jā, mellen, kārpas - kuras es viņam parādīju, jautājot, vai tām nevar būt kāds sakars ar galveno problēmu. Nē, neesot, bet tās kārpas varot nogriezt, uz ko es pilnīgi noteikti nereaģēju ar entuāzistisku - jā, jā, grieziet tik tūliņ nost! - bet pateicu kaut ko izvairīgu par to, ka tas var gaidīt, jo man likās, ka ir pilnīgi skaidrs, ka situācijā, kur slimam kaķim nepilna mēneša laikā veiks jau otru operāciju pilnā narkozē, pie viena šņikāt nost kārpas būtu neprāts un, protams, bija arī bažas par izmaksām. Tā bija visa saruna par kārpām - ne es teicu: operējiet, ne viņš pārjautāja - vai operēsim, ne runāja par cenu. Man prātā neienāca, ka dabūšu atpakaļ savu kaķi vēl ar vairākām šuvēm uz galvas, turklāt pašu lielāko un nejaukāko kārpu viņš vai nu nebija atradis, vai negribēja ķēpāties - tā manam kaķim ir vēl šobaltdien. Bija vēl arī citi nepatīkami aspekti, tāpēc nevajag brīnīties, kāpēc es kategoriski neiesaku Fjodorovu. Ja kādam viņš patīk, lūdzu, tā ir personiskā izvēle - arī gadījumos ar zobārstiem, frizieriem utml., kas der vienam, neder citam.