gudrs, baltā cepurē stāvu
e) cits ...

:)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2016. gada 21. decembris, 15:22:39 »

man jūsu sektā nepatīk tikai viena lieta - "mēsticameu-nato" un visādiem ar to saistītiem līgumiem, pantiņiem u.c. uz papīra rakstītām figņām ...

Saliekam kausiņos EU/NATO un Ru darbības rezultātus un izvēle kļūst pamatota un skaidra :)

Es nesaku, ka EU viss notiek likuma garā, bet robežas ir citas.
Tāpat arī ar pašnoteikšanos, ekonomiku, ekoloģiju utt.

Protams - nesaki ne pieci, ka militāra konflikta gadījumā Baltija kļūtu par "liekajiem, ko atmest" zoles spēlē, bet ja stiprais nepaņem "uz pirmo roku", tad pēdējam jāņem neskatoties, ka pašam visādu sūdu pietiek.
...bet ja ir iespēja izvēlēties kurā lapā būt, tad muļķīgi to būtu nedarīt :)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 21. decembris, 15:52:47 no Broms »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2016. gada 21. decembris, 15:31:17 »
Brom, viss tieši tā arī ir!

Bet brīžiem rokas nolaižas no tā vien, ka apkārt tiek skandināts, ka no mums pašiem jau nekas nav atkarīgs, ka lielie puikas visu sadalīs/sarunās utt...
bet manuprāt tās ir blēņas, vai sliktākā gadījumā pat nodevība, lai maskētu savu nevēlēšanos/nespēju ko darīt.

Nevērtēsim sevi arī par zemu - arī "liekajam" ir iespēja noslīdēt no galda un kamēr šo ceļ augšā, kāds var "lielā" kārtīs ielūrēt vai poloniju glāzē ieliet...  arī smilšu graudiņš prezervatīvā var lielas lietas sastrādāt, vajag tikai pamanīt un izmantot savu iespēju...  :)     

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2016. gada 21. decembris, 16:31:27 »
Amen!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2016. gada 21. decembris, 16:54:31 »

Paskaidrošu:
1. Jā, no Krievijas nekas labs nav nācis, ja neskaita 1920. gada miera līgumu un 1991. gada brīvlaišanu.
2. Tomēr, Latviju (Tautu savienības dalībvalsti) lielās valstis ir uzmetušas 1945. gadā, atstājot PSRS okupācijas zonā.
3. Visbeidzot 1994. gadā Ukraina parakstīja memorandu ar Krieviju, Lielbritāniju un ASV, kas garantēja tās drošību apmaiņā pret atteikšanos no kodolieročiem. Tagad izrādās - paši vainīgi, ka noticēja...
4. Piedaloties lielo brāļu spēlēs un demokrātijas eksportā, mēs zāģējam zaru uz kura sēžam...     

Vot, parakstos gandrīz zem katra vārda.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2016. gada 21. decembris, 17:04:31 »
Es ceru, ka paraksties Tu izteikti tikai uz Līvānu papīra...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #10 : 2016. gada 21. decembris, 17:08:48 »
Līgatnes, Mao, Līgatnes. No Līvāniem kādreiz varēja kādu vāzi atvest. Šodien - cepumus.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #11 : 2016. gada 21. decembris, 18:54:00 »
Kā tāds Lutausis - es tak speciāli nometu, ko Tu cel visas kakas no zemes, it kā tas ko mainītu tēmā.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #12 : 2016. gada 21. decembris, 19:15:43 »

Paskaidrošu:

Par šito speciāli paskaidrojums: Ukraina saņem tieši to atbalstu un palīdzību, kas nepieciešama, lai konflikts vēl ar vien nepārietu karā no juridiskā viedokļa. Viņiem dafiga viskautkā ir no NATO, šis tas pat labāks, kā mūsu armijai. Nedrīkst viņi vairāk gribēt un paši to zin. Papīri neies kopā....

Atslēdzies daddy

« Atbilde #13 : 2016. gada 22. decembris, 09:06:09 »
āa, gribi par Ukrainu parunāties...iespējams tas pats 1994. gada memorands viņus iemidzināja un ļāva gulēt 20 gadus... iedomājies - vienu no lielākajām armijām eiropā izzagt un padarīt kaujas nespējīgu...

nu viņi arī krietni "malku salauzuši", paši nav gluži bez grēka... piem. pats svarīgākais likums, kas bija jāpieņem pirmais pēc Maidana uzvaras, protams bija likums par ukraiņu valodu, no tā arī krievvalodīgie reģioni sacēlās pakaļkājās...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #14 : 2016. gada 22. decembris, 09:59:02 »
A tas, ka armijā puse ģenerāļu ar dubultpilsonību un drošības dienestu vada RU pilsonis, ir tautas laža, jeb pērkamo politiķu nodevība? Loģiski, ka auzās iebrauca, ij ko? Nošaut?
Reģionu sacelšanos ar ieročiem kas nodrošināja? Kustības DNR un LNR ar saviem karogiem RU militārās audzināšanas nometnēs pamanītas jau 2006.. Narvas Tautas republiku es jau kaut kur pieminēju, klīst tāds rēgs pa Igauniju, ir padoms?