Autors Tēma: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām  (Lasīts 18433 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām
« Atbilde #120 : 2017. gada 31. maijs, 22:41:40 »
tā dziesma -tas ir nopietni? Man laikam nep[ielec

Atslēdzies Minne

« Atbilde #121 : 2017. gada 01. jūnijs, 01:04:36 »
tā dziesma -tas ir nopietni? Man laikam nep[ielec

Nav ne jausmas patiesībā. Bet komenti gan slavinoši un īpašu ironiju vai ņirgāšanos klipā nesaskatīju. Varbūt bija tik smalka, ka neuztvēru.

Nu, par Putinu līdzīgā garā aŗī visādas slavas dziesmas taisītas

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #122 : 2017. gada 01. jūnijs, 09:17:35 »
Nav ne jausmas patiesībā. Bet komenti gan slavinoši un īpašu ironiju vai ņirgāšanos klipā nesaskatīju. Varbūt bija tik smalka, ka neuztvēru.

Hihi, jums būs pārsteigums ka Saskaņu ievēlēs uz urā ~40% rīdzinieku tā domā, un šī atrunāšanās ir kaķa skavas - pašapmāns, krievi dzīvo citā pasaulē. :) Vajag beigt dzīvoties pa sapņu ierakumiem un sākt kaut ko darīt! :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #123 : 2017. gada 01. jūnijs, 09:44:43 »

nu ja teksts, ka vīrietim ir skaistas kājas nav smalks humors, tad atvainojiet :D :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #124 : 2017. gada 01. jūnijs, 10:24:22 »
nu ja teksts, ka vīrietim ir skaistas kājas nav smalks humors, tad atvainojiet :D :D

Bet, ja viņam IR skaistas kājas? :D :D

Otra lieta - ja jau tā ir, kā Tu saki, vai ar šo visu Ušakovs netiek pie baigā lāča pakalpojuma? Palasīju komentus zem klipa un arī soc.tīklā, kur esmu šo klipu manījusi - viņa elektorāts kūst, acīmredzot arī patieso vēstījumu nav uztvēruši

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #125 : 2017. gada 01. jūnijs, 11:06:33 »
Man vairāk patika Saskaņas reklāmas plakāti ar jaunajām un vientuļajām mātēm - man visas iekšas purinās par šādiem Nila nedarbiem :) Tagad Saskaņa sola maksāt palīdzību :D 

Atslēdzies tex

« Atbilde #126 : 2017. gada 01. jūnijs, 11:36:45 »
Nu, cik var?!?!
Tik tiešām nobalsotu par tiem, kas NEsola manu $$ izdāļāt visiem citiem visos iespējamos veidos! Bērniem, mātēm, pensionāriem,ziloņiem utt. Nopietni. Tādas partijas nav  :bricks: lūk, brīva niša.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #127 : 2017. gada 01. jūnijs, 11:48:07 »
Es šodien drusk paprātoju, par kuru politiķi esošo vai bijušo ( ne jauno) es balsotu par Rīgas mēru...un ienāca prātà Andris Bērziņš, tas - kurš jau bija Rīgas mērs, pēc tam premjers un tagad ir ceļu lobijs....tāds nosvērts vecis ar pieredzi, kuram šķiet nav sava megabiznesa, nebija lieli skandāli tieši viņam utt...jā, par viņu balsotu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #128 : 2017. gada 01. jūnijs, 12:57:49 »
Nu bet, ne teorētiski, bet reāli - par ko balsosiet? Var kāds atzīties? Un pamatot, kāpēc?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #129 : 2017. gada 01. jūnijs, 13:08:46 »
Atzīties varu, bet pamatot - ne visai. Jau pāris reizes esmu piekopusi loterijas principu - no vairākiem kaut cik pieņemamiem variantiem izvelku vienu un, neskatoties kuru, bāžu aploksnē. Bija divi kandidāti: JKP un Vienotība (jā, jā  :bricks: ). Pēdējā tāpēc, ka viņu solījumos vismaz formāli kādi cipari vīd un vispār esmu konservatīvi konservatīva :P; JKP tāpēc, ka Bordāns, bet pilnībā nebija sajūtas, ka atdot balsi viņiem ir pareizi. Tad nu kam tika, tika, galvenais, lai abas pārvar 5%.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 01. jūnijs, 13:15:27 no Mangusts »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #130 : 2017. gada 01. jūnijs, 13:10:59 »
varu pamatot, kāpēc par citiem nebalsošu, bet kāpēc balsošu - nu, vairāk laikam personāliju jautājums, ne partiju solījumi

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #131 : 2017. gada 01. jūnijs, 13:46:36 »
Vakar nobalsoju. Pamatojums: lai ne Saskaņas partija dabū tos 5%.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #132 : 2017. gada 01. jūnijs, 14:15:44 »
Vakar nobalsoju. Pamatojums: lai ne Saskaņas partija dabū tos 5%.

Apsveicu, protams, ar veiktu balsojumu, bet to pamatojumu vari izstāstīt plašāk?

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #133 : 2017. gada 01. jūnijs, 14:24:18 »
Apsveicu, protams, ar veiktu balsojumu, bet to pamatojumu vari izstāstīt plašāk?
Ļoti vienkārši.
Ja nebalsotu, lielāka iespēja Saskaņai tikt pie varas.
Ir vesela bunte sīkpartiju, kuras var pārsniegt 5% barjeru, no šīm izvēlējos uz gandrīz uz dullo.
Neviena no viņām neiegūs vairākumu un solījumus nepildīs. Toties pēdējās tendences saka, ka maz% partijām vienojoties, ir iespēja iegūt vairākumu.
Kaut kā tā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #134 : 2017. gada 01. jūnijs, 14:29:25 »
Šito shēmu, ko apraksta Alstere, lūdzu atcerēties Eiropas Parlamenta vēlēšanās. Pēdējās EP vēlēšanās Ždanoka tika ievēlēta tikai tāpēc, ka lielai daļai balsstiesīgo iedzīvotāju bija slinkums aizvilkties līdz vēlēšanu iecirknim un nobalsot vienalga par ko citu. Bet Ždanokas elektorāts vēlēšanās piedalījās pilnā sastāvā, un partijas saraksts pārvarēja 5% barjeru.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 01. jūnijs, 14:45:12 no Luīze »