Un tagad nomieriniet mani, ka tas IR iespējams!
Ir bijusi iespēja palietot pavecu Nokia laizāmo telefonu. N-kaut kas. Viņam, ja atmiņa mani neviļ, īsziņu rakstīšanai latviešu burti bija iegūstami normāli kā uz datora - nospied ' taustiņu un nākamais burts ir garais. Vai , un nākamais ir mīkstais. T.i. spectaustiņš pirms burta dod latviešu burtu. Tagad nācās pabakstīt HuiVam ar androīdu. JPT[cenzēts, cenzēts, cenzēts]. Latviešu burtu nav. Jo piespiest un turēt burtu, kamēr izlec lodziņš, kurā var aizšļūkt un izvēlēties vajadzīgo simbolu, vai izvēlēties no viņa piedāvātajām bezjēdzīgajām vārda versijām - kuras vēl jāizlasa -, ir nenormāli tracinošs laika patēriņš. Pļac, es varu stundu skatīties, kā aug sēne, bet šito bezjēdzīgo gaidīšanu mani nervi nepārvāra.
Izskatās, ka nāksies iegūt laizāmo [fck. Vajag. Ja nevajadzētu, mierīgi lietotu Nokia 5110]. Ar androīdu. Jo vajag. Nu un tagad pastāstiet man, ka IR aplikācija, kurā var latviešu burtus rakstīt Normāli Ar Papildtaustiņu, nevis šļūkāt pa vafeli, gaidot, kad tev būs tā iespēja ietrāpīt vajadzīgajā simbolā. PLĪZ!!!