Autors Tēma: kā brašā banka teroristus apturēja :)  (Lasīts 6808 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

kā brašā banka teroristus apturēja :)
« : 2017. gada 23. janvāris, 19:13:04 »
http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/sabiedriba/projekts-ada-banka-nesaprot-klienta-joku-un-bloke-parskaitijumu.d?id=48437665

Vislabāk man patīk šī rindkopa:
"Lielākoties sistēma reaģē uz vārdiem, kuri saistīti ar terorisma finansēšanu, teroristisku organizāciju nosaukumiem, tirgošanos ar ieročiem un tamlīdzīgi," atklāj "SEB bankā".

Kā jums liekas, cik daudzi teroristiskie grupējumi, veicot bankas pārskaitījumus, maksājuma mērķī norāda: terorisma akta organizēšanai, TNT vai kalašņikovu iegādei?   :rat:     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Luīze

Re: kā brašā banka teroristus apturēja :)
« Atbilde #1 : 2017. gada 23. janvāris, 19:20:33 »
Sanāk, ka jābūt ļoti uzmanīgiem ar to, ko raksta maksājuma mērķī. Pajokosi, ka maksājums ir "paldies par brīnišķīgo nakti", un persona, kurai tas adresēts, varēs skaidroties ar visām instancēm par nereģistrētu uzņēmējdarbību un intīmpakalpojumu sniegšanu. :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #2 : 2017. gada 23. janvāris, 19:21:59 »
Komentārs pie raksta:

"Patiesībā šis paņēmiens jāatceras, jo var noderēt.
Laba metode, kā ieriebt aizdevējam, kuram atdot nākas, bet ļoti negribas. Ieraksti maksājuma mērķī "Projekts pazemes pāreja. Detonatoriem" un viss. Teikt, ka neesi laikā pārskaitījis šis nevarēs, bet tas, ka nesaņēma, jau vairs nav tava problēma..."

:)Labs

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2017. gada 23. janvāris, 19:23:49 »
Sanāk, ka jābūt ļoti uzmanīgiem ar to, ko raksta maksājuma mērķī. Pajokosi, ka maksājums ir "paldies par brīnišķīgo nakti", un persona, kurai tas adresēts, varēs skaidroties ar visām instancēm par nereģistrētu uzņēmējdarbību un intīmpakalpojumu sniegšanu. :)

Nu Luīz, nu...izvirpule :)
Brīnišīgs var būt arī kodiens nakts garumā. Un nekāda seksa :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2017. gada 23. janvāris, 19:25:32 »
Nu Luīz, nu...izvirpule :)
Brīnišīgs var būt arī kodiens nakts garumā. Un nekāda seksa :)

Viss var būt. :D Vai Tu maksātu ar pārskaitījumu par kopīgu kodienu? ;)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2017. gada 23. janvāris, 19:26:08 »
Laba metode
Nianse, ka naudas pārskaitītājs arī bez izskaidrošanās neiztiks.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #6 : 2017. gada 23. janvāris, 19:41:33 »
Viss var būt. :D Vai Tu maksātu ar pārskaitījumu par kopīgu kodienu? ;)

Jā. Gadījies visādi. Esmu maksājis

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #7 : 2017. gada 23. janvāris, 20:44:05 »
Man ir gadījies atgriezt naudu ar pārskaitījumu par taksometru pēc aizkavēšanās ar pārāk ieilgušu sarunu :) Un nekādā seksa :) Un VID uzmanības lokā tu nonāksi tikai no pieciem vienādiem pārskaitījumiem :) :) :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2017. gada 23. janvāris, 21:45:46 »
No 2017. gada 1.janvāra TU VID redzeslokā nonāksi pat par 1 pastmarku, kuru būsi nopircis firmas nepieciešamībai pirmo reizi pa 5 gadiem - neparasts pirkums, redzies.
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2017. gada 26. janvāris, 00:42:36 »
Nez, ko šie darīs ar "mērķi": "aizrijieties jo$%^% spiegi! :@"
Vai
"Lai lasītājiem bankā nebūtu garlaicīgi"

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2017. gada 26. janvāris, 01:22:49 »
Būtu normāli domājoši iedzīvotāji - ziņotu par visu - par jebkuru sīkumu, tā, lai dienā ir 5000 ziņojumu, lai ir pilna pakaļa un vēl čupiņa ziņojumu. Tikai, ja netiek galā - tankš! ar sūdainu mietu un ieliek cietumā par ļaunprātīgu pienākumu nepildīšanu. Bet to, redz nav jāpilda. Nodokļus jāmaksā, jāstučī, bet pašu iedir@tos pienākumus izpildīt - nē, nu to jau nu gan nav obligāti.
Visus sakost!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #11 : 2017. gada 26. janvāris, 08:26:39 »
Laikam esmu dikti pareiza, bet arī man šķiet, ka bankas pārskatījumi (un citas tādas vietas un lietas) arī draugu starpā nav tā vieta, kur jāizceļas ar asprātību.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2017. gada 26. janvāris, 09:08:40 »
Laikam esmu dikti pareiza, bet arī man šķiet, ka bankas pārskatījumi (un citas tādas vietas un lietas) arī draugu starpā nav tā vieta, kur jāizceļas ar asprātību.

Ar asprātību izceļas likumu un prasību rādītāji. Arī pamatojums šādām prasībām ir vismaz komisks. Drīzāk jau traģikomisks.
Tie, kuri veic visādus kreisos darījumus, finansē terorismu, tirgo ieročus un narkotikas taču neizmanto vienkāršus pārskaitījumus starp diviem kontiem.
Kāds laikam tā arī sagaida, ka sirdsapziņa ņems virsroku un maks. mērķī ierakstīs:Par kokaīna piegādi.

:)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #13 : 2017. gada 26. janvāris, 09:15:32 »

Tieši tā - ar tekstu maksājuma mērķī jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem.
Vislabāk maksātājam skaidri pateikt, ko rakstīt, citādi var būt visādi brīnumi. Pašam personīgi nekas nav bijis, bet no draugiem paziņām daudz ko esmu dzirdējis. Tas, ka piesien nereģistrētu uzņēmējdarbību, ir pats maigākais. 

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #14 : 2017. gada 26. janvāris, 09:17:43 »
Nu es kādreiz ASV vīzai arī anketā atķeksēju, ka netaisos ievest ne ieročus, ne narkotikas - zini, pasmējāmies, bet nerakstījām, ka būs pilna soma ar kalašņikoviem.