Autors Tēma: Noziedzīga vienaldzība  (Lasīts 19313 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Noziedzīga vienaldzība
« Atbilde #165 : 2017. gada 12. janvāris, 17:30:50 »
Nav daudz laika, tāpēc mēģināšu īsi.
1. Zināmā mērā piekrītu Maruu. Tie ir un paliek šīs sabiedrības cilvēki. Negribu atkārtoties, bet redzu, ka nevar un nevar te likties mierā ... tāpēc atkārtoju savu jautājumu. Kāpēc tā vietā, lai atņemtu iespēju dzemdēt (vairoties) - sterilizēt, netiek izskatīts jautājums par iespējas atņemšanu apreibinošo vielu iegādē? Da tā vienkāršā iemesla dēļ, ka paši izglītotie un visādi citādi nodokļus maksājošie, sevi apgādāt spējošie, utt., pirmie sāks brēkt par to, ka vairs nav pieejama smalkā dzira. Divkosība neliela, ne? Ar vienu roku piedāvāt, bet no otras puses - šausmināties par sekām.
Ja kāds te runā par sauso likumu ASV un vēl nez' ko, tad lai paskatās video no ne tik tālām Pasaules vietām, kur stadionā izliktas kastes ar baltiem pulverīšiem, kuras aizdedzina. Aiz kastēm stāv roku dzelžos ar tām pieķertie + pa vienam policistam no katras puses ... Viena kaste - viens rokudzelžos - divi policisti. Varat paši mēģināt uzminēt, kas notiek ar roku dzelžos saslēgtajiem tad, kad tie baltie pulverīši beidz degt ...
Otra izeja, pie kā mēdz novest vienu augstprātība pret citiem, tai skaitā - nacionālisms, ir tautas nodevēju (tipa) fenomens. Ulmaņlaikos latgaliešus ap*irsa, kur un kas vien varēja. Nez' kāpēc pēc tam lielākie komunistu līdzskrējēji partorgu izskatā bija tieši no turienes. Un cieta kas? Vispirms - agrākie ap*irsēji, kurus joņi nū Lotgolas sodžam jauno saimnieku uzdevumā presēja ar pieckāršu centību.
2. Par to, ka tie cilvēki bieži vien labi domāto palīdzību pārdod un tāpat nodzer, piekrītu Tex un Inešukam. Rezultātā - gribējās, kā labāk, iznāca - tieši otrādi. Sekojoši, motivācija liet ūdeni mucā bez dibena normālam cilvēkam ātri pāriet. Un, piekrītu, bērneļi itin bieži nav ne par gramu baltāki un uzticamāki par senčiem. Sekojoši, pārmetumi par nevēlēšanos iet un kko darīt (vēl jo vairāk - cilvēkiem, kuri nav no tās vides, = īsti neorientējas situācijā, kā pareizi to vajadzētu darīt) ir nevietā.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #166 : 2017. gada 12. janvāris, 17:34:54 »
... mans variants ir - par pulverīšiem baltajiem, utml., - tieši to pašu, - nāvessods stadionā, y bez jebkādas žēlastības.
Par alko tirgošanu, - aptuveni tas pats, tikai drusku maigāk.
Kāpēc tā? Da tāpēc, ka, kamēr tiem vecākiem (tāpat kā autoslepkavām kunga prātā pie stūres, utt.) pudeli NEATŅEMS ar varu, tikmēr nekas labāk nebūs.

Atslēdzies tex

« Atbilde #167 : 2017. gada 12. janvāris, 17:35:56 »
Jā, un nākamjās ziņās būs: kandžas aparāta sprādziena izraisītajā ugunsgrēkā bojā iet.....

Ja kāds vēlas, mūsu sabiedrības izpratne, pad**st savu dzīvi, tad neviens viņam to nevarēs liegt. Būtu neprātīgi tērēt kāda cita dzīvi, uzliekot tam par uzdevumu katram šitādam pie pakaļas stāvēt.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #168 : 2017. gada 12. janvāris, 17:37:10 »
tobish- man nebuus shampja pie austereem, citaadi kaads nodzersies?

diivaansnobs ir dusiigs...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #169 : 2017. gada 12. janvāris, 17:39:40 »
netiek izskatīts jautājums par iespējas atņemšanu apreibinošo vielu iegādē? Da tā vienkāršā iemesla dēļ, ka paši izglītotie un visādi citādi nodokļus maksājošie, sevi apgādāt spējošie, utt., pirmie sāks brēkt par to, ka vairs nav pieejama smalkā dzira. Divkosība neliela, ne? Ar vienu roku piedāvāt, bet no otras puses - šausmināties par sekām.
Garām. Un uz šo es vienreiz jau atbildēju. Jau tagad veikalos pieejamais alkohols nav pamata apreibināšanās veids šīm nelabvēlīgajām ģimenēm. To izmanto reti, jo tas ir dārgi. Ja pameklēsi iepriekšējo komentāru par šo jautājumu, metodes tur bija daudz - ar Svetkām un bez viņām. Tagad atbildi man uz jautājumu - kāda jēga izņemt no veikala to, kas patiesībā nav problēmas cēlonis?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #170 : 2017. gada 12. janvāris, 17:40:59 »
alkoholisms ir sekas, tas ir fakc

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #171 : 2017. gada 12. janvāris, 17:43:27 »
teoreetiskaa liimenii es nozhmiegtu visu to apruupes centru beernu vecaakus... sev lai dziivi maitaa- pieaugushais var izveeleeties- mainiit ko vai nee...
a razhot 4. un 5., kad triis jau atnjemti :@
un tie nelaimiigie beernelji, ko meetaa rinjkjii...

Atslēdzies tex

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #173 : 2017. gada 12. janvāris, 17:47:24 »
Protams, tā ir viela pētījumiem, tomēr, cik man zināms, visai maz alkašu savu "karjeru" sāk ar diviem litriem kandžas no Svetkas vai litru šņabja mājās pie spoguļa. Viss sākas ar to pašu, skaisto, pievilcīgo, apjūsmoto (arī - šeit) "kulturālo" iedzeršanu. Tālākā attieksme (mana personiskā) ir tieši tāda, kā rakstīja Inešuks. Jā, tieši tā! Lai nebūtu n-to bojāgājušo pēc jāņiem, lai nebūtu bērnu bez nākotnes, lai neizzagtu kādam pagrabu pie pirmās iespējas ... ir no kaut kā jāatsakās arī pārējiem, to biš - visiem.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #174 : 2017. gada 12. janvāris, 17:48:07 »
Diez vai nu mūsu senči bija tik stulbi, kad formulēja sakāmvārdu par ābolu, kas no ābeles tālu nekrīt.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #175 : 2017. gada 12. janvāris, 17:48:09 »
... jā, šampja pie austerēm nebūs.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #176 : 2017. gada 12. janvāris, 17:49:58 »
shoreiz tautiibai tieshaam mazaaka noziime, i letinji, i krievi shitaa dziivo...

iisti neticas, ka menti nereagjeetu, ja dzirdeetu beernus aiz durviim... lauzh durvis arii par mazaakiem niekiem... klusuma vai kakja deelj gan nelauzh- tad jau pus pilseetai vareetu uzlauzt...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #177 : 2017. gada 12. janvāris, 17:51:19 »
phe... man nebuus shampja... a kandzha ta tik un taa shiem buus...

labi, ka Francijas kultuuras mantojums nepieljaus shaadu netaisniibu...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #178 : 2017. gada 12. janvāris, 17:54:09 »
kandža ta būs... līdz brīdim, kad Svetku ieraudzīsi TV Daugavas stadionā divu formās tērptu kavalieru pavadībā ... Un nākošā svetka, es ceru, padomās, cik tuvs viņai ir tāds sports?  :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #179 : 2017. gada 12. janvāris, 17:55:35 »
naivais...