Autors Tēma: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām  (Lasīts 18349 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām
« Atbilde #165 : 2017. gada 02. jūnijs, 23:52:14 »
Turpinat svaidīties un meklēt mazāko no ļaunumiem?
Man viss izskatās viegli un vienkārši. Ja pārkāpšu slinkumam, tad tikai un vienīgi par tiem cilvēkiem, kuriem, iespējams, būs ar laiku izdevies latiņu pacelt augstāk par solīšanu, tukšu muldēšanu, nekā nedarīšanu (uzsvars - uz šo) un fenderēšanu. Rīgai neciešami ir nepieciešams vēl viens NU un AA termiņš, lai šodienas bondari un bordāni beidzot kāāāāāadreiz ne tikai teorētiski vien saprastu un ielāgotu, ka solīšanas, tautību sarīdīšanas un smuko frizūru laiks ir beidzies. Ka tagad nu ir beidzot JĀDARA, ja gribi tai krēslā sēdēt. Tieši tāpēc, - izvēle ir tikai un vienīgi viena! Šī priekšvēlēšanu gaisotne uzskatāmi un nepārprotami parāda, ka vidusmēra vēlētājs vēl aizvien nemainīgi tiek uzskatīts par pastulbu lohu, kuram līdz 3. jūnijam var iestāstīt dajebko un nobaidīt ar krievu tankiem Rātslaukumā.
Nu, ko, godātās latviešu partijas! Rīt, jau -rīt Zigfrids, iespējams, atkal realizēs attiecībā uz jums akciju "ar purniņiem pašu s*dos". Nevajag vēlētājus uzskatīt par pamuļķiem, - nāksies ilgi pēc tam laizīt no pašu purniem pašu mēslus. Veselus 4 gadus. Un varbūt pat - vēl ilgāk. Atkarīgs no jums pašiem, - cik ātri paši sapratīsiet, ka ir ne tikai jāsola, bet arī jāstrādā, ja gribat sēdēt tur, kur šodien sēž NU un AA.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #166 : 2017. gada 03. jūnijs, 07:05:32 »
Es atvainojos, vēlējos precizēt - jāstrādā tā kā Nilam viņa barotavā - Riīgas Namsaimniekā, kur naudiņa platā straumē plūst Nilam vajadzīgajos virzienos no Rīdzinieku makiem? :)

Saprotams, ka tuvāk neizteikšos, jo man tur par skrūvīti radiniece strādā, bet apmēri tev Zigīt, sapņos nerādās.

Jā, jā, visi zog. Tieši tāpēc nedrīkst ļaut aizsēdēties, shēmas sakārtot tā ,lai visi striķīši tikai vienās rociņās turētos.

Es neredzu pilnīgi neko, nekādus darbus, izņemot pakazuhu un naudas škērdēšanu, kāpēc Nilu un viņa brāļus ievēlēt vajadzētu. Ballīšu rīkotājs...
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 03. jūnijs, 07:17:48 no Emīlija »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #167 : 2017. gada 03. jūnijs, 09:27:03 »
Man tagad būtu jāatbild? Vai drīkstu rīkoties pēc vienas no šeit lietotajām metodēm, - uzrakstīt pēdējo tekstu un beigās pierakstīt: "Tālākās sarunās par šo tematu ar Tevi ielaisties netaisos"?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #168 : 2017. gada 03. jūnijs, 09:33:44 »
Ir tikai viens zelta likums - gribi, lai arī strādā, ne tikai zog, realizē draudus par varas nomaināmību, vai kuram zaglim ir jāredz praksē - lidot viņš var uz hop, lai cik veloceliņus ir uzbūvējis, nekas cits nestrādā! Ja aizlidotu Ameriks, tas jau būtu suprsignāls pārējiem, ka tā nevar, gluži tā nebūs. Zigfrīdi nodrošina Lembergu, Ameriku, Ušakovu, Šleseru un t.t. pārliecību, ka tie ir mūžīgi, tik kas jānobruģē.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #169 : 2017. gada 03. jūnijs, 09:42:07 »
Zigīt sen jau sapņoju, ka tu neatbildi, bet tie tādi sapņi vien... :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #170 : 2017. gada 03. jūnijs, 09:43:35 »
Ir tikai viens zelta likums - gribi, lai arī strādā, ne tikai zog, realizē draudus par varas nomaināmību, vai kuram zaglim ir jāredz praksē - lidot viņš var uz hop, lai cik veloceliņus ir uzbūvējis, nekas cits nestrādā! Ja aizlidotu Ameriks, tas jau būtu suprsignāls pārējiem, ka tā nevar, gluži tā nebūs. Zigfrīdi nodrošina Lembergu, Ameriku, Ušakovu, Šleseru un t.t. pārliecību, ka tie ir mūžīgi, tik kas jānobruģē.

Nepārliecina un nepiekrītu. Latvijas Ceļš nomira, tā vietu aizņēma Tautas partija. Tautas partiju noindēja un tās vietu aizņēma Jaunais Laiks un vēlāk - Vienotība. Runa ir par Saeimu. Vara mainās un ir nomaināma, bet mainījies nav nekas. Iemesls slēpjas dziļāk.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #171 : 2017. gada 03. jūnijs, 09:44:03 »
Zigīt sen jau sapņoju, ka tu neatbildi, bet tie tādi sapņi vien... :)

Abpusēji. :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #172 : 2017. gada 03. jūnijs, 09:49:29 »
Vienu es nesaprotu - paši nobalso par visādiem klauniem un pēc tam brīnās, ka cirks notiek. :sarcasm:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #173 : 2017. gada 03. jūnijs, 09:51:25 »

Nepārliecina un nepiekrītu. Latvijas Ceļš nomira, tā vietu aizņēma Tautas partija. Tautas partiju noindēja un tās vietu aizņēma Jaunais Laiks un vēlāk - Vienotība. Runa ir par Saeimu. Vara mainās un ir nomaināma, bet mainījies nav nekas. Iemesls slēpjas dziļāk.

Šinīs vēlēšanās mēs piežmiegsim Vienotību, nākamajās varbūt jaunie spēki palīdzēs un izdosies piežmiegt arī vēl kādu zagli, garantiju nav, viņu visu vietā kāds nāk, jo tas ir nezūdamības likums, bet mēs vismaz šķaidīsim to rindas. Un tu nē, Tev ir mūžīgais favorīts, un mauzolejs ar jums, veiksmes.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #174 : 2017. gada 03. jūnijs, 10:02:48 »
Šinīs vēlēšanās mēs piežmiegsim Vienotību, nākamajās varbūt jaunie spēki palīdzēs un izdosies piežmiegt arī vēl kādu zagli, garantiju nav, viņu visu vietā kāds nāk, jo tas ir nezūdamības likums, bet mēs vismaz šķaidīsim to rindas. Un tu nē, Tev ir mūžīgais favorīts, un mauzolejs ar jums, veiksmes.

Esmu vnk pārliecināts, ka visi "bijušie" zagļi pēc tam, kad mirējpartijas ir nomirušas, atrod siltas konsultantu, zicpriekšsēdētāju vietiņas visādās sabiedriskās organizācijās, valsts kapitālsabiedrībās, utt. Tāpēc un tieši tāpēc pa lielam viņiem ir uzspļaut uz piežmiegšanu. Kalvītis no Tautas partijas šodien ir kas? Pat Ģirtvaldis Kristovskis savā prāta nabadzībā ir spējis atrast Meroni, kurš viņam stipendiju maksā. Pie tam - ne mazo, kā vēsta viens otrs rakstiņš vienā otrā portālā. Birkavs vienu laiku cīnījās pret datorprogrammu pirātismu BSA (Business Software Alliance), Vjačeslavs Dombrovskis nu jau uzstrājas kā "Domnīcas "Certus"" domātājs ... Noteikti pārējie "piežmiegtie" arī badu nemirst un ielas no rītiem neslauka.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #175 : 2017. gada 03. jūnijs, 10:04:37 »
Oi! Pat Latvijas Ceļa dinozaurs Panteļējevs kkur medijos nesen izgaismojās - vienā no ministrijām esot valsts sekretārs (?) vai tuvu tam.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #176 : 2017. gada 03. jūnijs, 10:12:58 »

Esmu vnk pārliecināts, ka visi "bijušie" zagļi pēc tam, kad mirējpartijas ir nomirušas, atrod siltas konsultantu, zicpriekšsēdētāju vietiņas visādās sabiedriskās organizācijās, valsts kapitālsabiedrībās, utt. Tāpēc un tieši tāpēc pa lielam viņiem ir uzspļaut uz piežmiegšanu. Kalvītis no Tautas partijas šodien ir kas? Pat Ģirtvaldis Kristovskis savā prāta nabadzībā ir spējis atrast Meroni, kurš viņam stipendiju maksā. Pie tam - ne mazo, kā vēsta viens otrs rakstiņš vienā otrā portālā. Birkavs vienu laiku cīnījās pret datorprogrammu pirātismu BSA (Business Software Alliance), Vjačeslavs Dombrovskis nu jau uzstrājas kā "Domnīcas "Certus"" domātājs ... Noteikti pārējie "piežmiegtie" arī badu nemirst un ielas no rītiem neslauka.

Tā ir un tā ir sistēma. Ar sistēmu cīnās no iekšpuses. Nevis plātot rokas.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #177 : 2017. gada 03. jūnijs, 12:17:51 »
Bet ja neko citu nemāk kā tikai plātīt rokas un komentēt internetos?

Paaareizi - tad uzvarētāju, stiprāko pusē jāielec, moš kāds bruģītis vai bezmaksas koncerts atleks...

Tā jau visos laikos viena suga ir darījusi, nekā jauna...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #178 : 2017. gada 03. jūnijs, 13:17:28 »
Apturēta pašvaldību vēlēšanās startējošas partijas darbība

«Par neatkarīgu Latviju!» saraksts ir reģistrēts pašvaldību vēlēšanām, un tā līderi ir AS «Marika» valdes priekšsēdētājs un radio «Pik 100 FM» īpašnieks Juris Žuravļovs, ekonomikas maģistrs Einārs Graudiņš un fotogrāfs Edvīns Puķe. Partija kandidē divās pašvaldībās - Rīgā un Jūrmalā ar kopā 50 kandidātiem.
Lēmums apturēt partijas «Par Neatkarīgu Latviju!» darbību neietekmēs tās iespējas piedalīties vēlēšanās
Lai gan politiskās partijas «Vislatvijas Sociāldemokrātu kustība «Par Neatkarīgu Latviju!«» darbība ir apturēta uz diviem mēnešiem, tās pieteiktie saraksti 3.jūnijā varēs piedalīties pašvaldību vēlēšanās Rīgā un Jūrmalā. Kā sacīja Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) Informācijas nodaļas vadītāja Kristīne Bērziņā, likumā nav tieši minēts, kā jārīkojas šajā situācijā.
Taču kandidātu saraksti tika iesniegti un reģistrēti saskaņā ar likuma nosacījumiem, tāpēc arī var piedalīties vēlēšanās. Viņa vērsa uzmanību, ka kandidātu saraksts nav tas pats, kas partija.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #179 : 2017. gada 03. jūnijs, 15:21:45 »
Bet ja neko citu nemāk kā tikai plātīt rokas un komentēt internetos?

Paaareizi - tad uzvarētāju, stiprāko pusē jāielec, moš kāds bruģītis vai bezmaksas koncerts atleks...

Tā jau visos laikos viena suga ir darījusi, nekā jauna...

Esi tik laipna, padalies! Gribētos prasmēs un mākās paaugties - jaunu, augstāku līmeni apgūt! Pastāsti man, nabaga apdalītajam NVG sugas cilvēkam - roku plātītājam un interneta piesārņotājam, kā tur pareizi domā, spriež lemj un dara tie, kuri uz tādiem kā es no augšas noraugās? ... Tavā personiskajā gadījumā.