Autors Tēma: Ķirurgs kaķim  (Lasīts 2045 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Maruu

Ķirurgs kaķim
« : 2016. gada 22. decembris, 23:15:37 »
Ir pienācis moments, kad manam Mao vajag labu vetārstu, kas veic operācijas. Beinartu neieteikt, pēc viņa arī meklējam. Bruku tā izoperēja, ka tagad vajag kādu, kas pēc viņiem saglābs. Summai nav nozīmes, atradīšu, ja vajadzēs.

Re: Ķirurgs kaķim
« Atbilde #1 : 2016. gada 23. decembris, 11:15:05 »
Kad manam kaķim bija problēmas ar veselību, apskraidīju vai pusi Rīgas vetklīniku. Vislabāko iespaidu atstāja Candera ielas klīnika - vienīgā (!), kur man paprasīja vakcinācijas apliecību un konkrēti paskaidroja, tieši kādas manipulācijas veido nebūt ne mazo rēķinu, un kopumā izturējās ļoti laipni un iejūtīgi. Tiesa, Candera klīnikā mums vairs neko neoperēja, bijām tikai uz konsultāciju un analīzēm. Lai ko arī neteiktu citi, noteikti neiesaku Fjodorovu - pilnīgs empātijas trūkums pret dzīvniekiem un viņu saimniekiem kombinācijā ar alkatīgumu nekādi nav savienojams ar profesionālismu, turklāt vēlāk es par viņu dzirdēju dažas lietas, kas skaidri apliecina arī kompetences trūkumu.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #2 : 2016. gada 23. decembris, 11:24:14 »
Nez vai der attāluma ziņā - manu zvēru ārsts ir Kristaps Reķis Ķegumā. Arī operējis audzējus suņai. Reālists ar labu attieksmi gan pret zvēriem, gan saimniekiem.
Ja kas, atsūti ziņu - piezvanīt un apjautātie var vienmēr.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #3 : 2016. gada 23. decembris, 17:28:12 »
Draugi savus zvērus ved uz Canderiem,Pārdaugavā.Ļoti iejūtīgi dakteri,cīnās par katru dzīvībiņu.
Par Fjodorovu gan neko sliktu nesaku. Lēti pie viņa nav,fakts.Mēs pie viņa turpinām ar nākamo kaķi ārstēties.
Ir laba pieredze ar Ģirtu Drapči,Toto klīnika Imantā. Ķirurģiskām vainām viņu iesaka.
Mazo brāļu hospitāli neieteikšu.

Lai veicas minci dakterēt!

« Atbilde #4 : 2016. gada 25. decembris, 17:04:34 »
Kad manam kaķim bija problēmas ar veselību, apskraidīju vai pusi Rīgas vetklīniku. Vislabāko iespaidu atstāja Candera ielas klīnika - vienīgā (!), kur man paprasīja vakcinācijas apliecību un konkrēti paskaidroja, tieši kādas manipulācijas veido nebūt ne mazo rēķinu, un kopumā izturējās ļoti laipni un iejūtīgi. Tiesa, Candera klīnikā mums vairs neko neoperēja, bijām tikai uz konsultāciju un analīzēm. Lai ko arī neteiktu citi, noteikti neiesaku Fjodorovu - pilnīgs empātijas trūkums pret dzīvniekiem un viņu saimniekiem kombinācijā ar alkatīgumu nekādi nav savienojams ar profesionālismu, turklāt vēlāk es par viņu dzirdēju dažas lietas, kas skaidri apliecina arī kompetences trūkumu.     
Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.

« Atbilde #5 : 2016. gada 25. decembris, 17:12:02 »
Man ir dzīvnieki daudzus gadus un ir pilnīgs pamats uzskatīt, ka Fjodorovs ir viens no labākajiem, ja ne pats labākais vetārsts no tiem, kas mums ir. Ja te kāds runā par "alkatīgumu", tad sāciet šo apvainojumu ar Beinerta, Candera un vēl citām klīnikām.  Lēta veterinārija vispār neeksistē. Ja kāds grib servisu par 5 eiro, tad par to pasu summu arī dabū.   Pat mūsu piemājas veterinārajā ūķītī nesanāk lētāk. Par empātijas trūkumu - nu atļaujiet te sākt smieties, ja nu nav nekā cita kā labu dakteri apvainot, tad tik uz priekšu... Mēs grūtā brīdī  esam kopā  cīnījušies par maniem dzīvniekiem  tā,  kā neviens vets to nav darījis un nav bijis ieinteresēts darīt. Un esam uzvarējuši.
Tēmas autorei - labs ķirurgs ir Kļaviņš Canderos.  Tikai summa var bū tieši divreiz lielāka nekā pie Drapčes.
Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.

« Atbilde #6 : 2016. gada 26. decembris, 10:20:35 »
Es netaisos strīdēties - mana konkrētā pieredze ar Fjodorovu bija izteikti negatīva, un punkts. Ja kas, galvenais iebildums ir par attieksmi, nevis lielām cenām per se. Redz, piezvanīt man, lai pateiktu, ka man jāņem līdzi vairāk naudas, nekā sākotnēji runāts, viņš varēja, bet pirms tam pārjautāt, vai es tiešām gribu, lai viņš papildus galvenajai operācijai likvidē arī sīkus un nekaitīgus kosmētiskus defektus, kuri viņa rēķinu dubultos, to gan viņš "neiedomājās".
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 26. decembris, 10:40:56 no Samotrākes Nīke »

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2016. gada 27. decembris, 17:40:54 »
kaķim kosmētiskus defektus ????????????????????????????????? :rat: :rat: kādus?????
un pats no savas galvas ????????????????????????
 :faint: :faint: :faint: nopietni???
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Nuffs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2016. gada 27. decembris, 18:13:55 »
Tā tiem ķirurgiem laikam pieņemts, man zvēram kamēr vēl bija narkoze un
laiks palika pāri noņēma zobakmeni, bet es par to vien priecājos, jo tās narkozes nav
nekas īpaši bieži vēlams.
Man arī reiz operācijas laikā pa ceļam aizvāca visu, kas nu dr šķita aizdomīgs
vai citējot “man nepatika“  :rofl:
Man tas šķita tā sakarīgi, profs zina ko dara, bet nu katram savs skatījums.

« Atbilde #9 : 2016. gada 27. decembris, 18:33:23 »
jā, mellen, kārpas - kuras es viņam parādīju, jautājot, vai tām nevar būt kāds sakars ar galveno problēmu. Nē, neesot, bet tās kārpas varot nogriezt, uz ko es pilnīgi noteikti nereaģēju ar entuāzistisku - jā, jā, grieziet tik tūliņ nost! - bet pateicu kaut ko izvairīgu par to, ka tas var gaidīt, jo man likās, ka ir pilnīgi skaidrs, ka situācijā, kur slimam kaķim nepilna mēneša laikā veiks jau otru operāciju pilnā narkozē, pie viena šņikāt nost kārpas būtu neprāts un, protams, bija arī bažas par izmaksām. Tā bija visa saruna par kārpām - ne es teicu:  operējiet, ne viņš pārjautāja - vai operēsim, ne runāja par cenu. Man prātā neienāca, ka dabūšu atpakaļ savu kaķi vēl ar vairākām šuvēm uz galvas, turklāt pašu lielāko un nejaukāko kārpu viņš vai nu nebija atradis, vai negribēja ķēpāties - tā manam kaķim ir vēl šobaltdien. Bija vēl arī citi nepatīkami aspekti, tāpēc nevajag brīnīties, kāpēc es kategoriski neiesaku Fjodorovu. Ja kādam viņš patīk, lūdzu, tā ir personiskā izvēle - arī gadījumos ar zobārstiem, frizieriem utml., kas der vienam, neder citam.