Autors Tēma: pļāpa par dāvanām  (Lasīts 9627 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: pļāpa par dāvanām
« Atbilde #15 : 2016. gada 27. decembris, 00:44:52 »
Ai, daudz nelietojamu lietu var saņemt, jo ir pulka cilvēku, kuri vnk ķekša pēc ko iegrūž.

Par tālākdāvināšanu. Pazīstu sievoeti, kura dāvina sev domātas dāvanas talāk, lai ietaupītu savu naudu un padižotos svešām spalvām. Davana patīk, bet sev nepatur, jo var tālāk izcelties kā krutā dāvinātāja

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #16 : 2016. gada 27. decembris, 08:18:33 »
Par tālākdāvināšanu. Pazīstu sievoeti, kura dāvina sev domātas dāvanas talāk, lai ietaupītu savu naudu un padižotos svešām spalvām. Davana patīk, bet sev nepatur, jo var tālāk izcelties kā krutā dāvinātāja
Smags gadījums.  :rat:

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #17 : 2016. gada 27. decembris, 09:03:00 »
Šausmīgi neciešu, kad dāvina tos sīkos suvenīrus ar nākamā gada simboliku. Sveces ir ok, tās es nodedzināšu, lai kas uz viņām nebūtu, bet keramikas nieciņus, ko sadāvina kolēģi, parasti atdāvinu tālāk kādām omēm vai citiem gados vecākiem radiniekiem, kas par tiem putekļu piesaistes objektiem sajūsminās.
No dārgām dāvanām galīgi garām bija iPhone. Kādu laiku nācās lietot - būtu grūti dāvinātājam paskaidrot, kāpēc to nelietoju, taču pēc dažiem mēnešiem veiksmīgi tiku no tā vaļā - pa kluso notirgoju kādam, kas bija sajūsmā un dāvinātājam pateicu, ka nozaga. Man galīgi nepatīk iPhone, diemžēl, cilvēks, kas dāvināja, mani tik labi nepazīst (lai gan vajadzētu) un, gribēdams padižoties ar savu turību, ar tobrīd jaunāko un dārgāko modeli sabrauca galīgās auzās.
Vienīgais cilvēks, kas prot man uzdāvināt kosmētiku, ir mana mamma. Domāju, ka tiem, kas precīzi nezina, kādu kosmētiku saņēmējs lieto, nevajadzētu uz dullo kaut ko dāvināt. Omītes to nesaprot un dāvina litrīgas poļu šampūnu pudeles. Tās ārā nemetu un nevienam neatdodu - lieti noder mašīnas mazgāšanai.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2016. gada 27. decembris, 10:02:10 »
Marū, to šampūnus vari lietot arī kā vannas putas. Ja vien Tev ir vanna. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2016. gada 27. decembris, 13:00:30 »
Jā, kā vannas putas. Un džemperus ar viņiem var mazgāt :) .

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2016. gada 27. decembris, 13:02:01 »
baigi jocīgi ar tām dāvanām.. bērnībā tiek gaidītas,tagad domāju,ka droši vien nevis pati dāvana bet pārsteigums.... gaidi, nezini ko saņemsi... un tad.... tas ziemsvētku brīnums samazinajumā :)
tad tīņa un  vidējos jaunības gados..izgāju periodu,kad neko nedāvinu neko man nevajag un vispar viss ir muļķības........:)
tad pa vidam tika iziets periods,kad visiem vajag kko dāvināt un no visiem kko saņemt....
gan jau vēl kkadi periodi bijuši,kas vairs visu atceras....
tagad, runājot par ziemsvētkiem... pārgajām uz ēdamajām dāvanām...man labi,ka man paklausīga famīlija :) dara kā lieku :D  :rofl:

iznašķējāmies gar superīgām konfekšu turzām, iztestēju megaorganiskas šokolādes ar dažadām garšām, saņēmu dāvanā foršas tējas bumbas, kuras gatavošu vēl neesmu izlēmusi kad... jānobriest omulīgai tējas pasiģelovkai :)
nekādu paliekošu štruntu...
akjā kaimiņiem arī pastkastē ieslidinājām Laimas prozit končas un piparkūku fafeļtortes :) nu ja nepatiks ..tad neko, bet vismaz vietu neaizņems turpmāk...
bet vispār, man patīk dāvināt.... bez nosacījumiem un iemesla. Patīk māsai kko nopirkt,jo es zinu viņas gaumi un vajadzības..patīk vecākiem kko aizvest,jo arī zinu kas var noderēt. bērniem tas jau pašsaprotami...
vismuļķīgājie man šķiet ceļojumu suvenīri..kurus gadās,ka kāds atved.... tas gan ir pilnīg garām....pati tipiskus suvenīrus nepērku nekad...nofotografēju atmiņai stendu,ja kkas superīgs un interesants ar to man pietiek.
faktiski suvenīri neder pat labdarībai un tālāk atdāvināšanai....nekam neder :( ja nu vienīgi gadās,kāds kurš krāj kādu objektu,tad nu tam var atvest..citādi ..nu nezinu...
mans secinājums pārējas dāvanas tomēr var kkā, jebkā izlietot...nav aizspriedumu tālāk nodošanai(nevis pārdāvināšanai),ja ir doma,ka citam tomēr tas kkas var noderēt labāk...
akjā un pie paziņām un draugiem visbiežāk ejam ar dāvankarti jeb naudu..ja nu gadās ka kkur jāiet....zinu nav oriģināli ,bet praktiski...
eh..sanāca gari...

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2016. gada 27. decembris, 13:25:01 »
Nē, nu suvenīrs no suvenīra atšķiras. Pati sev atvedu pāris grāmatzīmes ar kaķu bariem no Grieķijas. Ir lietošanā joprojām. Jocīgs korķuviļķis no Nīderlandes - parocīgs, makans. Jau teicu - vienam puikam atvedu 7cm bīdmēru - stāvā sajūsmā un mīļākais darba instruments (pirku kā suņuvīru). Foršas, plānas cepures no Peru - kolēģe atveda - valkājam vēl joprojām. utt.
Visus sakost!

Atslēdzies dip

« Atbilde #22 : 2016. gada 27. decembris, 13:38:17 »
Šogad piedalos projektā Secret Santa. Kā mazs bērns gaidu - no kurienes būs sūtījums. Un kāds tas būs :clap:

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2016. gada 27. decembris, 13:43:27 »
Šausmīgi neciešu, kad dāvina tos sīkos suvenīrus ar nākamā gada simboliku. Sveces ir ok, tās es nodedzināšu, lai kas uz viņām nebūtu, bet keramikas nieciņus, ko sadāvina kolēģi, parasti atdāvinu tālāk kādām omēm vai citiem gados vecākiem radiniekiem, kas par tiem putekļu piesaistes objektiem sajūsminās.
No dārgām dāvanām galīgi garām bija iPhone. Kādu laiku nācās lietot - būtu grūti dāvinātājam paskaidrot, kāpēc to nelietoju, taču pēc dažiem mēnešiem veiksmīgi tiku no tā vaļā - pa kluso notirgoju kādam, kas bija sajūsmā un dāvinātājam pateicu, ka nozaga. Man galīgi nepatīk iPhone, diemžēl, cilvēks, kas dāvināja, mani tik labi nepazīst (lai gan vajadzētu) un, gribēdams padižoties ar savu turību, ar tobrīd jaunāko un dārgāko modeli sabrauca galīgās auzās.
Vienīgais cilvēks, kas prot man uzdāvināt kosmētiku, ir mana mamma. Domāju, ka tiem, kas precīzi nezina, kādu kosmētiku saņēmējs lieto, nevajadzētu uz dullo kaut ko dāvināt. Omītes to nesaprot un dāvina litrīgas poļu šampūnu pudeles. Tās ārā nemetu un nevienam neatdodu - lieti noder mašīnas mazgāšanai.
Varēji atdāvināt man to iphonu - būtu sajūsmā :D

« Atbilde #24 : 2016. gada 27. decembris, 15:43:23 »
Tās vannas bumbas vajadzētu ar likumu aizliegt dāvināt, tipa, pie pirkšanas jāparakstās, ka pērk tikai personīgai lietošanai :) Man ir vanna, bet es praktiski vienmēr to izmantoju tikai kā dušu. Un kad vienreiz - aiz skopuma :D - iegāju vannā ar to uzdāvināto bumbu, tad pēc tam vēl visa vanna bija jāmazgā  :banhead:   Tā nu stāv man tās bumbas skapī, jo laiku pa laikam tak kāds uzdāvina
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #25 : 2016. gada 27. decembris, 16:04:05 »
Kā daudziem vienkārši besī darba vai citas loterijas "atnest dāvaniņu 3-5 eiro vērtībā". Ilgus gadus man plauktā stāvēja nejēdzīga vāzīte, bleķa svečturis, kaut kādas figūriņas un n-tie stikla svečturi. Aiznesu beidzot uz labdarības veikalu, bet tur jau grēda tādu pašu priekšā!
Līdzīgi Mellenei bijuši dažādi periodi.
Ēdamdāvanas nav slikti! Gan pati gatavoju, gan priecājos saņemt.
Bet man patīk dāvināt un saņemt dāvanas! Un tām noteikti ir jābūt IEPAKOTĀM, lai neredz , kas iekšā. Tas brīnišķīgais pārsteiguma moments ir puse no dāvanas!
Patīk dzejoļu skaitīšana . Šogad bija dzejoļu grāmatiņa, kas nezināja, varēja nolasīt kādu. Bet tā ka daudziem ir radošas spējas, tad bija kolektīvie dzejoļi - 1 rinda no grāmatas , otra pašu izdomāta, bija jautri. Galvenais neuzspiest, gribi skaiti, gribi neskaiti. Man ir briesmīga alerģija pret darba pasākumu "un tagad visi iesim jautrā rotaļā vai spēlēsim šo foršo spēli, un tagad būs sacensības ar balvu!"

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #26 : 2016. gada 27. decembris, 17:20:36 »
Citāts
Kā daudziem vienkārši besī darba vai citas loterijas "atnest dāvaniņu 3-5 eiro vērtībā"

Man draudzenei šogad bija tematiskā loterija "Našķis", kurā bija jānes līdz 5 Eu kaut kas, ko uzskata par gardumu - nav būtiski saldu vai sāļu. Ļoti labi esot sanācis.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #27 : 2016. gada 27. decembris, 18:06:29 »
Ja es tādā loterijā izvilktu kaut kādas kaltētas voblas vai kaut vai kaltētus astoņkāju gredzenus (šķiet, ir tādas alus uzkodas), es gan nepriecātos. Vienīgā cerība, ka kolektīvā būtu kāds vīrišķis, kas labprāt ar mani samainītos, tā tiekot vaļā no savām gotiņām vai citiem saldiem našķiem. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #28 : 2016. gada 27. decembris, 18:11:24 »
Mums arī vienugad bija tematika loterijai "Delikatese". Ļoti sakarīgi. Pat it kā grūti ēdamās lietas pusgada laikā tika apēstas. Loterija ir ideāls risinājums, ja vairs nav mazu bērnu un cilvēku pie eglītes vairāk par 5. Līdz tam - kaut kā jākuļas ar tām dāvanām..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #29 : 2016. gada 28. decembris, 13:59:29 »
Nu vot, i nakarkala... Uzdāvināja man šodien aproci. Tādu, ka nezinu, pie kā es viņu varētu vilkt  :(